AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
450 gramų kreminės varškės
4 vienetai kiaušinių
1 ir 3/4 stiklinės miltų
3/4 stiklinės cukraus
80 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek rudojo cukraus
šiek tiek cinamono
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite varškę, vanilės ekstraktą, sviestą ir kiaušinius iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, druską ir kepimo miltelius. Įberkite miltų mišinį į dubenį su varškės mišiniu ir išmaišykite iki vientisos masės.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C (be ventiliatoriaus). Išklokite kepimo popieriumi arba keksiukų kepimo krepšeliais 12 keksiukų kepimo formelių. Įdėkite tešlą į formeles, pripildant ne daugiau nei 3/4 formelės tūrio. Pabarstykite rudu cukrumi bei cinamonu ir pašaukite į orkaitę.
3.
Kepkite apie 25 minutes - medinis pagaliukas įkištas į vidurį ir ištrauktas turi likti sausas. Išimkite iš orkaitės ir iš formelių, ataušinkite ant grotelių. Valgykite šiltus su pienu. Skanaus!