TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Savos kupros nė vienas nemato
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-29)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-29)


Šiandien planetos jums primins, kaip svarbu laikytis duoto žodžio, net jeigu dabar labiau už viską norėtumėte ramiai išsitiesti ant sofutės. Galbūt pažadėjote draugo sūnų nuotoliniu būdu pamokyti užsienio kalbos? O gal, pavyzdžiui, buvote pasirengę parūpinti vaistų netoliese gyvenančiam garbaus amžiaus kaimynui? Kad ir ką norspęsite, atminkite, kad pagarba žmogui – visų svarbiausia.



Diskutuodami jautriomis temomis, būkite empatiški. Nors iš prigimties nėmėgstate vynioti žodžių į vatą, dabar pamėginkite įsiklausyti į kito žmogaus jausmus. Gali būti, jog rasite kažką artimo sau ir savo išgyventai situacijai. Gerai, kai yra kas išklauso, bet jeigu dar ir išgirsta – tai jau tikras lobis. Tapkite tuo lobiu kitiems.



Pastaruoju metu išgyvenate tikrą emocijų uraganą, todėl nieko nuostabaus, kad negalite net sau paaiškinti, kaip iš tiesų jaučiatės. Šiandien greitai susinervinsite. Tai žinodami, neskubėkite atsakyti į draugų ar kolegų klausimus bei pastabas. Sprendimus priiminėkite lėčiau, kad kitą dieną netektų atsiprašinėti.



Labai tikėtina, kad keletas artimų žmonių šiandien kreipsis į jus ieškodami paramos ir įkvėpimo. Bepigu žmogų pagirti, kai jis kažką padaro sėkmingai. Kur kas sunkiau suteikti naują viltį tada, kai reikia taisyti klaidas. Būkite empatiški ir nepraraskite pozityvumo.



Jūsų dosnumui šiandien nebus ribų, bet atminkite, kad sveikas protas turėtų išlikti pirmoje vietoje. Išmintingai pasirinkite, kaip padėti netikėtai į bėdą papuolusiam bičiuliui. Pirmoji reakcija gali būti noras atiduoti viską, tačiau ar tai neužtrauks per didelės naštos jums patiems ar jūsų mylimiems žmonėms?



Jaučiate nenumaldomas gyvenimo permainas, tačiau kol kas dar nežinote, kaip jos paveiks jūsų kasdienybę? Nurimkite ir labiau pasitikėkite savo žiniomis, turimais įgūdžiais bei ligšioliais pasiekimais. Kad ir kaip klostytųsi aplinkybės, neskubėkite priimti lemiamų sprendimų.



Jeigu planuojate išleisti apvalią sumelę patinkančiam daiktui ar mėgstamam užsiėmimui, gerai pagalvokite, ar šiuo nežinomybės laikotarpiu tai yra pamatuota rizika. Surinkite visus reikalingus faktus, pasverkite, ką gausite sumokėję pinigus ir kaip tai galėtų jums pasitarnauti. Devynis kartus pamatuokite, dešimtą – pjaukite.



Šiandien jus aplankys kūrybiškumo mūzos, o tokio gėrio šiuo išties įtemptu laikotarpiu slėpti paprasčiausiai negalima. Taigi susisiekite su tais, kuriems nesvetimi jūsų pomėgiai, dalinkitės idėjomis. Išnaudokite šį karantino sekmadienį produktyviai!



Perskaitę savo pačių kadaise paliktus užrašus, dienoraščius, atrasite daug atsakymų į jums aktualius gyvenimo klausimus. Tam tikras pamokas neretai užtrunka išmokti, nes, jeigu kartą suklydote, garantuotai pateksite į panašią situaciją ateityje. Taigi prisiminę panašią analogišką situaciją iš praeities, šiandien turėsite galimybę sėkmingai išlaikyti egzaminą.



Pastaruoju metu jums netrūksta entuziazmo pagerinti savo gyvenimą, laikantis naujos treniruočių programos ar subalansuotos mitybos principų. Kaip bebūtų, jeigu ir toliau taip karštligiškai tęsite, ką sugalvoję, pozityvų nusiteikimą prarasite anksčiau nei tikėjotės.  Atsipalaiduokite. Tai, ką darote, turi teikti džiaugsmo, kitaip nepadės jokia disciplina.



Nors šiandien sekmadienis, galite įsivelti į aršią diskusiją profesiniais klausimais. Tikėtina, kad teks spręsti neatidėliotinus reikalus, susijusius su karjeros perspektyvomis. Kaip bebūtų, nors dabar situacija išties įtempta, neleiskite protui iš anksto braižyti blogiausių scenarijų. Verčiau pagalvokite apie potencialias grėsmes ir būdus jų išvengti.



Šiandien prireiks šiek tiek pastangų, kad pavyktų suprasti kitų žmonių motyvus. Šiuo metu visi bus ypač jautrūs, įskaitant jus pačius, todėl bus nelengva tiek priimti partnerio planus, tiek partneriui priimti jūsiškius. Nesvarbu, ką jaučiate, bet vis tiek turite išlikti atidūs savo žmogui ir kiek galima įsigilinti į jo žodžius.


admin · 2020-03-29 02:00 · 625 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt