TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-11)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-11)


Iš prigimties esate ambicingos asmenybės, tad nedalinkite savęs į kairę ir į dešinę, nesitenkinkite vidutinybe. Esate sutverti didingiems darbams, taigi drąsiai imkitės atsakingų projektų. Rizika, kad kažkas nepasiseks – normalus reiškinys. Žinokite tai, bet nebijokite ir neabejokite savimi!



Šiandien būsite įsitikinę, jog geriau už kitus žinote, kaip įveikti kai kuriuos profesinius iššūkius. Kaip bebūtų, jeigu pernelyg drastiškaisieksite savo, tik suerzinsite kolegas. Priimkite realybę tokią, kokia ji yra, užuot aiškinę, kokia ji turėtų būti. Lankstumas dar niekam nepakenkė!



Visatos padedami šiandien sugebėsite sudėtingas idėjas pateikti paprastai ir suprantamai. Kalbėkite nuosekliai, nevenkite humoro intarpų ar trumpų ekskursų – jie sustiprins jūsų įtaigą ir privers klausytoją prisiminti kiekvieną žodį.



Šiandien planetos ragins jus atsiriboti nuo rutinos ir atidžiau įsiklausyti į savo vidinį pasaulį. Leiskite sau nieko neplanuoti ir netrukus pajusite, kaip tampate įžvalgesni ir išmintingesni. 



Atidžiai susiplanuokite dieną ir nežadėkite daugiau nei pajėgsite padaryti. Nors kai kada iškilusios kliūtys atrodys neįveikiamos, nebėkite įvykiams už akių ir neskubėkite priimti lemtingų sprendimų. Nesidrovėkite pasitarti su labiau patyrusiais žmonėmis. Tai išminties, o ne silpnumo ženklas. 



Šiandien planetos perspėja jus susilaikyti nuo neplanuotų išlaidų, mat veikdami spontaniškai rizikuojate įsigyti nuvertėjusį arba jums visai netinkamą daiktą. Tai žinodami prieš praverdami piniginę atidžiai susipažinkite su jus dominančiu objektu.



Paprastai gyvenime siekiate harmonijos, tad norėdami išvengti audringų diskusijų ar nusivylimo, dažnai paaukojate savo asmeninius interesus. Kaip bebūtų, jūsų norai – ne mažiau svarbūs ir kuo ilgiau juos neigsite, tuo nelaimingesni darysitės. Tegul ši diena priklauso tik jums!



Labai tikėtina, kad šiandien pažįstami žmonės skatins jus priimti radikalius profesinius sprendimus. Kaip bebūtų, ne visi jų patarimai bus malonūs ar net geranoriški. Negaiškite laiko bandydami kažką įrodyti ir užtikrintai eikite savo pasirinktu keliu.



Šiandien planetos ragins jus išlaisvinti savo vidinį vaiką. Deja, dabar ne visi bus pasirengę priimti jūsų jaunatviškos sielos polėkį. Smalsiai tyrinėkite aplinką, domėkitės naujomis intriguojančiomis veiklomis ir būkite kantrūs tiems, kurie šiuo metu nėra tokie entuziastingi kaip jūs.



Prieš akis – kalnas darbų ir greičiausiai tam, kad visus įveiktumėte, pritrūksite laiko paroje. Tai žinodami, niekam nieko nežadėkite. Jau geriau kažką nustebins jūsų puikūs rezultatai nei nuvils bevaisis laukimas.



Dirbdami siekate maksimalių rezultatų, tad šiandien skirsite daug laiko pritaikyti naujus įgūdžius bei žinias praktikoje. Nors jūsų novatoriškas požiūris dažniausiai pelno aplinkinių pripažinimą, dabar galite susilaukti nemalonios kritikos. Nurimkite ir pripažinkite, jog vis dar mokotės būti geriausia savo pačių versija.



Užuot džiaugęsi puikia diena, šiandien koncentruositės į tai, ko stokojate. Pabandykite atlikti psichologinį pratimą ir pagalvokite, ką galėtumėte nuveikti su savo turimais resursais kitaip nei iki šiol. Mąstykite kūrybiškai ir netrukus diena prisipildys naujos pozityvios patirties.  

 


admin · 2020-05-11 02:00 · 614 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt