AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos sprandinės
Marinatui:
2 šaukštai sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai prieskonių šašlykams (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulieną supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.
2.
Paruoškite marinatą: sumaišykite sojos padažą, alyvuogių aliejų, medų ir prieskonius. Marinatą užpilkite ant kiaulienos griežinėlių ir kruopščiai įtrinkite. Mėsa palikite šaldytuve marinuotis apie 3 valandas.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C.
4.
Apkepkite kiaulieną iš abiejų pusių maždaug po 2 minutes, kol įgaus rusvą atspalvį. Sudėkite mėsą į kepimo indą ir kepkite orkaitėje dar 15-20 minučių.
5.
Patiekite su mėgstamu garnyru ir padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.