TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Judita Minvydas Eidmantė Liucijus Benedikta Benė
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-05-22)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-05-22)


Įtakingas žmogus įkvėps jus panaudoti savo įgūdžius puikiam rezultatui pasiekti. Jei gerai pasirodysite, galbūt jus pakvies tapti jo atstovu ryšiams su visuomene arba padėti jam parengti knygą. Galite viską daryti patikrintais metodais, tačiau tokiu atveju nelabai išsiskirsite iš minios. Galbūt vertėtų užsirašyti į kursus, kur iš labiau patyrusių kolegų gautumėt gerų patarimų.



Jei šiuo metu darbuojatės prie kūrybinio projekto arba laiką leidžiate su mylimu žmogumi, geriausia būtų likti užkulisiuose. Jūsų slaptas džiaugsmo šaltinis suteiks jums daug galios ir žmonės tai pastebės. Jumis susidomės netgi tie, kurie jums abejingi ar kažkada jus „nurašė“. Gal net gausite darbo pasiūlymą iš kompanijos, kurioje kadaise bandėte nesėkmingai darbintis.



Šiandien bus ganėtinai paprasta darbotvarkę dėlioti pagal savo poreikius, o žmonės tiesiog garbins jus už išradingumą. Nesvarbu, ko imsitės: gal pakelti pardavimus, gal užkariauti nusižiūrėtos damos ar kavalieriaus širdį – jums degs žalia šviesa. Vadovybei gali taip patikti jūsų pastangos ir nuoseklumas, kad jums pasiūlys vesti mokymus. Dirbti su pažangiais studentais ir matyti jų entuziazmą bus didelis malonumas.



Jūsų pasąmonė bus ypač aktyvi ir tiesiog bombarduos jus naujomis idėjomis, tačiau jūs nebūsite pasirengę dalintis jomis su pasauliu. Įsivaizduokite, kad tos mintys yra sėklos: pasėkite jas į purią žemę, prižiūrėkite jas ir leiskite sudygti. Galbūt kažkuris jūsų sumanymas taps jūsų ilgalaikio finansinio stabilumo šaltiniu. Galbūt atėjo metas naujai investicijai ar partnerystei? Artimiausiais metais tai jums gali atnešti puikius dividendus.



Šiandien puikus metas imtis rimtų romantinio, kūrybinio ar verslo partnerio paieškų. Jūs dažniausiai sublizgate puikiomis idėjomis, tačiau kur kas daugiau rūpesčių kelia jų įgyvendinimas. Jūsų naujasis partneris galėtų padėti jums įgyvendinti jūsų planus praktikoje. Taip pat nemaža tikimybė, kad su jumis susisieks žmonės, norintys paskleisti žinią apie savo sumanymą ar produktą. Šis darbas tiesiog sukurtas jums.



Prisiimdami daugiau atsakomybės darbe, ateityje galite tikėtis didesnio atlyginimo ar aukštesnių pareigų, o gal ir vieno, ir kito. Dar pridėjus jūsų neginčijamus komunikacinius įgūdžius, tikrai galėtumėt palypėti karjeros laipteliais. Jei dar neturite darbo, pamėginkite savanoriauti labdaringoje organizacijoje. Kai vadovai pamatys, kad esate tikras lobis, greičiausiai pasiūlys jums apmokamą poziciją. 



Niekada nevėlu pažinti kultūras, kurios jus seniai viliojo, bet neturėjote tam laiko. Pastudijavę jų istoriją ir papročius, beveik neabejotinai panorėsite su jomis susipažinti „gyvai“. Nors šiuo metu greičiausiai nepavyks išvykti, tačiau parengti kelionės planą galite nepajudėdami iš savo kambario. Jums gal net pavyks rasti ar patiems suformuoti nebrangų „kelionės paketą“, kurį įgyvendinsite vėliau. Laukimas – viena iš sudedamųjų tolimos kelionės dalių.



Jūsų atsidavimas šeimai šiandien sulauks pelnyto atpildo. Nenustebkite, jei jūsų mylimi žmonės jūsų garbei surengs šventę. Jie puikiai supras, ką vardan jų paaukojote, ir norės jums padėkoti. Užuot kuklinęsi ar slėpę savo jausmus, pasakykite, ką jums iš tiesų reiškia toks pagerbimas. Dabar palankus metas atskleisti jausmus, kuriuos seniai puoselėjate širdyje. 



Paprastai jums nepatinka susisaistyti sutartimis ar pažadais, tačiau šiandien gali nutikti kitaip. Pasirašydami kontraktą, pagaliau baigsite begalines darbo paieškas ir palengva įsijausite į patogią rutiną. Gera iš anksto žinoti, kada sulauksite atsiskaitymo lapelio. Tai jums leis aiškiau planuoti savo laiką ir daugiau jo skirti savo reikmėms, o taip pat padės sutaupyti pinigų. 



Šiandien palanku sudaryti ilgalaikį finansinį sandėrį. Bet koks darbas, susijęs su kitų aptarnavimu, atneš pelną. Ko gero, jums teks padirbėti jaunesniems už jus žmonėms. Pabendravę su jais, vėl pradėsite tikėti savąja ateitimi. Pamatysite, kokius įgūdžius jau turite ir kokių jums dar trūksta. Galbūt atėjo metas lankyti programavimo ar kitus specializuotus kursus?



Gal jau atėjo laikas parodyti pasauliui savo meistriškumą? Jei kurį laiką galvojote apie nuosavą verslą, dabar būtų palanki galimybė jo imtis. Jūsų pasirinktas profesinis kelias atneš jums daug džiaugsmo. Juk sakoma – kai darote tai, kas jums patinka, pinigai ateina patys. Pasikliaukite tuo, kas jums artima – tai tikrai nenuves jūsų klystkeliais.



Jus užplūdę vaikystės prisiminimai tetarnauja jums kaip dvasinio išsipildymo šaltinis. Jūsų gyvenimas taps ramus ir pripildytas prasmės, ypač jei į pagalbą pasitelksite maldą, meditaciją ar gamtos prieglobstį. Kuo daugiau laiko praleisite ramybėje, tuo lengviau bus atleisti tiems, kurie jus kadaise įskaudino. Atsipalaiduokite, paleiskite viską, kas jus slegia ir atsinaujinkite.  

 


admin · 2020-05-22 02:00 · 571 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt