TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-07 14:25
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-04-05)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-04-05)


Šiandien blaškysitės tarp darbo ir viliojančių galimybių, kurias suteikia pinigai. Galite juos taupyti arba išleisti, bet nepasiduokite pagundai leisti sau neplanuotą prabangą. Geriau paieškokite būdų, kaip suderinti savo pajamas su savo poreikiais, kad galėtumėte sau leisti daugiau. Tikrai atrasite galimybių, kurios galbūt pagerins jūsų ateities gerbūvį, bet kol kas susilaikykite ir neleiskite tų pinigų, kurių dar neuždirbote.



Jaučiate, kad norite su pasauliu pasidalinti savo unikaliu požiūriu, kuris tiesiog nebetelpa jumyse ir nori pasireikšti plačiau. Šiandien sugebėsite kitaip pažvelgti į save ir savo veiklos būdus, o tai padės jums tapti kūrybiškesniais kasdieniame gyvenime. Pagalvokite, kokie galėtumėt būti, jei daugiau laiko skirtumėte savo hobiams, kurie jus įkvepia. Galite sulaukti pagalbos iš ten, kur nė nesitikėjote.



Pažvelkite į savo praeitį nauju žvilgsniu. Tai, ko gero, atvers naujų galimybių išspręsti jus kamuojančias problemas ar parodys sprendimus, kuriuos iki šiol pražiūrėdavote. Jūsų požiūris jau skiriasi nuo to, kuris buvo suformuotas jums augant, taigi atėjo laikas keisti senus įpročius, kad atsirastų vietos naujiems. Svarbiausia – pradėti, o tada viskas eisis tarsi savaime. Pertvarkykite savo darbo vietą arba namus – atnaujinta aplinka tiesiog įpareigos elgtis kitaip nei iki šiol.



Jei norite įpūsti naujos ugnies į kasdienį gyvenimą, pasidairykite, ką daro jūsų draugų ir pažįstamų ratas. Kasdien nuveikite ką nors, kas jus suartintų su jums brangiais žmonėmis. Reguliariai skambinkite, rašykite, gal net prisiminkite senas temas, nuotraukas, įvykius – visa tai jums primins, kaip juos visus mylite. Kartais mažiausi dalykai įžiebia didžiausią džiaugsmą. 



Nepaisant jus kamuojančių baimių, kol kas esate savo finansinės ateities šeimininkai. Darbe greičiausiai gausite daugiau autonomijos, o jums tai yra labai gera naujiena, nes galėsite laisvai generuoti alternatyvias idėjas, kaip efektyviau siekti rezultato. Jei turite naujų idėjų darbe, nesivaržykite jas pareikšti, ypač jei tai yra nauji būdai senoms problemoms spręsti. Šiandien turėsite nemažai galimybių pagerinti savo finansinę situaciją, jei pasikliausite apgalvotais sprendimais, o ne maištavimu.



Šiandien sugebėsite į pasaulį pažvelgti kiek kitaip nei iki šiol ir tai galbūt jums padės ieškant atsakymo į didžiuosius gyvenimo klausimus. Žengsite atokiau nuo savo komforto zonos, tačiau patirtas jaudulys jums suteiks nemažai pasitenkinimo. Rizikuokite pamažu, žingsnis po žingsnio plėsdami savo horizontus. Domėkitės kitomis kultūromis, turtinkite savo dvasines patirtis, planuokite atostogas – kažkada juk vis tiek gyvenimas sugrįš į normalią vagą. 



Šiandien atrasite netikėtų resursų: tai gali būti ir pinigai, rasti gatvėje, ir simboliška žinutė nuo buvusios meilės. Suprasite, kad esate Visatos dalis ir ne šiaip sau gaunate jos dovanas. Pagalvokite, pamedituokite apie tai, kokia dovana jus nudžiugintų labiausiai, nusiųskite šią žinutę į kosmosą. Kas prašo – tas gauna.



Šiandien su jumis susisieks jums brangūs žmonės, apie kuriuos nuolat galvojate. Nesvarbu, ar tai senas bičiulis, ar gyvenimo meilė – šiandien sukursite naują ryšį, kuris jus atgaivins. Išoriniai impulsai – geriausias būdas išvysti save kitoje šviesoje , o šiandien tai įvyks greitai ir staiga. Draugo patarimo ar prisipažinimo pavidalu jus pasieks tam tikra žinutė (galbūt tarp eilučių), kuri suteiks jums daug išminties, jei tik sugebėsite ją suprasti. Kasdienybės triukšme svarbu atsirinkti tiesą.



Pasisitenkite rasti būdų, kaip jūsų įpročiai galėtų geriau pasitarnauti jūsų emociniams poreikiams. Pasirinkite, kas jums iš tiesų svarbiausia ir kasdien raskite kuo daugiau laiko puoselėti šioms vertybėms. Rinkitės tokius tikslus, kurie jus išties motyvuoja – jie turi tapti jūsų kasdienio darbo epicentru. O pačiu didžiausiu tikslu turėtų tapti jūsų vidinių poreikių ir jūsų išorinės veiklos vienybė – tai leistų jums pasiekti gyvenimo harmoniją, apie kokią net neįsivaizdavote.



Naujovės gali gerokai trikdyti, kol atsirinksite, kurie pokyčiai jums padeda, o kurie totaliai trukdo. Šiandien būsite nepaprastai kūrybingi, bet, kad neskęstumėte fantazijose, rinkitės tik tokią veiklą, kuri padėtų jums siekti ilgalaikių tikslų. Užuot nukreipę dėmesį į pašalinius dalykus, sugalvokite viziją, kurios sieksite, o vietoje pamėgto serialo rinkitės dokumentiką, kuri praturtintų jus kaip savo srities profesionalą. Ateitis kuriama šiandien.



Naujovės gali gerokai trikdyti, kol atsirinksite, kurie pokyčiai jums padeda, o kurie totaliai trukdo. Šiandien būsite nepaprastai kūrybingi, bet, kad neskęstumėte fantazijose, rinkitės tik tokią veiklą, kuri padėtų jums siekti ilgalaikių tikslų. Užuot nukreipę dėmesį į pašalinius dalykus, sugalvokite viziją, kurios sieksite, o vietoje pamėgto serialo rinkitės dokumentiką, kuri praturtintų jus kaip savo srities profesionalą. Ateitis kuriama šiandien.



Jums artimi žmonės paguos jus dėl bet kokio šiandien nutiksiančio nesklandumo. Kai žlunga planai, nieko nėra geriau nei artimieji ir bičiuliai, visada pasiruošę jus išklausyti ar patarti ką nors praktiško. Tad, jei jaučiate, kad gyvenme kažko stinga, taip greičiausiai yra todėl, kad jau senokai nebendravote su savo žmonėmis tiek, kiek reikia. Gyvenimas ne tam sukurtas, kad jį nugyventumėt vieni.  

 


admin · 2020-04-05 02:00 · 614 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt