TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-03 21:42
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-03-21)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-03-21)


Šiandien rizikuojate užsikelti savo kartelę per aukštai, todėl imsite nerimauti vien pagalvoję apie laukiančius darbus. Tikėtina, kad ramiai gyventi neleis ir keletas nesutarimų su bendradarbiais. Neleiskite problemoms išsikeroti ir nieko nelaukdami pabandykite sudėlioti vius taškus ant i.



Saturno dėka šiandien turėsite puikią galimybę sustiprinti savo profesinį autoritetą. Panašu, kad viskas, ko pastaruoju metu išmokote, ar žmonės, su kuriais susipažinote, pagaliau pradės nešti realią naudą. Dirbdami nepameskite iš akių pagrindinio tikslo ir būkite kantrūs.



Išmintingasis Saturnas šiandien pakurstys jūsų įgimtą smalsumą, tad visą dieną praleisite kurdami naujų studijų ar darbo užsienyje planus. Pagalvokite, kas jus labiausiai įkvepia ir kokiomis realiomis priemonėmis galėtumėte bent kiek priartėti prie savo svajonių. Visata jums šypsosi, tad drąsiau!



Nors aplink jus – aibė puikių galimybių, neturėdami reikiamų resursų, niekaip negalėsite jomis pasinaudoti. Taigi šiandien Saturnas skatins jus ieškoti sąjungininkų: bičiulių, šeimos narių, norinčių ir galinčių paremti jūsų svajones pinigais, darbo patalpomis ar papildoma pora rankų. Nenuleiskite akių nuo pasirinkto tikslo!



Išmintingasis Saturnas šiandien jums bandys subtiliai priminti, kaip svarbu puoselėti ilgalaikius santykius ir pasiekus tam tikrą jų stabilumą negalima užmigti ant laurų. Ši taisyklė galioja kalbant tiek apie asmeninius, tiek verslo ryšius. Nesitikėkite greitų rezultatų, tačiau nenustokite stengtis.



Iš prigimties esate tikri perfekcionistai, tačiau šiandien Saturno veikiami rizikuojate pažvelgti į savo kasdienę rutiną net maniakiškai. Nurimkite, nieko nenutiks, jeigu kol kas jums nepavyks sudėlioti visų smulkmenų į reikiamas plano vietas. Juk puikiai žinote, kad kas jau kas, bet jūs padarysite viską, kad savo bei aplinkinių lūkesčius išildytumėte visu šimtu procentų!



Kiekviena jūsų šiandienė iniciatyva turi unikalią galimybę pavirsti sėkmingu ilgalaikiu projektu. Svarbiausia nebijokite veikti iki šiol nepatikrintais metodais, būkite inovatyvūs. Susitelkite ne į trokštamą rezultatą, bet į malonų atradimų kupiną procesą jų siekiant.



Mėnuliui pradedant savo viešnagę Žuvyse šiandien pajusite didžiulį jėgų antplūdį užsiimti namų bei šeimos reikalais. Kad ir ką sugalvotumėte, atminkite, jog turite marias laiko savo tikslus įgyvendinti visu šimtu procentų. Kantrybė bei atkaklumas dabar atsipirks su kaupu!



Išmintingasis Saturnas skatins jus įvertinti savo komunikacinius įgūdžius iš šalies. Galbūt galėtumėte juos pagerinti? Iš prigimties neieškote žodžio kišenėje, tačiau, jeigu skirtumėte dar šiek tiek laiko patobulinti minčių raišką bei išplėsti žodyną, greitai pranoktumėte savo pačių lūkesčius. Pasinaudokite unikalia Visatos galimybe išmokti šio to naujo!



Saturno viešnagė Vandenyje skatins jus spręsti įsisenėjusias finansines problemas. Galbūt atrasite būdą subalansuoti savo biudžetą ir netgi sutaupyti papildomai? Kad ir ką sumanytumėte, neženkite nė žingsnio prieš tai nepasikonsultavę su specialistais. Keletą kartų pamatuokite, trečią kirpkite!



Saturnui keliaujant per jūsų Identiteto būstą ypač jautriai išgyvensite viską, kas trudo jums gyventi taip, kaip visada svajojote. Pasinaudokite karantino laikotarpiu geriau pažinti save, paanalizuokite savo talentus, gebėjimus bei ateities lūkesčius. Šiandien planetos jums siunčia ypatingus ženklus. Tereikia juos pamatyti!



Saturno paskatinti trokšite išsivalyti sąmonę nuo negatyvios informacijos ar slegiančių prisiminimų, todėl šiandien būtų visai pravartu pasikalbėti apie tai su patikimu draugu ar psichologu. Pasirūpinkite ir savo fiziniu komfortu. Jis padės greičiau susigydyti sielos žaizdas.


admin · 2020-03-21 02:00 · 606 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt