AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai burokėlių
3 šaukštai balzaminio acto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis čiobrelių
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokėlius nulupkite ir supjaustykite gana plonomis riekelėmis arba skiltelėmis bei sudėkite į dubenį. Užpilkite citrinos sultis, aliejų, balzaminį actą, išspauskite česnaką, sudėkite čiobrelius ir viską gerai išmaišykite, kad burokėliai tolygiai pasidengtų. Palikite pasimarinuoti 15-20 minučių.
2.
Dar kartą gerai viską išmaišykite. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir vienu sluoksniu ant jos sudėkite burokėlius. Pabarstykite druska ir pipirais.
3.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-60 minučių. Tikslus kepimo laikas priklausys nuo skiltelių storumo. Tiesiog artėjant kepimo pabaigai paragaukite ir matysite, ar minkštumas jau patinka.