TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Savos kupros nė vienas nemato
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-04-03)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-04-03)


Labai tikėtina, kad šiandien praleisite daug laiko bendraudami su seniai matytais šeimos nariais. Nors atrodo, kad jau iki skausmo žinote jų keistus įpročius, jie vis tiek sugebės jus maloniai nustebinti. Puiku!



Šiandien planetos ragins jus paslėpti piniginę giliausiame namų stalčiuje. Daug laiko leisdami namie vis dažniau pramogaujate apsipirkinėdami internetinėse parduotuvėse, todėl pavasariui įsibėgėjus rizikuojate likti tuščiomis kišenėmis. Pasinaudokite karantino ramybe ir dėmesį sutelkite į saviugdą.



Keletas įtakingų planetų perspėja, kad šiandien jūsų laukia įspūdinga patirtis, kurios negalėsite palyginti su niekuo, ką teko patirti iki šiol. Gyvenimas nepraranda žavesio net ir leidžiant laiką namuose!



Šiandien vis dažniau užsisvajosite apie sunkiai pasiekiamus dalykus. Visa tai dėl planetų įtakos, su kuria kovoti nė nebandykite. Deja, bet vaikydamiesi nepasiekiamo tikslo, galiausiai rizikuojate labai nusivilti. Tai žinodami, pasistenkite iš anksto atskirti realias galimybes nuo spalvingų fantazijų.



Labai tikėtina, kad šiandien niekaip negalėsite įveikti kažkieno skeptiško nusiteikimo savo atžvilgiu. Kad ir kaip aiškiai stengtumėtės nupasakoti savo ketinimus, atrodys, jog jūsų žodžiai paprasčiausiai nepasiekia adresato ausų. Negaiškite laiko įrodinėdami, kad esate teisūs. Tegul jūsų darbai kalba už jus!



Iš prigimties esate aistringi tiesos ieškotojai ir nuostabiausia tai, kad šiandien ši savybė bus ypač vertinga. Kaip bebūtų,  kol kas neskubėkite švęsti ir vertindami savo perspektyvas mąstykite globaliau. Pagalvokite, kaip jūsų asmeniniai tikslai koreliuoja su šeimos ar bendruomenės interesais. 



Šiandien derėtų prisiminti senas idėjas, kurias dėl vienokių ar kitokių priežasčių atidėjote geresniems laikams. Ką gi, juk turite marias laiko viską pergalvoti iš naujo! Kaip bebūtų, planetos perspėja pernelyg nesižavėti savo naująja plano versija. Mąstykite kritiškai ir prieš imdamiesi realių veiksmų pasistenkite pašalinti smulkius sumanymo trūkumus.



Aplinkybės klostysis jūsų naudai, tad net ir karantino sąlygomis šiandien sugebėsite įgyvendinti ilgai brandintą savo sumanymą. Pasitikėkite savimi, tačiau nesidrovėkite pasitarti ir su kitais žmonėmis. Kas žino, galbūt tai padės išpildyti planus visu šimtu dešimt procentų!



Jeigu norite vaikščioti skustuvo ašmenimis – pirmyn, tik ne tiek ilgai, kad jums artimi žmonės tai pastebėtų ir imtų jaudintis. Pagailėkite nors jų. Stenkitės padėti aplinkiniams, bet nepamirškite ir savęs. Tokiu būdu susipažinsite su naujais žmonėmis ir galbūt įžvelgsite naujų galimybių, tačiau žvelkite į jas skeptiškai. Nebūtina visko iš karto atmesti, bet reikėtų nuodugniai patikrinti faktus.



Kad ir ką šiandien darytumėte, nebandykite visko sukontroliuoti. Kai kurios aplinkybės jums paprasčiausiai nepavadžios ir kuo anksčiau tai suprasite, tuo ramiau gyvensite ir daugiau padarysite. Vakare užmirškite visus pradėtus projektus ir nuotolinius susitikimus. Ilsėkitės!



Gali būti, kad šiandien susidursite su biurokratinėmis pinklėmis, bet tai neturėtų jūsų atgrasyti nuo išsikeltų tikslų. Daugelis turi gerų idėjų, bet labai mažai kam užtenka ryžto nueiti visą kelią.  Juk vaizduotėje atstumas nuo idėjos iki tikslo atrodo kaip paprasta linija, tačiau beveik visada realybė parodo, kad tai – labirintas su kliūčių ruožu. Ar verta pradėti? Būtinai!



Šiandien trokšite pasidalinti savo vidine būsena su jus supančiais žmonėmis. Stenkitės kiek įmanoma suvaldyti tą momentą ir nepamirškite, kad jūsų aplinkos žmonėms rūpi visi jūsų būsenos aspektai, o ne tik blizgantis paviršius. Gerai apsvarstykite, kas iš tiesų dedasi jūsų viduje ir būkite kiek galima sąžiningesni patys prieš save ir savo klausytojus.


admin · 2020-04-03 02:00 · 616 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt