TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Domicelė Domicijonas Butautas Rimutė Danutė Stanislovas
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-04-07)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-04-07)


Kol jūsų valia stipri, turėsite progą stebėti, kiek daug įmanoma nuveikti, kai suremiate pečius su „teisingais“ žmonėmis. Nesvarbu, ar tai jūsų kolega, ar geriausias draugas, ar teta – jūs vieni kitiems esate kelrodės žvaigždės, kurios padeda suprasti, kad esate ne vieni. Be abejo, tai gali būti ir visiškai nauji, kol kas nepažįstami žmonės – laukite skambučio su pasiūlymu bendradarbiauti.  



Šiandien pati Visata jums padės net sunkiausiose užduotyse. Tai tikrai praskaidrins jūsų dieną ir parodys, kur jums galbūt trūksta prasmės pojūčio ir užtikrintumo savo veiksmais. Gyvenimas neretai prašviesėja, kai prie jūsų kelionės prisijungia kiti. Nedidelė pagalba gali nuvesti jus toliau nei įsivaizdavote galintys atsidurti vieni. Pasinaudokite savo pažintimis ir kurkite neįtikėtinus dalykus jau dabar.



Šiandien jausitės kūrybingi ir romantiški. Suprasite, kad jūsų gražios pastangos padaryti kažką laimingus yra tai, dėl ko verta gyventi. Pasinaudokite proga parodyti savo meninius sugebėjimus ir sukurti kažką ilgalaikio šiame gyvenime. Suburkite bendraminčių komandą, su kuria dirbant jūsų širdis dainuotų.



Šiandien pamatysite, kad jūsų pastangos puoselėti šeimą atsiperka. Aiškiai suprasite, ką darėte teisingai, o ką galbūt reikėtų apsvarstyti ir tobulinti. Gyvenimas verčia kurti subtilų balansą tarp darbo ir poilsio, rūpinimosi savimi ir rūpinimosi kitais, atvirumo ir nustatytų ribų. Jei kažkurioje srityje pastebite disbalansą, pasistenkite tai pakeisti. Radę harmoniją atskirose srityse, pajusite ją daug stipriau.



Savo pačių karalystėje jausitės saugiai – jums įprasti veiksmai ir maršrutai veikia raminančiai. Šiandien turėsite galimybę pamatyti, kas jums patinka, kur patys noriai įsitraukiate ir veikiate, o kur tiek morališkai, tiek fiziškai „džiūvate“, „vystate“ – patys įvardykite tą beviltiškumo būseną. Tai žinodami, pasistenkite sukurti balansą, kuris kiekvieną jūsų dieną paverstų švente.



Tai, dėl ko stengėtės pastaruosius keletą mėnesių, ims duoti duoti rezultatus – pavyzdžiui, ženklų finansinį pagerėjimą. Taip pat jausite moralinį pasitenkinimą dėl savo harmoningų santykių su jums svarbiais žmonėmis. Ko dar trūksta? Žvelkite į priekį ir pagalvokite paie tai, ką dar būtų galima pagerinti, patobulinti – galbūt tam tikroje srityje atsiskleidė kažkokie nesklandumai?



Būsite kaip reta gyvybingi ir produktyvūs, tačiau tuo pačiu emocingi ir nekantrūs. Bus svarbu viskas: ir ryšiai su mylimu žmogumi, ir jūsų pačių savęs vertinimas. Panašu, kad tampate tokiais žmonėmis, kokiais visada norėjote būti. Pažvelkite į kelią, kurį nuėjote, kliūtis, kurias įveikėte ir suprasite, kad tapote geriausia savo pačių versija. Kol kas.



Šiandien sugebėsite „prieiti“ prie savo psichologinių ir dvasinių parametrų, kuriuos iki šiol laikėte nepasiekiamais. Įpročiai ir mintys, glūdinčios tamsiausiuose proto kampeliuose, dabar bus laisvai prieinamos. Taip pat pastebėsite, kad jūsų emociniam augimui didžiulę įtaką turėjo (ir tebeturi) jus supantys žmonės. 



Jei laikysime, kad kiekviena jūsų diena yra tarsi vakarėlis, tai šiandien bus tas, kurio metu svečiuosis jūsų artimiausi draugai ir bendražygiai. Nepamirškite padėkoti tiems, kurių dėka jūsų gyvenimas ženkliai pasikeitė. Patikėkite, tai bus deramai įvertinta ir ilgai prisimenama.



Šiandien – puiki diena paprašyti atygio už viską, ką pasiekėte darbe, taip pat ir dėmesio savo naujiems projektams. Tikrai nustebsite pažvelgę atgal ir pastebėję, nuo ko pradėjote ir kuo tapote. Skirkite šiek tiek laiko numalšinti iškilusiems nesklandumams - tai nuties kelią jūsų naujai sėkmei.



Panašu, kad esate fiziškai ir emociškai išsunkti ir patys tai žinote. Jums gyvybiškai būtina skirti laiko pailsėti nuo kasdienio streso. Pamąstykite, kiek laiko, jėgų, dėmesio ir kitokių resursų esate pasirengę paaukoti vardan trokštamo tikslo. Mąstykite plačiai – tai suteiks jūsų planui aiškumo.



Šiandien palanku kūrybiškai ir įkvėptai spręsti įsisenėjusias problemas. Jei turite meninių gabumų, dabar pats laikas atskleisti savo talentus ir sužibėti aplinkinių akyse. Tikėtina, kad sulauksite ir pagalbos prašymo. Jis nebus tiesiogiai susijęs su kūrybiškumu, bet jei jį pasitelksite, laimingi būsite ir jūs, ir tie, kuriems reikėjo jūsų paslaugos.

 


admin · 2020-04-07 02:00 · 620 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt