TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė diena be dietų
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-05-13)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-05-13)


Šiandien planetos skatins jus atidžiau pažvelgti į savo santykius su mylimu žmogumi. Turėsite daugybę progų pasikalbėti apie jus neraminančius dalykus, viską išsiaiškinti ir apsibrėžti ateities perspektyvas. Negana to, tikėtina, kad prisiminsite kadaise mylėtus žmones ir pasiryšite iš naujo su jais susisiekti. 



Keletas įtakingų planetų lems, kad šiandien jūsų gyvenimo centre atsidurs asmeniniai santykiai. Iš prigimties meilė jums atrodo kaip smagus žaidimas, o dabar tai neišvengiamai atsilieps ir jūsų šeimyniniam gyvenimui. Jeigu tik panorėsite, greitai sugebėsite įpūsti savo santuokiniam gyvenimui daugiau aistros, išsivaduosite iš kasdienybės.



Tvarkydami kasdienius reikalus, nepervertinkite savo finansinių galimybių. Labai tikėtina, kad nepaisant visų savo šiandienių pastangų, taip trokštamų profesinių rezultatų taip ir nepamatysite. Negana to, pernelyg nepasitikėkite kolegų darbu. Jeigu norite kažką padaryti gerai, darykite patys!



Labai tikėtina, kad šiandien turėsite gerokai pakovoti už savo profesines teises. Nors iš prigimties nemėgstate veltis į konfliktines situacijas, atminkite, jog kai kuriose srityse nusileisti tiesiog nevalia. Žvaigždės jums šypsosi, tad pasitikėkite savimi ir siekite to, kas jums teisėtai priklauso.



Visata perspėja, kad šiandien jūsų asmeninį gyvenimą ims temdyti nesusipratimai, įvairūs konfliktai ir intrigos. Tiesą pasakius, gali pasirodyti, kad jūs ir jūsų mylimas žmogus kalbate visiškai skirtingomis kalbomis, todėl atrasti bendrą sprendimą bus be galo sudėtinga. Nurimkite. Netrukus kosminė situacija pasikeis ir galėsite pažvelgti į visus įvykius iš visai kitos perspektyvos.



Šiandien galite pajusti, kad mylimas žmogus pernelyg užvaldė jūsų asmeninę erdvę bei laiką. Nesikarščiuokite ir apie nerimą keliančius pastebėjimus būtinai pasikalbėkite su savo antrąja puse. Labai tikėtina, kad keletas nemalonių atviros diskusijos akimirkų išvaduos jus iš slegiančios įtampos gniaužtų.



Šiandienis jūsų gyvenimas bus vertas Holivudo scenaristų dėmesio. Keletas įtakingų planetų padės atsiskleisti jūsų įgimtam žavesiui bei pritraukti priešingos lyties atstovų dėmesį. Negana to, būsite tokie įžvalgūs, kad nesunkiai numatysite keletą profesinių sprendimų į priekį. Puiku!



Kuo toliau, tuo daugiau prieš save matote naujų alternatyvų, apie kurias iki šiol nė nesvajojote, o jus supantys žmonės vis palankiau reaguoja į jūsų idėjas. Be jokių abejonių, tai pakelia jūsų pasitikėjimą savimi. Vien gerais ketinimais nesitenkinkite. Tam, kad pasiektumėte savo išsvajotus tikslus, reikia imtis ryžtingų veiksmų!



Visatos paskatinti šiandien trokšite profesinių permainų, todėl imsite ieškoti naujų originalių saviraiškos būdų bei papildomų pajamų šaltinių. Nors planetos jums ypač palankios, kol nesugalvosite kaip papildyti savo banko sąskaitą, susilaikykite nuo nereikalingų pirkinių.



Šiandien jus kamuos jausmas, kad esate neįvertinti, galbūt uždirbate ne tiek, kiek esate nusipelnę. Šiuo metu maištauti prieš vadovybę nepalanku, tad stenkitės reaguoti kuo ramiau ir kuo greičiau ištaisyti savo klaidas, jei jos tikrai jūsų. Šiuo atveju jūsų bilietas į sėkmę yra teigiamas požiūris ir pagarba vadovams bei bendradarbiams.



Vienintelis dalykas, galintis šiandien jums sutrukdyti pasiekti išsvajotų tikslų – baimė ir netikrumas dėl to, kas atsitiks. Iš pažiūros nekaltas pokalbis gali sužadinti skaudžius prisiminimus, kurie sukels diskomfortą, bet iš tiesų ne viskas taip sudėtinga, kaip atrodo. Drąsos esmė yra ne tai, kad jūs nejaučiate baimės, o tai, kad neleidžiate jai jūsų užvaldyti ir veikiate protingai.



Šiandien jūsų galva tiesiog sporgs nuo pačių beprotiškiausių sumanymų, tačiau atminkite, kad vienu metu visko neapžiosite. Pasidalinkite savo planais su artimu draugu ar giminaičiu – juk drauge kur kas smagiau! 

 


admin · 2020-05-13 02:00 · 932 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt