AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų sluoksniuotos tešlos
200 gramų jautienos
100 gramų raudongūžių kopūstų
100 gramų čederio sūrio (arba kitokio mėgiamo)
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sluoksniuota tešla išklojama ant kepimo kilimėlio arba kepimo popieriaus.
2.
Jautiena įtrinama aliejumi ir iškepama. Aš kepiau ant grilio apie 8 minutes, bet galima kepti ir keptuvėje. Iškepta jautiena tuomet supjaustoma gabalėliais.
3.
Kopūstas supjaustomas smulkiais šiaudeliais.
4.
Ant tešlos dedami smulkinti kopūstai, pjaustytas sūris, jautiena. Pagal skonį pabarstoma druska ir pipirais.
5.
Pabarstoma smulkintais peletrūnais.
6.
Tuomet viskas susukama į suktinį. Kraštai užlankstomi, o viršus patepamas lengvai paplaktu kiaušiniu.
7.
Kepama iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
8.
Iškeptas suktinis supjaustomas ir tiekiamas vienas ar su šviežių daržovių salotomis.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .