TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-30)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-30)


Jausitės neužtikrinti dėl savo ateities, tačiau tai privers prisiminti savo idealus. Jūsų draugai taip pat prisimins jus jungiančias bendras vertybes – tai bus jaudinantis, tačiau įtamptas metas. Prisiminkite savo principus ir nenuklyskite nuo jų, net jei galvoje ūš tūkstančiai abejonių. Pasikliaukite nuojauta - jei jūsų veiksmai sutaps su jūsų vertybėmis, jie bus teisingi.



Ko gero, šiuo metu esate apsėsti minčių apie pinigus, tačiau tai netruks ilgai – jūsų dėmesio centre atsidurs karjeros klausimai. Pagalvokite apie tai, kaip vystysti savo profesinius sugebėjimus, ypač jei kalbama apie technologijas arba žmogiškųjų išteklių valdymą. Dabar jūsų laikas sublizgėti – būsite pastebėti, o tai, ko gero, padės jums išspręsti finansinius iššūkius, dėl kurių dabar sukate galvą.



Kur link pakryps jūsų karjera? – tai bus pagrindinis jums ramybės neduodantis klausimas šįryt, tačiau vėliau jis užleis vietą gilesniems pamąstymams. Galbūt į jūsų galvą šaus kažkokia filosofinė idėja, o gal tiesiog užsirašysite į naujus nuotolinius mokymus – svarbiausia, kad jausitės save kažkuria prasme praturtinę. Tiesą sakant, kuo labiau jūsų veikla išeina iš jūsų standartinio suvokimo, kas yra „normalu“, ribų, tuo jums bus įdomiau. 



Ryte būsite šiek tiek užsimiegoję, tačiau, nubraukę sapnų voratinklius nuo akių, pasijusite kur kas žvalesni ir iš karto žinosite, ką norite nuveikti. Pagalvokite, ar jūsų dabartinė veikla sutampa su jūsų ilgalaikiais planais ir siekiais. Jei ne, dabar turite galimybę pakoreguoti savo gyvenimą. Tai, ką darote dabar, tampa pagrindu jūsų ateičiai.



Jūsų draugai, ko gero, nelabai suvokia jūsų finansinės situacijos, bet negalima jų už tai smerkti, nes, tiesą sakant, tai nėra jų reiklalas. Panašu, kad šiandien labai intensyviai komunikuosite ne tik su draugais, bet ir ilgalaikiais verslo partneriais ir klientais. Tai bus tikras antplūdis, po kurio jums labai reikės laiko pabūti vieniems. Sarbu prisiminti patiems ir priminti kitiems, kad yra tam tikros ribos, kurių nevalia peržengti.



Grožis, sveikata, sportas – štai tokios temos vyraus šiandien. Labai svarbu rūpintis savimi, tad, jei iki šiol labiau rūpinotės kažkuo kitu, dabar pats metas įsiklausyti į savo kūno siunčiamus signalus. Pamėginkite suvokti, ar jums labiau reikėtų stirpinti fizinę, ar emocinę sritį. Paskirkite tam bent keletą minučių kiekvieną dieną – rezultatai pranoks lūkesčius.



Sukilę kūrybinės jėgos kaip reikiant įaudrins jūsų protą, todėl jūs imsite urmu generuoti įstabias ir išmintingas idėjas. Tai, kas iki šiol atrodė nesuvokiama ar neįmanoma, šiandien taps tarsi ranka pasiekiama. Ši diena jums gali tapti ištiso kūrybingo laikotarpio pradžia – bet tik tuomet, jei leisite, kad taip nutiktų. Pasikliaukite šia nevaržoma energija ir nesipriešinkite jos srautui.



Jūsų namai – ne tik jūsų tvirtovė, bet ir šventovė – vieta, kur jaučiatės patogiai sakydami ar darydami tai, ką paprastai nutylite viešumoje. Tad ir dabar, net jei turite paruošę ypatingą, intriguojančią idėją, artimiausiu metu laikykite ją paslaptyje. Kol kas turite šiek tiek atsigauti nuo pastarąsias dienas jus lydėjusio spaudimo. Net geriausi sumanymai turi pasirodyti tinkamu laiku.



Jūsų mintys ir žodžiai šiuo metu yra sunkiasvoriai, prikaustantys dėmesį – išmoningai pasinaudokite šiuo ginklu. Kovokite už savo norus – jūsų atkaklumas jums padės. Pagalvokite, ko labiausiai trokštate, pasvarstykite apie priemones, kaip tai pasieksite. Aplinkybės ir galimybės jus susiras pačios, jos apsireikš įvairiausiais pavidalais, bet greičiausiai tai bus reikiami žmonės, su kuriais jumspavyks susisiekti pačiu reikalingiausiu momentu.



Jūsų gyvenimime artėja tam tikras sukrėtimas. Jis gali būti ir finansinis, tačiau neišsigąskite – tai nebūtinai kažkas bloga. Tiesiog pajusite vidinį poreikį peržiūrėti savo biudžetą: išlaidas, pajamas, santaupas ir panašiai. Gali būti, kad pastebėsite kažkokius neatitikimus – tarkime, pinigai „neįkrenta“ ten, kur jie turėtų atsidurti. Tai pastebėję, tučtuojau pakoreguokite situaciją.



Ko gero, jus aplankė jausmas, kad būtent dabar atėjo laikas pasielgti taip, kad pritaptumėte prie aplinkos. Kita vertus, gyvenimas per trumpas, kad būtumėte ne savimi. Nepasiduokite pagundai susilieti su minia – ieškokite jums būdingų veikimo būdų. Originaliai renkitės, kalbėkite tai, ką manote – tegu kiti sau šiurpsta, tai jau nėra jūsų problema. Kuo ryškiau atskleisite savo esybę, tuo daugiau bendraminčių surasite.  



Vienu momentu suabejosite, ar jūsų palaikomas kursas yra teisingas. Paklauskite savęs, kas jus iš tiesų motyvuoja, ir greičiausiai suprasite, kad vis dar kažko bijote, kažkodėl savimi iki galo nepasitikite. Supratę, kas jus kamuoja, turėsite galimybę teisingai pakoreguoti savo gyvenimo kryptį. Dangus žino, kad tikrai esate nuspelnę to, už ką kovojate – dabar jums laikas tuo įtikėti.

 


admin · 2020-03-30 02:00 · 621 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt