TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Domicelė Domicijonas Butautas Rimutė Danutė Stanislovas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-04-06)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-04-06)


Rytą pradėsite aštria profesine mintimi, tačiau už ją kovokite atsargiai. Neleiskite, kad asmeniniai santykiai pintųsi su jūsų verslo reikalais ir atvirkščiai. Jei jus sunervino kolega, draugas ar kitas artimas asmuo, stabtelkitite, atsikvėpkite ir toliau susitelkite į tikslą. Vakare įtampa nuslūgs ir žmonės jums kels tik pozityvius jausmus.



Gali būti, kad ėmėte stokoti pojūčio, kad esate gyvi, o tai pasireikš noru pabėgti nuo kasdienės atsakomybės ir susiburti su draugais užuot užsiėmus reikalais. Pirmąją dienos pusę pasistenkite padaryti viską, ką galite. Pasistenkite nuveikti kuo daugiau, mažiau rūpinkitės smulkmenomis. Vakarėjant pajusite, kad darbas vyksta kur kas sklandžiau ir netgi teikia pasitenkinimą.



Namai guodžia ir ramina, tačiau darbai nelaukia – jie šiandien bus jūsų prioritetas. Dabar puikus metas paskelbti savo karjeros tikslus, net jei kol kas jie atrodo nerealistiški. Darykite visko kuo daugiau, nes vakare įsivyraus visiškai kitokia – žaisminga energija. Jos dėka rasite sprendimus toms problemoms, kurių nepavyko įveikti dieną. Pailsėjęs protas –produktyvus protas.



Dieną norėsite pradėti pakeisdami rutiną. Bandykite keisti, perdėlioti aplinką: galbūt jūsų vidinį genijų pažadins kažkas, kas išeina už jūsų „normalumo“ ribų. Atėjus vakarui, labiausiai norėsis kuo daugiau bendrauti su jums artimais žmonėmis. Kuo labiau praplėsite savo suvokimą dieną, kuo daugiau jos metu nuveiksite, tuo smagiau bus vakare skambinti ar rašyti žmonėms, kurių pasiilgote. 



Svarbios dienos užduotys privalo būti atliktos, bet atrodys, kad jų per daug. Jei jaučiate nerimą ar stresą, susiimkite ir grįžkite prie sąrašo. Vakare įsivyraus visiškai kitokia energetika, norėsis daugiau bendrauti, o jūsų požiūris į daugelį dalykų tas kur kas lengvesnis. Tai, ko nespėjote šiandien, būtinai padarysite kitą dieną, maža to, galbūt gausite patarimų, kaip greičiau susidoroti su turimomis užduotimis.



Pagaliau priimsite sprendimą dėl santykių,  kuriuose vyrauja įtampa, arba sumaišties, kurią sukėlė kitų žmonių nuomonė. Sugebėsite kur kas taikiau ir diplomatiškiau pažvelgti į santykius su žmonėmis. Kai mums kažkas iš tiesų rūpi, tampa labai sunku išliktie neutraliems. Pabandykite pažvelgti į situaciją kito žmogaus akimis – tai padės suprasti, kas iš tiesų vyksta.



Nors aplinkybės ragina jus greičiau apsispręsti, kol kas jaučiatės neužtikrinti dėl to, ką žinote. Trokštate atsiriboti nuo pasaulio triukšmo ir ramiai pagalvoti, tačiau tai padaryti ne taip jau paprasta. Laimei, antroje dienos pusėje situacija taps jums palankesnė. Pasinaudokite tuo!



Šiandien jausitės ne itin užtikrinti dėl savo sprendimų. Atrodys, kad vienas klaidingas žingsnis gali sukelti ilgalaikių nepageidaujamų pasekmių ir, deja, su šia niūria nuostata gyvensite didžiąją dienos dalį. Skrupulingai analizuosite kiekvieną smulkmeną, tačiau tai gali jus privesti prie barnių su aplinkiniais. Nedramatizuokite susiklosčiusios situacijos, luktelėkite, kol kosminė bendra atmosfera prašviesės ir tuomet padarysite viską, ką privalote padaryti. Svarbiausia – neskubėti.



Atrodys, kad aplinkiniai puikiai įvaldė meną vienaip ar kitaip įtraukti jus į savo melodramas. Neleiskite sau užmiršti diplomatinių įgūdžių ir pasiduoti emocijoms: pykčiui, nusivylimui, nekantrumui. Net pačius nemaloniausius dalykus galima pasakyti neužgauliai.



Kad ir ko imtumėtės, tyliai tikėsitės būti pastebėti ir įvertinti. Troškimas jaustis reikalingiems – vienas amatinių žmogaus norų, tačiau stebėkite, kad tai netaptų jūsų pagrindiniu užmoju. Šiandien turite galimybę nuvekti nemenkus darbus – tad pasiraitokite rankoves, mąstykite inovatyviai ir judėkite savo svajonių link. 



Vienu momentu veiksite drąsiai, o kitu galbūt jau drebėsite iš baimės. Tikėtina, kad būsite patrauklūs žmonėms, kurie yra nenuspėjami – kaip jūs šiandien. Mąstysite aštriai, bet aplink besisukantys nauji žmonės, daiktai ar idėjos gali greitai jus išblaškyti. Jei jus užvaldė aistra, perleiskite vadeles protui. 



Nekantraudami imsitės naujų darbų net nežinodami, kuo visa tai baigsis. Į priekį jus veda kilnūs ketinimai, tačiau atsargiai - prieš kam nors įsipareigodami, gerai apgalvokite visas galimas pasekmes, protingai įvertinkite savo galimybes. Daug abejosite, tačiau pasistenkite nepasiduoti negatyvioms mintims ir siekite viską įvertinti pozityviai.


admin · 2020-04-06 02:00 · 631 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt