TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Judita Minvydas Eidmantė Liucijus Benedikta Benė
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-05-16)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-05-16)


Šiandien kursite didingus ateities planus nė negalvodami, kad gali kas nors nepavykti. Beribis entuziazmas bei pasitikėjimas savimi gali nuversti kalnus, tačiau prisiminkite, jog susiradę bendraminčių savo pasirinktu keliu žygiuosite kur kas smagiau.



Šiandien galite papulti į stiprų kito žmogaus įtakos lauką. Pasistenkite su juo nesipykti ir savo ketinimus reikškite kiek įmanoma atviriau. Kurkite ateities planus, o geriausias idėjas užsirašykite ir leiskite joms subręsti.



Planetų padedami šiandien gebėsite ypač aiškiai formuluoti savo mintis bei taikliai išreikšti ketinimus. Kita vertus, dabar rizikuojate pasakyti ir tai, ką įprastai nutylėtumėte. Saugokitės, kad per ligas liežuvis nepridarytų jums bėdos!



Šiandien jus kamuos nepaaiškinamas nerimas. Iš pradžių bandysite spręsti šią problemą atvirai pasikalbėdami su geru bičiuliu, tačiau jis gali pasirodyti ne toks supratingas kaip norėtumėte. Galbūt prablaškyti mintis padėtų ramus vakaras su geru filmu ar knyga?



Šiandien jausitės pasirengę svarbioms gyvenimo permainoms ir norėsite, kad viskas klostytųsi būtent taip, kaip suplanavote. Ką gi, neįsijauskite, antraip aplinkiniai pradės jus kaltinti egocentriškumu. Atminkite, jog bendradarbiaudami visada savus tikslus pasieksite greičiau nei vieni.



Jaudinatės, kad nespėsite per savaitgalį nuveikti visų suplanuotų darbų? Deja, išankstinės dvejonės tikrai nepadės pasiekti užsibrėžto tikslo. Susitelkite į esamus dalykus ir nesukite galvos dėl ateities. Šiek tiek sumažinkite reikalavimus sau, kad galėtumėte atsipalaiduoti ir paprasčiausiai mėgautis puikiu šeštadieniu.



Šiandien jūsų gyvenimas gali įgyti visiškai naują prasmę, tačiau greičiausiai tai bus susiję su nematerialiais dalykais, o ne pragmatiniais interesais. Nors intuityviai jaučiate teisingus sprendimus, kol kas dar nesate tikri, kokiomis priemonėmis derėtų išreikšti savo svajones. Neskubėkite, atsipalaiduokite ir pažiūrėkite, kur aplinkybės jus nuneš.



Šiandien rizikuojate kaip reikiant susipykti su artimu žmogumi ir jeigu būsite aklai užsispyrę, visas laisvadienis nueis šuniui ant uodegos. Bendraudami su žmonėmis pabandykite daugiau klausytis ir neskubėkite daryti prielaidų. Iš visų jėgų pasistenkite ištesėti aplinkiniams duotus pažadus, tačiau kartu likite ištikimi savo įsitikinimams ir poreikiams.



Ši diena gali pareikalauti iš jūsų ryžtingų sprendimų, ypač, jeigu jie susiję su meilės reikalais. Gerai pagalvokite, ar jums verta laikytis užsibrėžtos strategijos. Galbūt išloštumėte kur kas daugiau, jeigu kurį laiką atsitrauktumėte ir nedarytumėte nieko?



Nepaisant to, kad šiandien šeštadienis, jeigu būsite pakankamai užsispyrę ir pasinaudosite planetų palankumu, sugebėsite nuversti kalnus profesinėje srityje. Jau po pietų galėsite labiau atsipalaiduoti ir skirti daugiau dėmesio meilės reikalams. Galbūt jau seniai trokštate aptarti esminius momentus su mylimuoju? Nebegaiškite nė sekundės! Dabar tam pats tinkamiausias metas.



Šiandien būsite pasirengę ryžtingai siekti savo tikslų, tačiau vos tik kažko imsitės, neišvengiamai susidursite su aplinkinių kritika ir nepritarimu. Atrodytų, kad kažkas sąmoningai truko jums judėti į priekį! Kaip bebūtų, nešvaistykite brangaus laiko ir jėgų, kovodami su vėjo malūnais. Nesivelkite į audringas diskusijas ir daugiau laiko skirkite darbui.



Labai tikėtina, kad kažkas iš jūsų artimųjų šiandien ateis pas jus prašyti patarimo ir užuojautos. Pasistenkite į svetimą problemą reaguoti jautriai ir nedramatizuokite susiklosčiusios situacijos. Šiuo metu kritika nieko gero nepasieksite.


admin · 2020-05-16 02:00 · 946 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt