TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Savos kupros nė vienas nemato
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-04-01)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-04-01)


Jausite norą nuveikti daugiau darbo reikalų, bet iš tiesų jūsų didysis darbas yra šeima, ir jis reikalauja jūsų dėmesio. Sulėtinkite tempą ir palaikykite tarpusavio santykių kokybe, sususivokite savo pačių proto užkaboriuose, labiau rūpinkitės savimi. Tai – nepamatuojama, neįkainojama investicija, kurios atsiperkamumas viršyja bet kokius lūkesčius.



Tai puiki diena sušvelninti bet kokius santykius, į kuriuos sugebėjo įsimesti stresas, arba tiesiog pabendrauti su draugais ir jiems pasiguosti. Būsite iškalbingi, tad jums nepritrūks žodžių savo mintims išreikšti. Žmonės įtikės jūsų nuoširdumu, todėl bendraujant pavyks panaikinti bet kokias iki šiol tvyravusias įtampas. Greičiausiai ši diena nebus itin produktyvi, bet puikiai tiks atsipalaiduoti, pasvajoti ir mėgautis jus supančiais žmonėmis.



Daug galvosite apie pinigus, mąstysite, kaip pasiekti išsikeltus karjeros tikslus. Tai – puiki diena pagal turimą viziją sudėlioti konktetų planą, kaip pasiekti norimus rezultatus. Dieną pradėkite mažais, realiai pasiekiamais laimėjimais, o tada paieškokite galimybių, kaip tuos laimėjimus padidinti.



Jūsų rytas bus bus gana intensyvus, teks greitai suktis esminių užduočių sūkuryje. Popiet galėsite lengviau atsipūsti ir leisti laiką su jums brangiais žmonėmis, kiek leis dabartinės sąlygos ir techninės galimybės. Tai puikus metas palepinti save naujomis žiniomis ar veikti bet ką, kas patenkintų jūsų romantikos troškimą, norą pabėgti nuo kasdienybės.



Jei jaučiatės neypač smagiai arba kamuoja nuojauta, kad įstrigote kažkuriame gyvenimo etape, pasikliaukite savo ilgalaike vizija, kur norėtumėte būti. Šiandien norėsis atsiriboti nuo kasdienybės, trokšite pakeisti aplinką. Kol kas tai nelabai realu, bet nenustokite galvoję apie tokį gyvenimą, kokio trokštate. Įsiklausykite į vidinius poreikius – tai padės jums pakreiti savo gyvenimą pageidaujama kryptimi.



Daug galvosite apie savo santykius su žmonėmis: draugais, pažįstamais, simpatijomis partneriais ar meilužiais. Parodykite žmonėms, kad juos suprantate ar bandote suprasti, būkite su jais atviri ir žaismingi. Tai padės panaikinti tam tikras tarpusavio įtampas ir pažadins romantiškus jausmus. Kita vertus, jei kažkas pokalbio metu nuskambės pernelyg gerai, kad tai būtų tiesa, vadinasi, taip ir yra.



Šiandien galite kaip reikiant susipykti su vienu iš savo kolegų darbe ar kitu profesiniu autoritetu, tačiau neleiskite, kad ši negatyvi patirtis sugadintų jums visą dieną. Tiesą pasakius, ši diena visai palanki puoselėti santykius, tačiau pastaruoju metu esate pavargę nuo ore tvyrančios įtampos ir susidūrę su rimtesniais iššūkiais norėsite viską mesti ir pasislėpti ramioje namų aplinkoje. Nesikarščiuokite!



Nors prieš akis – ilgas darbų sąrašas, pasistenkite viską atlikti pirmoje dienos pusėje. Jau popiet jūsų link papūs romantiški pavasario vėjai, skatinantys svajoti ir mėgautis mylimo žmogaus draugija. Elkitės atsakingai ir nepasiduokite pagundoms kol neįvykdysite visų savo įsipareigojimų.



Šiandien jausitės draskomi į dvi skirtingas puses. Vienoje – jūsų norai bei svajonės, kitoje – įsipareigojimai bei aplinkinių jums keliami lūkesčiais. Negana to, dar ryte galite įsivelti į jausmingą diskusiją su mylimu žmogumi apie jūsų bendras ateities perspektyvas. Nepasiduokite emocijoms ir ieškokite gyvenimiškos pusiausvyros. 



Panašu, kad pastaruoju metu užsikėlėte ant savo pečių daugiau nei pajėgiate panešti. Nieko nuostabaus, iš prigimties esate ypač organizuotos, atsakingos bei pareigingos asmenybės, tad aplinkiniams labai patogu, kad esate jų draugijoje. Kaip bebūtų, šiandien Visata ragins jus susitelkti vien į savo poreikius. Nurimkite. Nieko nenutiks, jeigu trumpai leisite sau pabūti savanaudžiai.



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute padės jums išgryninti pačis geriausias ir perspektyviausias savo idėjas, kurioms iš tiesų verta skirti daugiausiai laiko ir turimų resursų. Taigi apsižvalgykite aplink, ieškokite įkvėpimo ir užsirašykite kiekvieną sumanymą, atėjusį į galvą.



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute padės atsiskleisti geriausiems jūsų talentams. Negana to, būsite puikios nuotaikos, tad trokšite pasidalinti šiuo gėriu su aplinkiniais. Pasinaudokite išmaniosiomis technologijomis ir suorganizuokite kokią įdomią pamoką ar kūrybines dirbtuves. Netruksite pajusti, kaip geris sugrįžta pas jus šimteriopai!


admin · 2020-04-01 02:00 · 611 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt