TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-07 02:08
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-18)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-18)


Šiandien sulauksite tiek aplinkinių dėmesio, kad vienu metu ims atrodyti, jog nebeturite laiko paprasčiausiai įkvėpti oro. Nurimkite, nors diena bus išties dinamiška, galiausiai jausitės laimingi, kad esate tokie visų mylimi ir reikalingi.



Šiandien turėsite imtis neatidėliotinų finansinių reikalų. Galbūt apmokėti užsilikusias sąskaitas, o gal kažkam paskolinti apvalią sumą? Kad ir kas tai būtų, priimdami sprendimus pasikliaukite savo intuicija ir veikite greitai. Juk nenorite, kad vertingo galimybės praslystų jums pro pirštus?



Mėnulio ir Merkurijaus dėka šiandien galite sulaukti džiugių profesinių naujienų. Tiesa ta, kad dabar planetos padės dar labiau atsiskleisti jūsų įgimtam žavesiui, todėl nesunkiai įgysite aplinkinių palankumą. Pasinaudokite puikia proga reikalauti to, ko trokštate!



Labai tikėtina, kad šiandien sužinosite intriguojančią paslaptį ir nuo to, kaip sugebėsite laikyti liežuvį už dantų, priklausys tolesnės jūsų profesinės perspektyvos. Taigi būkite diskretiški ir puoselėkite savo reputaciją. 



Šiandien planetos ragins jus įsitraukti į savanorišką veiklą. Išbandykite save dirbdami su beglobiais gyvūnais ar padėdami senjorams apsipirkti. Galite neabejoti, dabar bet koks neatlygintinas gestas sugrįš pas jus šimteriopai.



Mėnulio ir Merkurijaus padedami šiandien puikiai jausitės kalbėdami prieš didelę klausytojų auditoriją. Kad ir kuo užsiimtumėte – vestumėte nuotolines paskaitas, rašytumėte tinklaraštį ar kurtumėte mokomuosius filmukus – dabar kiekvienas jūsų žodis bus ypač paveikus ir duos puikų grįžtamąjį ryšį. 



Šiandien galite susidurti su žmogumi, kurio elgesys jums atrodys visiškai nepaaiškinamas. Kaip bebūtų, nepulkite kritikuoti ir pabandykite į susiklosčiusią situaciją pažvelgti platesniu kampu. Šiek tiek atjautos padės susigrąžinti pakrikusią dienos ramybę.



Šiandien puiki diena atidžiau paanalizuoti savo išlaidas. Peržvelkite sąskaitas ir kitus įsipareigojimus. Galbūt juose atrasite paslėptų sąlygų, už kurias kiekvieną mėnesį permokate? Jeigu šiuo metu jokių piniginių reikalų neturite, nuveikite ką nors, kas padėtų sutaupyti, pavyzdžiui, peržiūrėkite senus daiktus. Gal kažką būtų galima prikelti antram gyvenimui?



Šiandien planetos ragins jus ieškoti bendraminčių ir kurti naujas partnerystes. Trokšite dirbti su žmogumi, kuris daugiau ar mažiau išmano visas jus dominančias sritis. Kol jūsų partneris rūpinsis jūsų projekto detalėmis, galėsite susikoncentruoti į bendrą vaizdą. Kadangi iš prigimties esate optimistai, jums nesudarys jokių problemų ką nors pareklamuoti arba surinkti lėšų kilniam tikslui. Visi užsikrės jūsų entuziazmu ir bus pasiryžę padėti kuo galės. Sėkmingai įvykdę sumanymą, nepamirškite padėkoti savo partneriams. 



Ko gero, šiomis dienomis turite pabaigti svarbų darbą. Kadangi esate ypač metodiški, jums tai neturėtų sudaryti problemų. Jei vis dėlto matote, kad vieni nesusitvarkote, paprašykite pagalbos šeimos nario. Jis ar ji mielai padės pastebėti ar taisyti klaidas, kol jūs būsite susikoncentravę į bendrą projekto vaizdą. Kai viskas bus baigta, nepamirškite padėkoti savo pagalbininkams įteikdami jiems nedidelę dovanėlę. Dėkingumas – vienas iš laimingų santykių pagrindų.



Idėjos liesis tarsi kalnų upės po gero lietaus. Užuot bandę jas kažkaip keisti, taisyti ar tobulinti, tiesiog leiskite joms “plaukti” laisvai – tegu jos natūraliai susiformuoja į kažką kūrybiško, o detalizuoti galėsite bet kada vėliau. Šiuo atveju svarbu ne rezultatas, o momentinė jūsų minčių ir jausmų raiška. Jūsų originalumas neliks nepastebėtas. 



Tikriausiai šiandien šeimininkausite namuose – pastebėsite, kad atėjo laikas ką nors paremontuoti ar patobulinti – ir greitai. Tai šiuo metu gali pasirodyti sudėtinga, bet nepanikuokite – greičiausiai sulauksite netikėtos pagalbos. Galite tai vadinti karma ar Visatos dovana už jūsų dosnumą. Gerumas visada sugrįžta atgal tada, kai jums labiausiai jo reikia. Jei vis tik rįžtumėtės darbuotis vieni, pasižiūrėkite internete vieną kitą pamokėlę. Kai kurie darbai yra paprastesni nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

 


admin · 2020-05-18 02:00 · 593 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt