AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų šaltai rūkytos lašišos (arba vištienos)
150 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas ilgavaisių agurkų (nedidelio)
1 vienetas morkų (virtos)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų, L dydžio)
4 šaukšteliai graikiško jogurto (arba majonezo)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius, lašišą, agurkus supjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti šiaudeliais ar burokine tarka, sūrį sutarkuoti burokine tarka.
2.
Sluoksniuoti į indelius (paprastai ruošiu porcijomis, bet galima sluoksiuoti ir į vieną didelį indą). Pirmiausia paskirstyti kiaušinius, aptepti jogurtu, tuomet lašiša, agurkai, morkos, sūris.
3.
Galima valandėlę palaikyti šaldytuve (tuomet pridenkite viršų, kad neapdžiūtų sūris) arba tiekite iš karto.