TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė diena be dietų
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-17)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-17)


Nuo ankstaus ryto skraidžiosite padebesiais, todėl niekaip negalėsite susikaupti net ir patiems paprasčiausiems kasdieniams darbams. Tai žinodami, venkite imtis naujos veiklos, kad vėliau netektų taisyti per neapdairumą paliktų klaidų. Išnaudokite šią dieną poilsiui ir hobiams.



Šiandien vienu metu bandysite padaryti daugybę darbų, todėl galiausiai jausitės pavargę ir nusivylę. Atsipalaiduokite! Juk savaitgalis, tad dabar derėtų skirti daugiau laiko artimiesiems ir mėgstamai veiklai.



Dabar ne pats tinkamiausias metas imtis naujos veiklos ar rizikingai investuoti. Labai tikėtina, kad nepaisant jūsų atsidavimo darbui ir tikėjimo sėkme, galiausiai teks nusivilti rezultatais. Kaip bebūtų, jeigu nesiseka piniguose, sekasi meilėje! Atsipalaiduokite ir praleiskite daugiau laiko mylimojo glėbyje.



Šiandien jus gali nuvilti žmogus, kuriuo visada aklai pasitikėjote. Pasistenkite nedramatizuoti susiklosčiusios situacijos. Juk turite daugybę nuoširdžių bičiulių, kuriais galite pasikliauti net ir sunkiausiomis akimirkomis! Nusiraminkite ir praleiskite vakarą artimųjų kompanijoje.



Šiandien būsite pernelyg kritiški aplinkinių atžvilgiu. Kaip bebūtų, pasistenkite valdytis, antraip rizikuojate stipriai susigadinti santykius su draugais ir kolegomis. Vakare galite sulaukti puikių naujienų iš toliau gyvenančių giminaičių.



Nepaisant to, kad šiandien sekmadienis, jausitės išsekę nuo patirto streso darbe ar socialiniame gyvenime. Venkite dviprasmiškų situacijų ir labiau susirūpinkite savo sveikata. Galbūt jau laikas apsilankyti pas gydytoją ar atgauti jėgas namų SPA procedūrose?



Šiandien būsite viskuo nepatenkinti ir tai gali kaip reikiant apkartinti jūsų santykius su draugais. Pasistenkite neduoti valios savo emocijoms ir ieškokite dienoje teigiamų perspektyvų. Nesikarščiuokite! Nors ne viskas klostysis pagal numatytą planą, atminkite, jog labai pasistengę, galite padaryti svarbiausius darbus iš savo prioritetų sąrašo.



Iš prigimties turėdami labai tvirtą nuomonę, šiandien galite kaip reikiant susikivirčyti su šeimos nariu. Pasistenkite įsiklausyti į kitų argumentus ir pažvelkite į susiklosčiusią situaciją lanksčiau. Kaip įmanydami venkite audringo barnio ir siekite kompromiso. Tik taip išsaugosite savaitgalio ramybę ir galėsite atgauti jėgas naujos savaitės darbams.



Šiandien jums neprireiks verstis per galvą, kad aplinkiniai išgirstų jūsų idėjas ir noriai padėtų jas įgyvendinti. Kaip bebūtų, nesistebėkite, jeigu šie labiau žavėsis jūsų entuziazmu ir energija nei logiškais sprendimais ir darbų padalijimu. Nesijaudinkite. Dabar svarbiausia ne ką darote, o kaip savo darbais sugebate įkvėpti aplinkinius.



Jeigu nebūtumėte tokie kritiški aplinkinių atžvilgiu, galbūt sugebėtumėte pasinaudoti puikiomis aplinkybėmis ir papildytumėte savo banko sąskaitą neplanuotu uždarbiu. Bendraudami su kolegomis ar šeimos nariais, pasistenkite būti lankstesnis ir geranoriškai išklausykite jų idėjų. Bet koks nesutarimas šiandien gali įžiebti audringą konfliktą, kuriame laimėjusiųjų nebus.



Jeigu dvejojate dėl savo gana vienišų savaitgalio planų, karštligiškai ieškodami draugijos galite tik dar labiau nusivilti. Nors iš pradžių aplinkiniai linksės galvomis pritardami jūsų sumanymams, vos atėjus laikui dalyvauti juose, rizikuojate likti ant ledo. Taigi nurimkite. Džiaukitės vienatve ir pasilikite vietos gyvenimo netikėtumams.



Ne visada būna lengva atskleisti savo vidinį kūrybiškumą ir šiandien tai patirsite kaip niekad aiškiai. Pasistenkite nedramatizuoti susiklosčiusios situacijos ir kantriai siekite užibrėžto tikslo. Šiandienis jūsų įdirbis padės tvirtus pamatus materialinei gerovei ateityje.


admin · 2020-05-17 02:00 · 609 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt