TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė diena be dietų
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-05-23)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-05-23)


Kasdienių darbų sūkuryje bėgsite šimtamyliais žingsniais, todėl gali būti nelengva pereiti į lengvesnę vakaro nuotaiką ar net užmigti. Raskite veiklą, kuri suteiktų jūsų dvasiai taip reikalingą pakylėjimą. Nenustebkite, jei apie vidurnaktį jus apims įkvėpimas ir imsitės ką nors kurti. Kuo greičiau užfiksuokite viss jums į galvą šovusias idėjas, nes ryte jų nebeprisiminsite.



Jūsų darbo perspektyvos bus žymiai geresnės nei buvo ilgą laiką, todėl tikėtina kad gausite pasiūlymų bent iš poros vietų. Neskubėkite nei vienos iš jų atsisakyti – galbūt jums pavyks įgyti ne vieną pajamų šaltinį. Taip jau nutiką, kad pinigams pasiekus  jūsų banko sąskaitą, norisi nusimesti visus varžančius apribojimus ir atsiduoti materialiems malonumams. Jums tai svarbu ne mažiau, nei daugumai svarbu maistas ar vanduo.



Seni pasikartojantys dalykai visiems nusibosta, todėl jūs būsite ypač populiarūs. Visiems reikia jūsų jaunatviškos energijos. Galbūt kažkas jumis susidomės ar net pasiūlys darbo vietą. Puikiai žinote savo galias ir tinkamai jomis disponuojate. Visad tikėjote savo proto galia, todėl galbūt nerimausite, kad viską gaunate dėl savo žavesio arba tiesiog atsitiktinai. Taip nėra - didžiuokitės savimi ir priimkite jums skirtas Visatos dovanas. Jii nori, kad jums pasisektų. 



Ko gero, šiandien geriausia jūsų strategija yra pabūti tyliai ir ramiai. Kad ir kaip mylėtumėte savo artimiausius žmones ar antrąją pusę, vies tiek jie turi savybę kartais išsunkti vis jūsų energiją. Trūks plyš raskite laiko pabūti vienatvėje, net jei dėl to reikėtų užsidaryti vonioje su knyga. To gali pakakti, kad grįžtumėte į gyvenimą su nauja jėga. Prieš eidami miegoti, šalia pasidėkite popieriaus ir rašiklį – jus greičiausiai aplankys ryškūs sapnai, atnešiantys svarbios informacijos, kurią galėste panaudoti savo būčiai palengvinti. 



Jūs niekada nekalbate užuominomis – visada sakote, ką manote ir galvojate būtent taip, kai sakote. Jus už tai gerbia. Galbūt tam tikra žmonių grupė pageidaus, kad taptumėte jų atstovais. Apsiginklavę patikimais faktais ir žmonėmis, sulauksite ypatingo palaikymo. Kita vertus, nebūtina visos dienos paskirti kitų žmonų poreikiui tenkinti. Pasilikite laiko pabūti su draugais.



Ko gero, norėtumėte viešai kažką pareikšti, tačiau tam dar ne metas. Gal kokl kaspakaks ir vaizdais socialinėje medijoje? Kalbėdami jums rūpima tema, vilkėkite tai, su kuo jaučiatės esantys gražūs, tai, kas miela jūsų širdžiai. Galbūt žmonių dėmesį patrauktų naujas blogas ar naujo tinklalpio idėja, dėl kurios iki šiol negalite nurimti. Būkite tikri – jūsų idėjos bus priimtos entuziastingai. Nenuvertinkite fakto, kad žmonės džiaugsis jūsų šmaikščiu pristatymu ir įžvalgiomis pastabomis.



Planetų paskatinti šiandien vis ieškosite pusiausvyros tarp profesinių įsipareigojimų bei savaitgalio planų. Kad ir kaip trokštumėte kuo greičiau atsipalaiduoti, neužmirškite, jog nuo jūsų sprendimų priklauso ir kai kurių kitų žmonių gerovė. Elkitės atsakingai!



Šiandien būsite pasirengę laužyti nusistovėjusias taisykles ir veikti savais metodais. Negana to, iš prigimties būdami ypač atidūs kitiems, dabar stegsitės padėti atsiskleisti ne vien savo, bet ir kolegų idėjoms. Bendradarbiaukite ir neabejotinai pasieksite pačių puikiausių rezultatų.



Kuo aiškiau žinosite, ko tikitės iš jūsų laukiančio svarbaus pokalbio, tuo didesnė tikimybė, kad tai gausite. Mėgindami gerai pasirodyti, galite perlenkti lazdą ir taip sukomplikuoti savo situaciją. Kad nereikėtų teisintis ar išsisukinėti, būkite sąžiningi ir nesistenkite atrodyti geresni nei esate. Galite laimėti, galite pralaimėti ar sulošti lygiosiomis, tačiau pasilikite sau teisę išeiti aukštai pakelta galva. 



Fortūna kaprizinga, ypač kalbant apie pinigus, tačiau jei atkakliai siekiate tikslo, jums tai nesudaro problemų. Jūs galite pasiekti fantastiškų rezultatų ir su ribotu biudžetu, bet taip pat mokate gerai išnaudoti didelį finansavimą. Visa tai jūsų užsispyrimui prideda dar daugiau jėgos. Pasinaudokite savo gabumais ir faktiškai niekas negalės jūsų sustabdyti.



Kad ir ką jūs ir jūsų komanda darytų, jūsų veiklos kokybė priklauso tiek nuo tarpusavio bendradarbiavimo, tiek nuo pavienių talentų. Šį kartą tie talentai būsite jūs – jūsų pečius užgrius atsakomybė sukurti bandomąją jūsų produkto versiją. Gerai viską išstudijuokite, pasitelkite į pagalbą tuos, kurie jau susidūrė su panašiomis užduotimis. Jūsų lyderystės sugebėjimai šiandien jūsų nenuvils.



Šiandien būsite apsėsti minčių apie tai, kaip vakare išeinate su draugais į miestą pasilinksminti arba kartu su mylimuoju ar mylimąja leidžiate laiką namuose, gamindami  kokį nors skanų patiekalą. Vien įsivaizduodami visa tai, jaučiatės puikiai ir nesulaukiate, kada pagaliau ateis vakaras. O jis ateis greitai, bet su sąlyga, kad neįsisvajosite ir vieną po kitos įveiksite visas užduotis bei įvykdysite visus įsipareigojimus.


admin · 2020-05-23 02:00 · 853 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt