TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Domicelė Domicijonas Butautas Rimutė Danutė Stanislovas
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-03-28)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-03-28)


Jūsų kūrybiškumui nebus ribų, tačiau vien dėl to, kad šitaip jaučiatės, aplinkiniai nepuls sekti jūsų pavyzdžiu. Visada domėjotės netradicinėmis idėjomis, tačiau dabar vertėtų pasisaugoti, kad jos nenukreiptų jūsų dėmesio nuo svarbesnių darbų. Elkitės atsakingai ir tikrai atrasite laiko pasidžiaugti savo svajonėmis.



Nepaisant to, kad šiandien jus sukaustė nerimas, pasistenkite to neparodyti aplinkiniams. Atminkite, kad negalite kontroliuoti visų gyvenimo įvykių, ir nesistenkite surikiuoti jų pagal griežtą darbotvarkę. Atsipalaiduokite ir labai greitai jūsų apsimestinė šypsena taps nuoširdžiu ir ilgalaikiu džiaugsmu!



Šiandien jus gali šokiruoti tai, kaip kai kurie žmonės reiškia savo idėjas visai nesirinkdami žodžių. Laimei, Visata padės tinkamai interpretuoti išgirstą informaciją, tad jokios aplinkybės nepajėgs jums sugadinti nuotaikos. Puiku! 



Niekaip negalėsite nurimti analizuodami kiekvieną įmanomą galimybę jūsų šiandieniame kelyje. Nuojauta kužda, kad kartą priėmę sprendimą, grįžti atgal jau nebegalėsite. Taigi neskubėkite ir skirkite savo mintims pakankamai laiko.



Šiandien rizikuojate klaidingai priimti bendradarbių poelgį, tačiau vis dėlto tai jums nesutrukdys padaryti teisingų išvadų. Laimei, iš prigimties esate lengvai prisitaikančios asmenybės, tad sugebėsite išlaviruoti net pačiose kebliausiose situacijose. Sutelkite dėmesį į išties vertingus santykius ir pasistenkite atsikratyti įtampos juose.



Dar visai neseniai jūsų pečius buvo užgulusi didelė našta, tačiau šiandien žmonės noriai atskubės jums į pagalbą. Nesidrovėkite dalintis atsakomybe – taip tikrai neparodysite savo neprofesionalumo! Aiškiai išsakykite aplinkiniams savo lūkesčius ir nuoširdžiai priimkite siūlomą pagalbą. Bendradarbiaukite ir greičiau priartėsite prie savo svajonių.



Jūsų kasdienę rutiną gali sujaukti keletas netikėtų įvykių ir nesutarimų su aplinkiniais. Dėl to kaltas Mėnulis, kuris apsunkins bendravimą su kitais žmonėmis ir trukdys aiškiai perteikti savo idėjas. Prieš ką nors sakydami, atidžiai patikrinkite argumentus ir pasitikėkite savimi. Aplinkiniai netruks pastebėti jūsų entuziazmo ir tai padės greičiau susirasti bendraminčių.



Nepaisant to, kad niekaip negalite atsikratyti savo įgimto praktiškumo, šiandien būsite nusiteikę žaismingai ir gana lengvabūdiškai. Laimei, esate sumanūs ir puikiai sugebėsite suderinti darbus su pramogomis. Atsipalaiduokite ir tiesiog būkite savimi!



Šiandienė planetų padėtis dangaus skliaute įkvėps vilties, kad būdami ištikimi savo idealams, pasieksite viską, ką užsibrėšite. Kita vertus, niekaip nepajėgsite atsikratyti abejonių, jog vien tik jūsų noro ir užsispyrimo gali nepakakti, kad svajonės išsipildytų. Nešvaistykite brangaus laiko nerimaudami ir susitelkite į pozityvius dalykus. Žingsnis po žingsnio ir atsidursite ten, kur ir norėtumėte būti!



Viskas, ko šiandien imsitės, užtruks ilgiau, nei planavote. Kaip bebūtų, neskubėkite ir užbaikite pradėtus darbus. Nors baigiamieji darbeliai truks kelias dienas, privalote sau tai leisti prieš imdamiesi kokios nors naujos veiklos. Gerai atliktas darbas įkvėps jums daugiau pasitikėjimo ir ryžto ateityje!



Sunku nuspėti, ar šiandien derėtų paklausyti draugo patarimo, ar geriau pasikliauti vien tik savo intuicija ir įgūdžiais. Žinoma, negalima teigti, kad pasirinkę vieną ar kitą pusę vienareikšmiškai išlošite. Juk abu variantai turi savus pliusus ir minusus! Net jeigu jau apsisprendėte dėl savo tolesnių veiksmų, neskubėkite žengti pirmojo žingsnio. Kruopštus pasirengimas ir analitinis mąstymas padės pasiekti trokštamų rezultatų.



Nors šiandien būsite ypač energingi ir kupini entuziazmo, pasistenkite įvertinti savo darbus iš šalies ir būkite kritiški savo atžvilgiu. Tam, kad įgyvendintumėte pačias šauniausias idėjas, neskubėkite ir kruopščiai susiplanuokite kiekvieną ėjimą. Išankstinis pasiruošimas atsipirks su kaupu!


admin · 2020-03-28 02:00 · 599 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt