TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-04 01:24
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-03-20)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-03-20)


Tikėsitės daug, o priemonės tikslui pasiekti bus ne tokios, kokių norėtumėt ar kokių reikėtų, tačiau šis pojūtis nesitęs ilgai. Apskritai, diena bus intensyvi, didesnę jos dalį praleisite spręsdami vieną profesinę problemą, tačiau susidorosite su ja kartą ir visiems laikams. Nebus lengva, bet tai pakels jūsų kitus darbus į naują lygmenį.



Net ir sunkiausiomis akimirkomis būna kažkas, iš ko galite pasimokyti, kažkas, kas jus praturtina ar užgrūdina. Į save žvelgsite tarsi iš šalies, ir, nors tai nebus malonu ar komfortiška, tačiau būtina. Nauji suvokimai apie save gali tapti puikiu ginklu, padėsiančiu atlaikyti aplinkos spaudimą, blogą nuotaiką ar netikrumą dėl ateities.



Šiandien kažko tarsi trūks, tačiau bus sunku tai įvardyti. Neturėsite tiek laiko, kad viską iš eilės tikrintumėte, tad nesismulkindami pabaikite tai, ką esate pradėję. Nesvarbu, ar tai rašto darbas, gal ataskaita ar kitoks darbas, kuriam atėjo terminas – tiesiog pabaikite, o tada labai aiškiai pamatysite, ko reikia.



Bendrauti su aplinkiniais bus nelengva, tačiau jums pasitarnaus jūsų emocinė išmintis. Galbūt kas nors spaus jus kažką pažadėti, gal net pasirašyti. Pasipils aistros ir diskusija taps nemaloni, išlaikyti ramybę bus nelengva, bet absoliučiai verta. Neleiskite, kad jus išvestų iš kantrybės.



Jūsų santykiai su artimu žmogumi šiandien gali atrodyti kaip kliūtis išeiti į pasaulį, tapti žinomesniais. Nepriimkite nieko asmeniškai, verčiau leiskite šiam jausmui praeiti, juo labiau, kad išties turite ką veikti. Dėmesio pareikalaus savijauta ir fizinė forma. Rūpinkitės savimi – sveikata yra didžiausias jūsų turtas.



Kartais sunkūs laikai atneša puikių pokyčių. Šiandien pasinersite į tokią sudėtingą savianalizę, kad galite joje koją nusilaužti, tačiau būsite pakankamai įžvalgūs ir išlaviruosite, o į įprastą pasaulį grįšite kupini puikių idėjų. Gerai žinosite, kas šiandien jus labiausiai atspindi – tuo ir užsiimkite. Be abejo, daryti tai, ko nesate bandę, kelia įtampą, tačiau tik išėję iš komforto zonos atrasite kažką visiškai naujo.



Būsite įsprausti tarp to, ką norite pasiekti, ir to, kas šiuo metu jums išeina – tai kels nusivylimą ir pyktį. Greičiausiai tai bus susiję su iššūkiais namuose, buityje. Teks imtis lyderystės, teks imtis tokių veiksmų, kurie patiks ne visiems, bet bus labai reikalingi. Nepasiuokite emocijoms - jau netrukus artimieji jums už tai padėkos.  



Tikriausiai kažkas iš jums brangių žmonių nelabai patinka jūsų artimiesiems, ir tai šiandien taps streso šaltiniu. Kalbėsite nedaug, bet ir to gali pakakti, kad apinkiniai pajustų jūsų nepasitenkinimą esama situacija, arba atvirkščiai – aplinkinių nepasitenkinimą pajusite jūs. Dėl to nesigailėkite, bet pasistenkite nepridaryti daugiau žalos ir verčiau patylėkite. Gali būti, kad jūsų atsiprašys, bet kai kurie išsprūdę žodžiai yra iš dalies teisingi. Priimkite tai.



Keletas įtakingų planetų šiandien skatins jus susirūpinti savo finansine padėtimi. Pagalvokite, kaip galėtumėte atsidėti juodai dienai, ieškokite alternatyvių uždarbio būdų. Tai, kaip atsakingai elgsitės šiandien, lems, kaip ramiai gyvensite po keleto mėnesių.

 



Nors prieš akis – daugybė puikių galimybių, dabar nė viena neatitiks tikrųjų jūsų poreikių. Laimei, nusivylimas ilgai neužtruks, mat greitai atrasite, kur nukreipti mintis. Marso ir Jupiterio padedami dabar kursite didingus ateities planus ir iš padrikų detalių bandysite dėlioti vertingas strategijas. Puiku!



Šiandien jausitės aplinkinių nesuprasti, tačiau pasistenkite nepasiduoti negatyviai nuotaikai ir sutelkite mintis į svarbius savaitės projektus. Pasinaudokite šiuolaikinėmis technologijomis ir išmokite ko nors naujo. Tai ne tik prablaškys mintis, bet ir suteiks jums profesinį pranašumą nurimus pasaulinei sveikatos krizei.



Dėl socialinės atskirties šiandien jausitės ypač nelaimingi, tačiau pasistenkite neleisti negatyvioms mintims įsismarkuoti ir pabandykite pralaukti šią nemalonią būseną. Prisiminkite sau mielus žmonės, paskambinkite jiems. Pamaloninkite kūną skaniais pietumis ar smagia treniruote namuose. Ieškokite būdų prablaškyti mintis.


admin · 2020-03-20 02:00 · 604 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt