TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-05-21)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-05-21)


Šiandien jus gali nemaloniai nustebinti netikėta draugo ar bendradarbio kritika jūsų atžvilgiu. Pasistenkite viską priimti kuo ramiau ir pamąstykite apie tai, kaip išgirsta pastaba padėtų jums tobulėti. Tai, kas iš pirmo žvilgsnio skamba kaip negatyvi mintis, padės jums pašalinti tam tikras kliūtis jūsų kelyje. Nugalėkite pirminį pasipriešinimą ir padėkokite bičiuliui – jis aiškiai yra jūsų pusėje. Jis sąžiningai ir nepataikaudamas pasakė jums savo nuomonę, o tai yra pagarbos ženklas.



Šiandien daug mąstysite apie komfortą ir saugumą savo draugų, pažįstamų ir bendradarbių rate. Draugas ar šeimos narys jums kaip tik dabar gali mestelti patarimą, padėsiantį uždirbti arba sutaupyti nemažai pinigų, tačiau jums rūpės ne vien tai. Svajosite apie ryšius, kurie galimi tik tarpusavio pasitikėjimo, intymumo atmosferoje, todėl kiek galėdami stiprinkite ryšius su mylimais žmonėmis.



Visata lems, kad nuo ankstyvo ryto trokšite padaryti kokį nors gerą darbą, tačiau sunkiai sugalvosite, kas tai galėtų būti. Atminkite, jog norint padėti reikia labai nedaug – tiesiog jautriai atsižvelkite į kitų poreikius. Galbūt susitikę pajuokauti su seniai matytu bičiuliu padarysite jam didesnę paslaugą nei pervedę senutę per kelią, nors ji to neprašė ir galbūt net nenorėjo ten eiti. Kuo paprasčiau būti geram, tuo geriau jums tai pavyks.



Šiandien derėtų skirti šiek tiek ramaus laiko apsvarstyti ateities planus ir karjerą. Iš tiesų nelengva sugalvoti kažką naujo kai esate susitelkę į tam tikrą problemą, idėją ar požiūrį, tačiau pamėginkite į viską pažvelgti iš kitos perspektyvos. Labai tikėtina, jog pamatysite, kad tikroji problemos esmė slypi visai kitur negu iki šiol manėte.



Judesys be krypties kartais yra kur kas blogiau, nei stovėjimas vietoje. Norėdami, kad jūsų sumanymai pažengtų į priekį, turėsite peržiūrėti planus. Kuo aiškesni planai – tuo geresnis supratimas, kur link einate ir kaip ten atsidursite. Dirbkite ties tuo tol, kol būsite visiškai tikri, ką darysite. Taip tapsite praktiškai nesustabdomi.  



Iš prigimties esate tikri perfekcionistai, todėl jeigu jau dirbate, atiduodate jėgas visu šimtu procentų. Kaip bebūtų, šiandien bus nelengva suvokti ir pritaikyti tam tikras naujas tecnologijas ar programas profesinėje srityje. Nepulkite savęs kaltinti ir kantriai siekite užsibrėžto tikslo.



Siekdami savo tikslų šiandien galite patirti netikėtų likimo posūkių. Galbūt staiga susigriebsite ir pakeisite savo planus prisiminę, kaip kadaise suklydote panašioje situacijoje. Nurimkite, nuo tada aplinkybės gerokai pasikeitė. Pasikliaukite savo sukaupta patirtimi ir naudokitės ja išmintingai.



Šiandien aplinkiniai gana įkyriai sieks jūsų dėmesio, bandydami pristatyti savo geriausias idėjas ir tikėdami, kad viską metę ir tuoj pat jiems padėsite. Kaip bebūtų, jus tai paprasčiausiai erzins. Juk turite savų neužbaigtų sumanymų ir tikrai negalite švaistyti laiko kažkokiems pakvaišėliams. Ir teisingai – gerbkite savo poreikius, tuomet ir kiti juos gerbs.



Mintimis šiandien klajosite kažkur toli, nes esate išsiilgę naujų patirčių ir pažinčių. Kaip bebūtų, kol kelionių kryptys dar neatnaujintos, patenkinkite nuotykių bei egzotikos poreikį bendraudami su skirtingų kultūrų atstovais, žiūrėdami dokumentines laidas, skaitydami. 



Šiandien planetos pataria jums išmokti ko nors naujo. Galbūt sudalyvauti nuotolinėje pamokoje arba pažiūrėti dokumentinį filmą. Labai tikėtina, jog naujos žinios įžiebs audringą diskusiją tarp jūsų ir gero bičiulio. Pasistenkite įrodinėti savo tiesą mandagiai.



Šiandien būsite pasinėrę į romantikos paieškas. Tai ypač palankus metas pasidalinti su mylimu žmogumi savo slapčiausiomis fantazijomis, apie kurias anksčiau nė nedrįsdavote užsiminti. Negana to, dabar turėsite galimybę šiek tiek atsitaukti nuo profesinių įsipareigojimų ir pažvelgti į savo gyvenimą iš šalies. Galbūt yra sričių, kurias norėtumėte patobulinti? 



Šiandien turėsite keletą palankių galimybių pademonstruoti pasauliui savo kūrybiškąją asmenybės pusę. Pasinaudokite tuo ir savo profesiniame kelyje. Juk ir pačias kasdieniškiausias užduotis galima atlikti kaip nors netradiciškai, įdomiai! 


admin · 2020-05-21 02:00 · 564 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt