TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-07 05:59
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-05-19)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-05-19)


Šiandien kažkas jus taip pagirs, kad vis dieną vaikščiosite švytėdami. Šis komplimentas tebūna jums atspirties taškas, stiprybės šaltinis ar paguoda, jei reikia. Jus taip pat puikiai nuteiktų proto mankšta: parašykite trumpą prozos ar poezijos kūrinį, paskaitykite gerą knygą ar spręskite kryžiažodžius. Gal kas nors ir drįs pareikšti, kad laiką galima išnaudoti atsakingesniems reikalams, tačiau neprivalote niekam aiškinti, kaip palaikote vidinę pusiausvyrą.



Besvajodami galite sukurpti visai neblogą verslo idėją. Kuo greičiau užrašykite kilusias mintis, kol jos negrįžtamai nepaskendo aplinkos triukšme. Nežiūrint ekonominių sąlygų, jūsų planas turėtų „pramušti“ pinigų srautą. Dažnai žmonės turi bent porą pajamų šaltinių, kad galėtų ištverti finansinius nestabilumus. Tai puikiai suveiktų ir jūsų atveju.



Šiuo metu esate populiaresni nei bet kada, net jei neturite sąlygų dalyvauti vakarėlyje ar susitikti su tais, kurių ilgitės. Pokalbiai su draugais ar mylimaisiais gali jus įkvėpti imtis gyvenimo svajonės. Jei tai brangiai kainuoja, neskubėkite tuštinti banko sąskaitos. Jei turite galimybę padirbėti papildomai, naudokitės ja - galbūt gausite paskolą, stipendiją ar premiją.



Drąsiai veikdami pagal savo įsitikinimus, padarysite gerą įspūdį publikai. Dabar puikus metas sukurti gerą pristatymą, pakelti pardavimus ar tiesiog pasirodyti viešai, net jei tai vaizdo konferencija. Pasirenkite išsamiai atsakinėti į klausimus. Jei remsitės patikimais šaltiniais, pelnysite visų ketinančių jus palaikyti palankumą. Gaila, kai kuriems jums svarbiems žmonėms jūsų pastangos pasirodys nepakankamos. Neleiskite jiems suabejoti savo lojalumu, tačiau darykite tai, kas jums svarbiausia.



Galingas troškimas praplėsti horizontus nepaliks jokių vilčių pasipriešinti. Pakalbinkite žmogų, kurio visada norėjote paklausti patarimo ar tapti jo mokiniu. Mokytis galima ne tik klasėje, bet ir susirašinėjant ar skaitant jums rekomenduotą literatūrą. Nauji potyriai galbūt paskatins jus pagalvoti apie karjeros galimybes. Pamąstykite apie tokį darbą, kurį galėtumėt dirbti net už dyką, jei tik galėtumėt.



Dabar palankus metas demonstruoti komunikacinius gebėjimus. Gera diena rašyti straipsnius, eiti į darbo pokalbį, ką nors pristatinėti nuotoliniu būdu. Žmonės puikiai priims jūsų charizmą ir humoro jausmą. Kad ir kuo dabar gyvenate, jums norėsis visko daugiau. Skaitydami jus dominančiomis temomis ar planuodami keliones išplėsite akiratį niekur neidami iš namų.



Palankus metas mokytis ir mokyti. Jūsų mokiniai gers jūsų teikiamas žinias tarsi kempinės. Jūs – puikūs pavyzdžiai, kaip reikėtų kūrybiškai save atskleisti. Tai uiki alternatyva nuomonei, kad mokymas ar mokymasis tėra priemonė uždirbti pinigų. Šį vakarą pasilepinkite gurmanišku maistu, vonia su druskomis arba atpalaiduojančiu miegu su šilko pižama. Jei norite save palepinti, priežastys tam nereikalingos. 



Nespauskite savęs dirbti kuo produktyviau – verčiau leiskite sau pabūti laimingiems. Svarbiausia – ryte užsiimti tuo, kas suteikia gyvenimui prasmės: skaityti, žiūrėti filmus, žaisti su naminiais gyvūnais. Artimieji gali jums net pavydėti, o pavydas pasireikš pastaba, kad nepakankamai daug nuveikėte.  Nekreipkite į tai dėmesio. Pakreipkite pokalbį linksmesne tema ir jie už to „užsikabins“.



Artima draugystė šiandien gali tapti jūsų laimės šaltiniu. Jums labai patiks, kaip jūsų mylimas žmogus sugebės ištraukti jus iš liūdesio pinklių vieninteliu mirktelėjimu, šypsena ar pokštu. Pasekite jų pavyzdžiu ir pamėginkite prajuokinti save – kuo kvailiau, tuo geriau. Jei jūsų prastos nuotaikos priežastis pastaruoju metu buvo finansiniai reikalai, kol kas juos „paleiskite“ ir susitelkite į sritį, kurioje jaučiatės laisvai ir saugiai. 



Nuolat darbuodamiesi namuose galite pasijusti pernelyg užvirę savo sultyse. Baigę didžiuosius pavasarinius valymo ir tvarkymo darbus, norėsite užsiimti kažkuo kitu, bet verčiau padarykite pertrauką. Pasidžiaukite tuo, ką nuveikėte, pasimėgaukite tvarkingas ir jaukiais namais. Jei gyvenate ne vieni, kartu su jumis būnantys žmonės ar gyvūnai gali nepriimti jūsų tvarkos ir ją sujaukti. Nežiūrėkite į tai pernelyg rimtai ir neskubėkite nusivilti – kuo atlaidesni būsite, tuo laimingesni bus namiškiai ir jūs patys.



Džiaugsmingos akimirkos ir žaidimai turėtų būti jūsų šiandienos prioritetais. Mėgavimasis akimirka yra svarbus komponentas savimi besirūpinančiam žmogui, tad leiskite sau nuo visko atitrūkti, nors visi aplinkui bando būti kuo atsakingesni. Tai, kas liks nepadaryta šiandien, be problemų atliksite rytoj. Iš namiškių ar bendradarbių šiandien išgirsite nemažai skundų, ypač jei šie tapo labai nuo jūsų priklausomi. Kuo greičiau jie išmoks būti savarankiškesni, tuo geriau bus visiems.



Šiandien jus ypač palankiai veiks apsipirkinėjimo terapija – su sąlyga, kad neperlenksite lazdos. Viena gerai parinkta dovanėlė jums suteiks kur kas daugiau džiaugsmo nei krūva neapgalvotų pirkinių. Tikėtina, kad rasite puikiai namuose derėsiantį meno kūrinį ar baldus. Jūsų skonis nepanašus į kitų, tad ir nesistenkite pataikauti tendencijoms.

 


admin · 2020-05-19 02:00 · 582 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt