TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-07 07:46
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-04-04)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-04-04)


Bandydami išvengti įtampos ir nemalonių pokalbių šiandien „įjungsite autopilotą“ ir taip tikėsitės ramiai sulaukti vakaro. Kaip bebūtų, pernelyg nepasikliaukite įpročiais! Stresą malšinkite sąmoningai: pasikalbėkite su artimu bičiuliu, pasiklausykite mėgstamos muzikos ar užsidekite žvakių. Tinka viskas, dėl ko pasijusite geriau!



Šiandien būsite pasirengę suvaidinti tokį vaidmenį, kokio tik prireiks, kad pagerintumėte savo darbines sąlygas ir finansinę situaciją. Nutylėsite savo nuomonę ir prisitaikysite, kad pasiektumėte užsibrėžtą tikslą. Kaip bebūtų, nepersistenkite! Net ir karantino sąlygomis gyvenimas be aistros – nykus ir slegiantis!



Šiandien būsite linkę išnaudoti pažintis, kad tik pasiektumėte savo. Kaip bebūtų, neįsijauskite ir nesikratykite atsakomybės. Dabar nederėtų ieškoti lengvesnio kelio įveikti dienos darbus!



Nepaisant aplinkui įsivyravusios suirutės, šiandien būsite linkę idealizuoti pasaulį. Kalbėdami apie darbą ar santykius su mylimu žmogumi, šypsositės ir sugebėsite įžvelgti tik pozityvius dalykus. Kaip bebūtų, nusiimkite rožinius akinius ir saugokitės apgavikų. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų ir nesiskolinkite pinigų!



Šiandien visos jūsų mintys suksis apie ateities perspektyvas ir finansinę gerovę, tad nekantrausite ko nors imtis, kad tik priartėtumėte prie savo svajonių. Kaip bebūtų, Visata perspėja neskubėti. Tai, kas dabar atrodo nepaprastai inovatyvu bei pelninga, ryt gali pasirodyti kaip nepaprastai kvaila idėja! 



Šiandien net pačias sudėtingiausias problemas gliaudysite it riešutus. Tai matydami aplinkiniai žavėsis jūsų talentu ir seks paskui jus nors į pasaulio kraštą. Mėgaukitės šlovės akimirkomis, tačiau neužmirškite kam nors vadovaudami prisiimti atsakomybės.



Šiandien skraidžiosite tarp žemės ir dangaus. Sunkiai suvoksite kas vyksta aplinkui, tačiau nesidrovėsite tik sau patiems suprantamo gyvenimo būdo. Stebėdami aplinką, nekritikuokite ir nesmerkite nieko, ko negalite suprasti. Jau netrukus aplinkybės pasikeis, tad galėsite į pasaulį pažvelgti kur kas objektyviau.



Visatos padedami šiandien sugebėsite objektyviai įvertinti savo svajones. Galbūt kai kurioms iš jų dar neatėjo laikas? Nors aplinkiniai ragins jus nepasiduoti ir toliau siekti numatytų tikslų, prieš žengdami kitą žingsį, neskubėkite ir įsitikinkite, kad turite viską, ko reikia, sėkmei pasiekti.



Šiandien vaikščiosite ant pirštų galų bandydami visiems įtikti. Deja, greitai suprasite, kad surasti tinkamiausius žodžius tam tikrai situacijai ne visada lengva. Jūsų šaltą logiką dabar gerokai sujaukė jausmų lavina, tad nesijaudinkite, jeigu dabar aplinkiniams pasirodysite ne pačios geriausios savo formos!



Nors turite aibę bendraminčių, pasirengusių jums padėti darbe, nesate linkę tuo pasinaudoti. Dėl savo praktiškos prigimties vengiate kam nors įsipareigoti ir, juo labiau, likti skolingi. Kaip bebūtų, turėtumėte atsipalaiduoti ir mažiau galvoti. Tiesiog atsiduokite įvykių tėkmei ir stebėkite, kul link ji jus nuneš!



Šiandien Visata paskatins jus pažvelgti į gyvenimą kūrybiškai. Galvoje suksis tūkstantis pačių neįprasčiausių idėjų, jausitės pakylėti ir nusiteikę dirbti. Deja, šiuo gana sudėtingu laikotarpiu ne kiekvienam jūsų sumanymui lemta išsipildyti. Užsirašykite įdomiausius sumanymus ateičiai. Juk karantinas kažkada pasibaigs!



Šiandien trokšite nukeliauti į savo pačių susikurtą rojaus kapelį. Deja, tikri rūpesčiai, keliantys jums nerimą, niekur nedings kol svajingai žvilgčiosite pro langą. Pabandykite pažvelgti į savo gyvenimą kūrybiškai ir nebijokite elgtis spontaniškai!


admin · 2020-04-04 02:00 · 578 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt