TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Savos kupros nė vienas nemato
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-03-25)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-03-25)


Paprastai žvelgti tiesai į akis jums nesudaro didesnių problemų, tačiau šį kartą sudvejosite ir galbūt imsite žvalgytis į praeitį. Tokiu būdu jūs įgausite galimybę pamatyti savo klaidą ir iš jos sužinoti šį tą apie save. Tai yra neįkainojama informacija, padėsianti jums judėti pirmyn.



Viskam pasikeitus ir aprimus, suprasite šį tą naujo apie jus supančius žmones. Didesnė dalis jūsų draugų, bičiulių, pažįstamų, bedradarbių gali tapti tikrų tikriausiu įkvėpimo šaltiniu. Kita vertus, peržvelgę savo ilgalaikius pasiekimus ir vizijas, pastebėsite, kad kai kurie santykiai jums visiškai naudingi ir gal net tapę našta. Nesilaikykite įsikibę to, kas seniai nebeveikia.



Jūsų gyvenime vyksta nedidelė sumaištis: karjeros perspektyvos bus miglotos, o jums atrodys, kad tai, kaip atrodote viešumoje, neatitinka to, kokie esate privačioje erdvėje. Tačiau jau netrukus galėsite save identifikuoti kur kas aiškiau. Dvyniams neretai nutinka, kad jie jaučiasi taip, lyg juos temptų į skirtingas puses. Nebūtina plėšytis renkantis kažką vieną: jūs puikiausiai galite „pavežti“ abu pasirinkimus.



Žinutės „iš aukščiau“ gali padėti jums išspręsti svarbius filosofinius klausimus. Dabar paaiškės viskas, kas iki šiol atrodė neaišku ir neapčiuopama. Staiga suprasite, kad jūsų požiūris į tam tikrus dalykus pasikeitė. Atsikratę pasenusių ir ciniškų mąstymo klišių, pastebėsite, kad jūsų mintys iš tiesų formuoja jus supančią realybę. Susitelkite į tai, kas jums teikia džiaugsmą ir pamatysite, kad džiaugsmo aplink jus iš tiesų padaugėjo.



Ilgai ėję per tamsą, pagaliau radote šviesą – toks apims jausmas, kai jūs, vėtyti ir mėtyti, pasieksite savo tikslą. Žvelgdami į ateitį ir nusiteikę optimistiškai, dabar rasite drąsos nugalėti tai, kas jus nuolat stabdydavo darbe. Kuo plačiau mąstote – tuo daugiau pastebite.



Gali būti, kad malonumus teks aukoti vardan pareigos. Nebijokite: įvykdę tai, kas būtina, tikrai rasite laiko pramogoms. Tiesa, jūsų romantiniuose santykiuose gali įsižiebti pyktis, kurį reikės greitai „gesinti“. Prieš užsipuldami kažką, įvardinkite jų geriausias savybes – tai padės pokalbiu pakrypti kur kas empatiškesne vaga.



Šiandien atrasite puikiai jūsų poreikius atitinkančią dienotvarkę. Ryte jums nuotaiką kels sveikatos ir grožio procedūros, užduosiančios toną visai likusiai dienai ir, be abejo, jūsų produktyvumui bei priimamiems sprendimams. Jei ieškojote meilės – dabar nesunkiai ją rasite. Jei jau turite partnerį ar partnerę, paskatinkite juos atkakliau siekti savo troškimų, užsiimti mėgstamais hobiais. Gerbdami vieni kitų individualumą, tapsite artimesni.



Raktas į pilnatvę – jūsų rankose. Dvejonės dėl to, kaip atrodote, ką veikiate, ar esate teisūs ir panašiai sumenks, kai imsite pasikliauti savo intuicija. Jei kažkam tai kelia problemų, tai jau ne jūsų rūpestis. Išgryninkite savo kūrybiškumą, nepabijokite įgyvendinti netgi tų vizijų, kurios dabar atrodo tarsi ne iš šio pasaulio. Jei viską darysite drąsiai, išsilaisvinsite nuo balasto, kuris iki šiol jus tempdavo žemyn.



Atsargiai leiskite pinigus ir sutelkite dėmesį į galimas saugumo spragas. Stenkitės palaikyti emocinį stabilumą ir namų ramybę. Galite sužinoti kažką naujo apie savo šeimą, nes praeitis turi savybę kartas nuo karto atgyti, atskleisdama vis naujų, dar netyrinėtų aspektų apie tai, kas kadaise nutiko. Atleiskite savo vaikystės skriaudikams - išsilaisvinimas iš tų žmonių galios turės didelę įtaką jūsų gerovei. 



Atėjo laikas susirinkti apdovanojimus už savo sunkų darbą. Tereikia nutraukti šydą, dengiantį jūsų puikius darbus nuo platesnės publikos akių. Tam reikia geros komunikacijos ir mažiau abejonių savimi. Raskite, kas jums trukdo bendrauti su kitais. Galbūt pastebėsite, kad kažkam jūsų veikla labai imponuoja, tačiau nebūtų nuostabu, jei aptiktumėt, kad kažkas jus apgaudinėja.



Šiandien turėsite galimybę pasisakyti vadovybei girdint. Gyvenate pagal savo įsitikinimus ir esate vieni nedaugelio žmonių, kuriems pakanka drąsos mesti iššūkį tiems, kurie piktnaudžiauja jiems suteiktomis galiomis. Beje, jei norėjote investuoti į kažką, kas atitinka jūsų įsitikinimus, dabar pats metas tai padaryti. Ir negraužkite savęs, kad jūsų pirkinys – savanaudiškas.



Tai, ką šiandien išvysite veidrodyje, jums patiks. Prieš jus stovi tauri ir teisinga siela, kuriai deramai „įrėminti“ galbūt trūksta nebent naujos šukuosenos ar stilingo rūbo. Metas suvaidinti savo gyvenimo rolę su visa jums būdinga kūrybine energija. Esate kitokie nei visi ir tai – jūsų privalumas. Jus supantys žmonės tai jau suprato. Laikas suprasti ir jums.

 


admin · 2020-03-25 02:00 · 617 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt