TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Domicelė Domicijonas Butautas Rimutė Danutė Stanislovas
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-03-26)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-03-26)


Gerai pasikapstę pasąmonėje, rasite atsakymą dėl savo tolesnės karjeros krypties. Pagalvokite apie tai, kas jus motyvuoja. Tačiau prieš apeliuodami į išsvajotą vietą, kruopščiai patikrinkite faktus – klaida gali jums kainuoti reputaciją. Kažkas turi keistis, todėl peržvelkite, iš ko galite rinktis ir būkite atviri pokyčiams. Tikėkite savimi – tai padės jums išlaikyti vidinę ramybę atsakingais momentais. 



Šiandien su geru draugu susiimsite filosofiniais klausimais. Susiimkite, nes užsiimdami intelektualinėmis grumtynėmis galite prarasti galimybę atrasti ryšį su puikiais žmonėmis. Tuo tarpu net didžiausis skirtumai gali netapti kliūtimi, jei diskutuosite taikiai. Būkite atviri ir išklausykite žmones, kurie yra savo srities ekspertai. Jų pastebėjimai išmokys jus geriau apdoroti informaciją ir spręsti problemas.



Ką nors prarasdami būtinai ką nors gausite mainais. Jūsų patiriama krizė būtinai baigsis pozityviais pokyčiais, kurie įkvėps laukiančius vilties. Kita vertus, jausite spaudimą viešai pripažinti tai, kas jus labiausiai jaudina, tačiau jūsų tipo asmenybei tai jokia problema. Apsimetinėti tuo, kuo nesate – ne jūsų stilius.



Kad ir kokių reikalų turėtumėte su kitais žmonėmis, jokiu būdu neišsižadėkite savo vertybių. Tai, kas svarbu jums, turi būti žinoma kitiems, tad nesidrovėkite apie tai kalbėti. Tai padės jums užmegzti vertingus kontaktus, gal net pritrauks naują gerą darbą, kolegas arba pinigus – priklausomai nuo to, ko jums labiausiai reikia. Jei ir negausite to, ko norite, nesinervinkite – ir taip esate per daug įsitempę. Kuo laisviau žvelgsite į esamą situaciją, tuo mažesnį pasipriešinimą patirsite.



Šiandien – sunki diena biure (tai yra, namuose), teks daug susirašinėti. Pagalvokite, kaip galite panaudoti savo galias priimdami sprendimus. Ambicijų jums netrūksta, bet pasimetate, jei tenka taikstytis su kažkieno kito nustatytais apribojimais. Likite sąžiningi ir pelnysite kitų pagarbą, gal net pavyks suorganizuoti lėšų rinkimą jūsų numatytam kilniam tikslui.



Jūsų laukia jaudinanti diena, kurios metu bendrausite su jums svarbiais žmonėmis. Ypatingą vietą čia užims romantiniai interesai. Viskas nuolat keisis: tai užsimegs, tai grius, netrūks ir dramatiškų momentų. Jei jums kažkas labai patinka, būtinai pasakykite. Bet jei jaučiate, kad jūs ir jūsų partneris tolstate vienas nuo kito, pasiūlykite šiek tiek laiko praleisti atskirai. Vėl būdami kartu, užsiimkite pramogine veikla, kuri atskleistų jūsų žaismingąsias puses.



Šiandien spręsite paprastas kasdienes problemas. Jausite pasipriešinimą, tačiau sunkūs pokalbiai galiausiai paskatins jus kurti laimingesnius ir sveikesnius ryšius, ypač namuose. Sutvarkę nesusipratimus asmeniniame gyvenime, panašiai pasielgsite ir darbo sferoje. Jūsų komunikabilumui, taktiškumui ir diplomatiškumui nebus galo. Jei taip ir toliau, nesutarimus lengvai paversite vaisingu bendradarbiavimu.



Dabartinė jūsų būsena idealiai tinka sukurti kažką ypatinga: esate kūrybini, komunikabilūs, aktyvūs, apsiginklavę jums būdingu tamsiuoju humoru ir sarkazmu. Būtinai raskite žmonių, kuriems šiandien galėtumėte papasakoti, ką šiandien patyrėte. Darykite tai ne vardan to, kad norite kažką konkretaus pasakyti, o tiesiog išlaisvinkite susikaupusią energiją. Ją tiesiog būtina kur nors nukreipti, kad galėtumėte normaliai dirbti. Apsupkite save entuziastingais, įkvepiančiais žmonėmis, kurie palaikytų bendrą optimistišką nuotaiką.



Šiandien klajosite savo fantazijų labirinte. Jūsų protas veiks kaip imtuvas, priimantis Visatos signalus, kurie padės atsakyti į daugelį pastaruoju metu jus kamavusių klausimų. Neskubėkite daryti išvadų ir neprisiriškite prie blogiausio scenarijaus. Prieš priimdami lemiamus sprendimus, leiskite mintimis šiek tiek susigulėti.



Jei norite, kad jūsų partnerė ar partneris jaustųsi svarbus ir gerbiamas, pasistenkite su juo rūpestingai komunikuoti. Atsakymą pateikite raštu – tuomet jūsų žinutė bus priimta giliau. Šiuo momentu žmonės yra ypač jautrūs: sukilę jų prisiminimai, nesaugumo jausmas, tam tikros emocijos, taigi jų širdis bandykite pasiekti delikačiais ir apgalvotais būdais. Vargu ar rasis geresnis metas pasakyti pačius svarbiausius žodžius.



Šiandien jūsų bendravimo stilius bus ypač poetiškas, tad aplinkiniai žavėsis jūsų iškalba. Jei tokiu būdu norite parodyti pasauliui, kas jūsų širdyje – puiku, bet verčiau nemėginkite tuo pačiu metodu maskuoti sau nepalankių faktų. Tei negarbinga ir greitai atpažįstama.  



Jei vis dar kenčiate nuo jūsų pečius užgriuvusios problemos, galite jas bent laikinai ar iš dalies atsikratyti. Susisiekite su draugais, leiskite mintims nuskrieti toli nuo visų problemų. Galbūt, esant tinkamam pokalbio momentui, galėtumėt prasitarti apie savo problemas. Draugai nebūtinai padės rasti sprendimą, tačiau bent jau padės pasijusti lengviau.


admin · 2020-03-26 02:00 · 592 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt