AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (didesnių, virtų)
200 gramų silkių filė
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis petražolių
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal skonį džiovinti aitrieji pipirai (smulkintų arba paprastų maltų pipirų)
pagal skonį druskos
Padažui:
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis garstyčių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves išvirti, palikti atvėsi, nulupti ir supjaustyti nedideliais, kąsnio dydžio gabaliukais.
2.
Svogūną perpjauti į keturias dalis ir susmulkinti griežinėliais, svogūno laiškus ir petražoles susmulkinti, silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į dubenį sudėti bulves, silkę, svogūną, svogūno laiškus ir petražoles.
4.
Į mažesnį dubenėlį dėti garstyčias, pilti aliejų ir citrinos sultis, išmaišyti. Šį mišinį užpilti ant paruoštų salotų, pagardinti druska, išmaišyti. Pabarstyti smulkintais džiovintais pipirais.