TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Savos kupros nė vienas nemato
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-03-24)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-03-24)


Jeigu pastaruoju metu išgyvenate įtemptas dienas su mylimu žmogumi, atminkite, kad vien gerais norais padėties nepakeisite. Visata paskatins jus atsitraukti ir, užuot rėžus į akis savąją tiesą, naujai pažvelgti į situaciją, kurioje atsidūrėte. Derybos – tai ne vienkartinis susitarimas, o ilgalaikis procesas.



Puikiai suvokiate, kad šiandien negalite išpildyti visų savo troškimų, todėl teks atsirinkti, kurios idėjos yra pakankamai realistiškos ir vertos dėmesio. Jeigu iš tiesų norite jas įgyvendinti nepriekaištingai, privalote save griežtai disciplinuoti, o svarbiausia – tą discipliną išlaikyti per visą laiką, kurio prireiks jūsų tikslui pasiekti.



Šiandien jūsų laukia gana kontrastinga diena. Viena vertus, būsite labai išrankūs, smulkmeniški ir taip varysite iš proto aplinkinius. Kita, nepaisant visko sugebėsite paleisti įvykius tekėti sava vaga. Įdomu tai, kad šiuo metu abu kraštutinumai yra vienintelis teisingas kelias kažkaip įveikti susiklosčiusią situaciją.



Šiomis dienomis streso tikrai netrūksta, tačiau jeigu neišmoksite susitvarkyti su užplūdusiomis emocijomis, sunku tikėtis, kad įveiksite didesnius rūpesčius. Atminkite, kad visi paroje turi tas pačias 24 valandas. Taigi dar ryte susiplanuokite dieną, nuosekliai laikykitės savo sumanymo ir nepraraskite vilties, kad kita diena bus geresnė nei ši.



Šiandien planetos skatins jus peržengti komforto zonos ribas ir priimti drąsų karjeros ar profesinio gyvenimo sprendimą. Nepaisant to, kad dabar rizikuojate patekti į dviprasmišką situaciją, susijusią su kolegomis darbe ar šeimos nariais, pasistenkite nesikarščiuoti ir išlikite kantrūs. Sekite širdimi ir tikrai nenusivilsite! 



Šiandien planetos gerokai paaštrins jūsų pečius užgriuvusias santykių problemas. Nesvarbu, ar tai būtų konfliktas su verslo partneriu, ar paprastas barnis su šeimos nariu, šiuo laikotarpiu tai pareikalaus iš jūsų išskirtinės kantrybės bei diplomatinių sugebėjimų. Sėkmės!



Kadangi esate puikiai organizuotos asmenybės, šiandien net ir karantino sąlygomis nesunkiai suplanuosite darbus taip, kad galiausiai galėtumėte mėgautis gyvenimo malonumais. Jeigu jaučiate, kad širdis veržiasi nuveikti ką nors ypatingo, nestabdykite savęs! 



Šiandien jums pasitaikys unikali galimybė padirbėti dideliame komandiniame projekte, o jeigu per jį dar rasite būdą kaip prisidėti prie bendruomenės gerovės – iš viso nuostabu! Nujaučiate, kad būdami svarbia didelės komandos dalimi, turėsite apčiuopiamos profesinės naudos ateityje. Nuostabu!



Šiandien trokšite nuveikti ką nors pašėlusio, nekasdieniško. Jeigu jau seniai svajojate išbandyti naują saviraiškos formą ar, pavyzdžiui,  pasipiršti, nebegaiškite nė minutės – žvaigždės globos kiekvieną jūsų sumanymą!



Esate iš tų, kuriems reputacija yra aukso vertės, tad šiandien labai jautriai reaguosite, jeigu jūsų požiūris į save nesutaps su tuo, kokiais jus mato aplinkiniai. Nurimkite, tai – tik nuomonė. Užuot nerimavę dėl to, ko negalite pakeisti, susitelkite į savo ilgalaikius tikslus bei prioritetus.



Keletas įtakingų planetų gali paaštrinti kai kuriuos nesenus konfliktus tarp jūsų ir mylimo žmogaus ar kolegos darbe. Kad ir kas benutiktų, nedarykite skubotų prielaidų ir bendraudami nekelkite balso. Atminkite, kad nuolankumu pasieksite kur kas daugiau nei aršia kova!



Veikiami Merkurijaus, šiandien pagaliau rasite laiko savo sveikatos ir grožio puoselėjimui. Jeigu jaučiate, kad esate apleidę jogos ar aerobikos užsiėmimus, galite drąsai į juos grįžti nuotoliniu būdu ir jums už tai nieko nebus, išskyrus pagerėjusią savijautą ir padidėjusį ryžtą siekti dar geresnių rezultatų.


admin · 2020-03-24 02:00 · 616 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt