TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-08 05:48
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-03-31)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-03-31)


Žmonės iš jūsų tikėsis, kad prisiimsite lyderio vaidmenį, tačiau jūs patys delsite, matydami, kad kažkurioje srityje eate riboti. Žinoti, ką galite, o ko ne – gera savybė, padedanti ieškoti to, ko jums dar trūksta ir taip save tobulinti. Nepaisant kliūčių, išlikite drąsūs ir nebijokite iššūkių. Gali būti, kad, įgyvendinant planą, teks ne kartą jį derinti, tartis su žmonėmis, derėtis, įrodinėti ir panašiai. Svarbiausia – sutarti esminiais klausimais, tuomet bus galima konstruktyviai dirbti.



Jei šiuo metu jaučiate, kad jūsų buvimas betikslis, kad nesugebate pasiruošti ateičiai, nenusiminkite  - šie nemalonūs pojūčiai greitai praeis. „Neužbuksuokite“ ties smulkmenomis, mąstykite plačiau ir ženkite didesniais žingsniais pirmyn. Viskas įmanoma, jei tik kažkur tolumoje matote sėkmės žiburį.



Judesys be krypties kartais yra kur kas blogiau, nei stovėjimas vietoje. Norėdami, kad jūsų sumanymai pažengtų į priekį, turėsite peržiūrėti planus. Kuo aiškesni planai – tuo geresnis supratimas, kur link einate ir kaip ten atsidursite. Dirbkite ties tuo tol, kol būsite visiškai tikri dėl to, ką reikia daryti. Taip tapsite praktiškai nesustabdomi. 



Jūsų reikalai stipriai pajudės pirmyn. Investavimo galimybė tarsi pati susiras jus, tačiau veikti turėsite tiksliai ir greitai. Jums pasitikysianti galimybė nebus iš tų, kuri duoda greitą pelną, tačiau padės pasirengti ateičiai. Prieš imdamiesi svarbių sprendimų, atidžiai pasidomėkite, su kuo turite reikalą. Tai pareikalaus laiko, bet bus absoliučiai verta žinoti visą tiesą.



Šiandien peržiūros pareikalaus svarbus žodinis ar rašytinis susitarimas. Svarbu, kad jis neprieštarautų jūsų principams ir tikslams. Jei viskas gerai, darykite viską, ką reikia, kad tą susitarimą patvirtintumėte. Jei ne, tuomet derėkitės dėl jums palankesnių sąlygų. Jei prireiks – luktelėkite ir vėl derėkitės. Nuo to priklauso jūsų ateiities perspektyvos. Neskubėkite – šis atvejis panašus į žaidimą šachmatais: prieš kiekvieną ėjimą reikia gerai pagalvoti.



Būsite kaip reta energingi: savo darbo sferoje jūsų niekas nepralenks dėmesio aštrumu ir sprendimų ryžtingumu. Šios savybės neabejotinai atneš jums sėkmę, nes sąlygos dabar tokios, kad per trumpą laiką reikia nuveikti daug. Nepamirškite pasitikrinti, ar jūsų naujausi tikslai ir veiksmai jų siekiant nesikerta su jūsų įsitikinimais. Jei viskas sutampa, būkite ramūs – jūsų darbai pasitarnaus kilniam tikslui ir suteiks jūsų gyvenimui daugiau prasmės.



Sumanymas, ties kuriuo šiuo metu dirbate, įgaus didelį pagreitį. Viskas, prie ko prisiliesite, atgis, nes į pasaulį žvelgsite kitaip nei iki šiol. Tai, ką sukursite, atsiras gal net šiek tiek anksčiau laiko – toks yra įžvalgių žmonių likimas. Vis dėl to nebijokite žengti į nepažintą teritoriją. Dabar pučia palankūs vėjai, galintys jus pakylėti į dar neregėtą aukštį.



Šeimoje iškils neatidėliotinų reikalų, tačiau šį kartą bent nesijusite taip, lyg ridentumėt į kalną akmenį, o kalno viršūnės nė nematyti.  Tai nereiškia, kad bus paprasta – kartais vis tiek patirsite spaudimą arba nežinosite, ką tiksliai daryti. Prisiminkite, kad šalia savęs turite mylinčius žmones, kurie visada bus jūsų pusėje. Tikroji stiprybė – žinoti, kada derėtų prašyti aplinkinių pagalbos.



Jūsų laukia tikra komunikacijos bomba, o pasireikšti ji gali įvairiausiais pavidalais – nuo didelio produkto pristatymo iki didelio nesusipratimo. Kad ir kas tai būtų, ramūs būsite dėl vieno dalyko – viskas atitiks aukščiausius precizikos standartus ir bus kupina aistros. Turėsite progą kalbėti temomis, kuriose jaučiatės stiprūs, daug kas jus išgirs su sąlyga, kad nebūsite kategoriški. Būdas pateikti žinutę yra ne ką mažiau svarbus už pačią žinutę.



Galbūt šiandien būsite skatinami kažkur investuoti, bet nepasiduokite spaudimui ir pirmiau patikrinkite, ar šiuo metu išmintinga tai daryti. Ko gero, jus kritikuos tie, kurie nesupras, kodėl atsisakote, tačiau neleiskite kitiems spręsti už jus. Tai jūsų pinigai ir jūsų reikalas, kaip juos išleisite arba pasiliksite sau. Svarbiausia, kad jūsų motyvai būtų aiškūs jums patiems. Jūsų neturėtų jaudinti, ar kiti jus supras, ar ne.



Šiomis dienomis baigiasi viena jūsų gyvenimo fazė ir prasideda kita. Būsite tarsi kino žvaigždės savo pačių gyvenimo filme. Dabar ne laikas būti kukliems – greičiau atvirkščiai: Visata ragins jus sužibėti, atskleisti savo neabejotiną charizmą. Kalbėkite garsiai, sakykite savo tiesą. Jau netrukus tapsite tokiais žmonėmis, kokiais visada norėjote būti.



Jus aplankys galingos įžvalgos, leisiančios atverti paslaptis ar paaiškinti reiškinius, kurių iki šiol niekas nesugebėjo paaiškinti. Paslapčių objektas nebūtinai yra kažkur toli – tai galite būti ir jūs patys. Galbūt susidursite su savo didžiausia baime ir sugebėsite ją nugalėti, o gal persigalvosite dėl kažko, apie ką patys manėte, kad niekda nekeisite nuomonės. Kad ir kas tai būtų, nušvitimas netrukus pasibels į jūsų duris.

 


admin · 2020-03-31 02:00 · 639 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt