AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
200 gramų kopūstų
1 vienetas paprikos
100 gramų žaliųjų žirnelių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį vandens
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką supjaustyti nedideliais gabaliukais, moliūgus ir papriką - kubeliais, morką - griežinėliais, kopūstus - juostelėmis.
2.
Svogūnus šiek tiek pakepti ant aliejaus puode. Tada sudėti visas likusias pjaustytas daržoves, suberti žirnelius, įpilti vandens, pagardinti prieskoniais. Vandens reikėtų tiek, kad sriuba pavyktų norimo tirštumo, pradžioje jo pilkite tiek, kad apsemtų daržoves. Jo galima papildomai įpilti vėliau, kai jau trinsite sriubą.
3.
Virti, kol daržovės suminkštės, apie 15 min. Sutrinti maisto trintuvu. Jei norite skysčiau - pilkite papildomai virinto vandens.
4.
Pateikiant, galima pagardinti kepta šonine, grietinėle, moliūgo sėklomis, saulėgrąžomis, kietu sūriu.