TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-07 05:44
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-05-15)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-05-15)


Būkite diskretiški! Labai tikėtina, jog kažkas iš autoritetingų žmonių jau senokai jus stebi ir tai, kaip šiandien sugebėsite nesivelti į apkalbas bei saugosite jums patikėtą informaciją, lems tolesnes jūsų karjeros perspektyvas. Nepraleiskite progos pelnyti reikiamų žmonių pasitikėjimą!



Marso pakurstyti šiandien trokšite realizuoti save visu šimtu procentų, tad nuo ryto ieškosite būdų, kaip įgyvendinti vieną karščiausių savo svajonių. Kaip bebūtų, užuot gaišę laiką planuodami tolimus ėjimus, susitelkite į tai, kas jus džiugina šiandien. Išsikelkite aiškų tikslą ir imkitės veiksmų jau dabar.



Visata apdovanojo jus aštriu protu, tad paprastai jums nekyla problemų, kai reikia priimti greitus ir ryžtingus sprendimus. Šiandien žavėdamiesi šia savybe aplinkiniai noriai atsiduos jūsų lyderystei. Pasinaudokite tuo įgyvendindami kokį kūrybinį projektą ar kalbėdami apie svarbias temas.



Šiandien būsite pasiryžę pasinaudoti visais turimais ištekliais, kad pasaulis taptų geresnis, tačiau tikrai rasis tokių, kurie skeptiškai vertins jūsų entuziazmą. Susitelkite į aiškų tikslą ir aplink jus greitai susiburs bendraminčiai. Neleiskite, kad keleto niurzgalių pesimizmas nužudytų gražias idėjas.



Tikėtina, kad šiandien bandydami prisikasti prie rūpimos informacijos vis susidursite su neplanuotomis kliūtimis: lemiamu metu nustos veikti internetas, užmiršite svarbius dokumentus ar prisijungimo prie sistemos slaptažodžius. Pasinaudokite įgimtu žavesiu. Juk kartais tereikia draugiškos šypsenos, kad prieš akis atsivertų naujos galimybės!



Šiandien jausite didžiulį spaudimą iš jusm artimo žmogaus: gero bičiulio, mylimojo ar kolegos darbe. Užuot bandę atsiriboti nuo jo, įsiklausykite, ką jis nori jums pasakyti. Galbūt užtektų tik šiek tiek apleisti savo komforto zoną,kad atrastumėte nepaprastų galimybių?



Šiandien kaip niekad trokšite įprasminti savo laiką ir taip save realizuoti. Jeigu šiuo metu neturite darbo, pagalvokite, galbūt namie jūsų laukia seniai pradėtas, bet vis nebaigiamas remontas, ar generalinės tvarkos planai. Užbaigę šį dienos projektą, nesikuklinkite apsidovanoti: įsigyti trokštamą meno kūrinį ar baldą. Dar niekada nebuvo taip svarbu jaustis jaukiai savo namuose!



Nusipelnėte malonumų kupinos dienos, tad atidėkite visus nesvarbius darbus kitai savaitei. Nesijauskite kalti dėl to, kad laikinai nustosite vieną po kito įgyvendinti sau išsikeltus tikslus. Poilsis turėtų būti vienas iš jų. Neužmiškite to!



Šiandien planetos ragins jus atsigręžti į gamtą ir parodyti jai savo meilę. Kad ir kuo užsiimtumėte – augintumėte prieskonines žoleles ar paaukotumėte pinigų aplinką puoselėjančiai organizacijai – dėl to jausitės kažkaip ypatingai ir pakiliai. Negana to, labai tikėtina, jog prisidėdami prie planetos gerovės atrasite sumanų būdą užsidirbti. Puiku!



Šiandien trykšite energija, todėl ypač svarbu rasti tinkamą veiklą jai nukreipti. Pabandykite pasportuoti, užsiimkite aktyvia ūkine veikla, galų gale pramankštinkite smegenis sužaisdami kokį intelektualinį žaidimą. Nepraleiskite progos nuveikti ką nors nekasdieniško!



Šiandien jums pasitaikys unikali galimybė užsidirbti papildomai, tad pasiruoškite parodyti pasauliui iš kokio molio esate drėbti. Turite išskirtinį vizionierišką požiūrį, dėl kurio neretai lenkiate savo konkurentus keletu žingsnių į priekį. Pasinaudokite tuo ir suburkite apie save ne menkiau išprotėjusių bendraminčių kompaniją. Drauge versti kalnus lengviau!



Užuot plaukę pasroviui, šiandien griebkite irklą ir drąsiai irkitės savo svajonės link. Planetos jums ypač palankios, tad nebijokite rizikuoti ir užsiimti nebandyta veikla. Nepasiduokite abejonėms ir prisiminkite, jog labai pasistengę, galite turtėti viską, ko trokštate.


admin · 2020-05-15 02:00 · 586 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt