TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Melagiui ir tiesą sakant niekas netiki
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-23)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-23)


Šiandien jūsų lyderystės savybės bus kaip niekada ryškios, todėl jums gerai seksis rodyti pavyzdį kitiems, kaip tinkamai išgyventi šį išbandymų laikotarpį. Ką bedarytumėte, orientuokitės į tvarius, ilgalaikius projektus, kurie galėtų pasitarnauti ne tik čia ir dabar, bet ir ateityje. 



Prigimtinis užsispyrimas padės jums patobulinti savo įgūdžius, kad ir kokioje srityje darbuojatės. Tačiau net ir jums gali pabosti nuolatinis „zulinimas“ prie kompiuterio ar kitos turimos darbo įrangos, todėl reguliariai darykite pertraukas, kurių metu galite, tarkim susisiekti su geru draugu. Neleiskite, kad jus užvaldytų įtampa, nes ji gali virsti pykčiu.



Pasikeitę aplinkybės gali atverti jums naujus kelius ieškant išeities. Tie jūsų planai, kurie atrodė išsisėmę ir neveikiantys, staiga ims duoti vaisių. Vakare jūsų draugų ir pažįstamų rate gali pasklisti nerimas ir jaudulys, bet tai laikina, todėl nepasiduokite bendroms nuotaikoms ir likite optimistiški. Kartais vieno žmogaus pavyzdys įkvepia visą bendruomenę.



Jūsų santykiai su jums brangiu žmogumi ar susižavėjimo objektu gali pasiekti karštligės lygį, taigi turite „pristabdyti arklius“, kad atgautumėte jausmų ir minčių balansą. Šis jausmų protrūkis atrodys lyg atsiradęs iš niekur, tačiau iš tiesų tai yra didesnių, ilgai ignoruotų problemų išdava. Laimei, netrukus jūsų dėmesys nukryps į karjerą, tad susikaupusią energiją išliekite ieškodami naujų galimybių.



Jei norite, kad jūsų gyvenime atsirastų vietos naujovėms, palikite ramybėje tai, kas sena ir jums nebetarnauja. Išmeskite tai, kas jums nereikalinga (pavyzdžiui, senus dokumentus iš kompiuterio darbalaukio), kad galėtumėte darbuotis efektyviau. Vakare imsite mąstyti, kaip galėtumėte išplėsti savo suvokimo ribas, bet neskubėkite imtis veiksmų – ryte viskas atrodys kiek kitaip.



Pajusite kūrybinių impulsų antplūdį – tiesiog maniakiškai švaistysitės mintimis ir idėjomis, net neatsižvelgdami į kitų nuomonę. Vis dėlto labai svarbu atsižvelgti į tai, kaip jūsų elgesys veikia aplinkinius. Kalbėkite tiesiai, bet netapkite pernelyg valdingi ir kategoriški. Savo žinutę pateikite gracingai – tuomet žmonės bus labiau linkę susitelkti vardan bedro tikslo.



Jus persekioję nesutarimai šeimoje pagaliau bus įveikti. Išties palengvės stebint, kaip įsisenėję pančiai atsileidžia. Harmonija įsivyraus ir santykiuose tarp jūsų ir verslo partnerių ar mylimų žmonių. Svarbiausia – stebėti, ar jūsų pastangos ir atsidavimas būtų lygūs. Padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso.



Tikėtina, kad būsite įtraukti į žodžių mūšį, kuriame niekas nenorės nusileisti. Atsilaikykite ir jūs, neišduokite savo vertybių ir dorybių. Šis žodžių karas pareikalaus iš jūsų nemažai energijos ir emocijų, todėl vakare labiau pasirūpinkite savimi, atkriepkite dėmesį į savo savijautą ir sveikatos būklę. Šiaip ar taip, galiausiai jus apims pasididžiavimo jausmas, kad neišdavėte savo principų. 



Stipriai save kontroliuokite apsipirkdami. Jei jaučiate labai stirpų poreikį turėti kažkokį daiktą, dar pagalvokite, ar jis tikrai jums reikalingas, ar tikrai atspindi jūsų artimiausios ateities poreikius, ar jo turėjimas suderinamas su jūsų vertybėmis ir aplinkinių interesais. Artėjant vakarui, pabus jūsų vidinis vaikas, kuris, nežiūrint dabartinių apribojimų, norės paišdykauti ir pajusti gyvenimo skonį.



Nuo šiandien prasideda jūsų viešpatavimo era – būsite stipresni, autoritetingesni ir autentiškesni nei bet kada. Išsisklaidys jus kaustanti įtampa ir į sceną žengsite būdami savo galimybių zenite. Suvokę savo misiją, vakare atkreipkite dėmesį į šeimą, namų reiklus – ten jūsų labiausiai reikia.



Mintis, įstrigusi kažkur proto kamputyje, pagaliau išsilaisvins ir daug kas ims atrodyti kitaip nei iki šiol. Jūsų požiūris pasikeis, bet tai anaiptol nereiškia, kad iki šiol mąstėte visiškai klaidingai. Jūs tiesiog mokotės ir augate kaip asmenybė. 



Varžybos dėl kontrolės gali sutrukdyti draugystei arba komandiniam darbui. Kai karaliauja ego, bendradarbiavimas atrodo neįmanomas. Pabandykite pakeisti šią situaciją pasiūlydami tiek empatijos, kiek gebate duoti. Jūsų vertybinės nuostatos bus labai svarbios šioje situacijoje – neišduokite jų, juo labiau, kad būsite atidžiai stebimi ir jūsų elgesys gali tapti precedentu kitiems panašiems atvejams.


admin · 2020-03-23 02:00 · 619 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt