AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
360 gramų sausainių (+trupučio papuošimui)
300 gramų grietinės
2 vienetai citrinų
4 šaukštai cukraus
50 gramų vandens
20 gramų želatinos
Papuošimui:
šiek tiek kokoso drožlių (nebūtina)
šiek tiek šokolado (nebūtina)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti kelias minutės išbrinkti.
2.
Varškę sutrinti blenderiu su grietine ir cukrumi. Įspausti citrinų sultis ir dar kartą pertrinti.
3.
Išbrinkusią želatiną ištirpinti garų vonelėje, šiek tiek atvėsinti ir įmaišyti į varškės kremą (varškės kremas turėtų būti kambario temperatūros).
4.
Formą (apvalią ar kvardatinę) iškloti kepimo popieriumi ar maistine plėvele. Išdėlioti sluoksnį sausainių, pilti kremo, išlyginti paviršių ir vėl dėti kremo. Sluoksniuoti, kol baigsis sausainiai ir kremas. Kremas turėtų būti virštuiniame sluoksnyje.
5.
Palikti sustingti kelioms valandoms ar nakčiai šaldytuve.
6.
Papuošti trupintais sausainiais, kokosų drožlėmis, tirpintu šokoladu.
Pieno produktų „Saulės pienas“ galite įsigyti tik parduotuvėse MAXIMA.