TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-03-27)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-03-27)


Keletas įtakingų planetų lems, kad šiandien jausitės išmušti iš vėžių. Dabar jums nesiseks pradėti naujų sandorių, ypač jeigu jie bus susiję su verslo partnerių paieška. Tai žinodami, kol kas pasistenkite susilaikyti nuo bet kokių svarbių darbinių sprendimų.



Galingos Visatos jėgos šiandien skatins jus susirūpinti savo asmeniniu gyvenimu.  Praleisdami daug laiko namuose vis dažniau pagalvosite apie mylimą žmogų, jūsų sąjungą ir jos reikšmingumą. Galbūt atėjo metas atsakyti sau, ką galėtumėte padaryti harmoningesnių santykių labui?



Šiandieniai nesutarimai su verslo ar širdies partneriu gali įvaryti jus į aklavietę ilgesniam laikui nei galėjote įsivaizduoti. Jeigu taip nutiktų, pasistenkite neprarasti kantrybės. Nebandykite paskubomis spręsti iškilusių problemų. Taip tik iššvaistysite jėgas ir nepasieksite norimų rezultatų!



Šiandien planetos ragins jus sulėtinti gyvenimo tempą ir pažvelgti į savo kasdienybę iš šalies. Galbūt yra sričių, kurias norėtumėte patobulinti? Labai tikėtina, kad vakarui dar neatėjus nuspręsite veikti drastiškai ir atsisakysite nepelningo sandorio ar išsikvėpusių santykių su mylimu žmogumi.



Šiandien būsite mažiau ištvermingi nei įprastai, todėl derėtų pasaugoti save nuo per didelio fizinio krūvio. Artimausiu metu planetos žada jums didžiulių galimybių, tačiau tam, kad galėtumėte jomis pasinaudoti, turite būti tvirti tiek fiziškai, tiek psichologiškai.



Šiandien galite jaustis fiziškai išsekę. Taip planetos siunčia jums signalą, kad atėjo metas profilaktiniam pasisveikatinimui. Taigi skirkte daugiau laiko kokybiškam miegui, subalansuotam maistui ar sporto pratimams. Kada, jeigu ne karantino metu, galėsite niekieno netrukdomi susitelkti į savo poreikius?



Šiandien jausitės pikti ir netgi nugalėti, tačiau atminkite, kad kartais privalome pralaimėti mūšį, jog sugebėtume iš šalies įvertinti savo strategiją ir patobulintume ją. Tiesa ta, kad greičiausiai nebuvote sąžiningi su savimi ir pro pirštus leidote pablogėjusios sveikatos simptomus. Ar tikrai kas vakarą turite išgerti po taurę vyno? Negi tikrai negalite gyventi be šokolado? Jeigu lipant laiptais, jums ima stigti oro – tai ženklas, kad atėjo metas pasirūpinti savimi!



Labai tikėtina, kad šiandien imsite nerimauti, jog vėluoja projektas, prie kurio ilgai dirbote su kitais žmonėmis. Nesidrovėkite pasinaudoti turimomis pažintimis, kad išjudintumėte užsistovėjusius vandenis. Dabar ypač palankus metas demonstruoti savo skorpionišką atkaklumą bei geležinę kantrybę!



Bendravimas jums reikalingas kaip oras, tačiau šiandienės aplinkybės reikalauja vengti socialinių kontaktų. Kaip bebūtų, nenusiminkite. Juk visada galite atsiremti į savo šeimą ar draugus. Atviri pokalbiai nors ir telefonu gali tapti geriausiu vaistu, atgaivinančiu sielą.



Permainos darbe ar pasikeitę karjeros tikslai šiandien pareikalaus pertvarkyti ir savo namų ūkį. Jūsų dėmesį patrauks rūpesčiai namuose, kurių jau galvojote seniai atsikratę. Deja, Visada tarė savo svarų žodį „Ne taip greitai!“. Dar tikrai turite, ką nuveikti šioje srityje! 



Jeigu turite nebaigtų reikalų su savo giminaičiais ar net kaimynais, šiandien tai taps pagrindiniu jūsų savaitės darbu. Laimei, žvaigždės jums palankios, tad turėsite puikią galimybę susitvarkysi santykius su šiais žmonėmis. 



Visata perspėja, kad šiandien jus gali prispausti finansinės bėdos, o pagalbos nebus iš kur tikėtis. Svarbiausia nepasiduokite negatyvioms mintims. Jau visai netrukus planetos sudarys jums palankesnes sąlygas susirasti papildomo darbo. Būkite pasirengę pasiraitoti rankoves ir tikrai nepasigailėsite!


admin · 2020-03-27 02:00 · 614 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt