TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Saulės diena Pasaulinė spaudos laisvės diena 1791 m. pirmosios rašytinės Konstitucijos Europoje diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-03-19)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-03-19)


Šiandien bus labai užimta diena, ypač kalbant apie jūsų profesinę veiklą. Pradėkite darbuotis anksti, nnes kuo toliau, tuo darbo atrodys daugiau, kol į vakarą pasieksite savo galimybių ribą. Jus palaikys jūsų karščiausios svajonės, link kurių judate dirbdami, ir, žioma, draugai ir artimieji, kurie visaip stengsis jus paskatinti ir pralinksminti. 



Norėsite kažką įrodyti, patvirtinti sau ir aplinkiniams, kad esate ne iš kelmo spirti. Tai nebūtinai baigsis konkretaus produkto sukūrimu – greičiau tiesiog suprasite, kad mąstote teisingai ir esate gerame kelyje. Tikriausiai jums kils naujų įžvalgų, ką norėtumėte (ir turėtumėte) daryti toliau. Laikykitės savo plano ir nebijokite kliūčių – jūsų užsispyrimas atsipirks.



Šios dienos tema – pinigai. Greičiausiai bandysite gauti būsto paskolą arba skaičiuosite, kiek turėtumėt sumokėti mokesčių ir pastebėsite, kad dar reikia daug ką nuveikti. Palengvinkite sau gyvenimą, pasidarydami konkrečių veiksmų sąrašą ir numatydami, kiek laiko prireiks kiekvienam žingsniui įveikti. Jei reikia, konsultuokitės su specialistais. Vakare galėsite džiaugtis, įveikę šį maratoną.



Ši diena skirta jūsų ir jūsų partnerio satykiams suvokti. Jums rūpės jūsų santykiai, aistros, tikėjimo, jausmų ilgaamžiškumo klausimai. Kalbėkitės apie tai, turėdami galvoje ilgalaikę perspektyvą. Viską aptarkite kartu ir drauge imkitės veiksmų – taip nukeliausite toliau nei po vieną.



Kad ir ko imtumėtės, šiandien jūsų gyvenime vyraus struktūravimas, veiksmas ir pokyčiai. Sulauksite daug palaikymo, tad tiesiog eikite ir dirbkite. Vakare ims dominuoti jau ne darbo, o santykių tema. Savo romantiškuose ryšiuose išlikite paprasti ir praktiški.



Ko gero, šiandien neišvengiamai pasinersite į kūrybą. Visą dieną praleisite su viena mintimi, kuri jūsų galvoje kirbės nuo pačio ryto, bandydami ją įgyvendinti. Vakare jūsų dėmėsys nukryps visiškai kitur – labiau rūpinsitės savo sveikatingumu.



Atgis senos nuoskaudos, susijusios su jūsų šeima. Daug mąstysite apie pyktį, dosnumą, jausmus, jų ribas. Yra apie ką pamąstyti, yra ką suprasti, todėl per daug savęs nespauskite. Vakare jūsų nuotaika visiškai pasikeis ir jums ims rūpėti naujos idėjos. Jūsų ateitis priklauso tik nuo jūsų pačių.



Šiandien jums pasitarnaus gan sausas dalykiškas bendravimas be pašalinės informacijos ir juokų. Kalbėkite be užuolankų, sakykite taip, kaip yra. Gal kai kurie žmonės tai palaikys pykčio ar stačiokiškumo požymiu, tačiau nekreikite į tai dėmesio ir tęskite – tai sutaupys jums daug laiko. Vakare įsivyraus visiškai kitokia energetika, ypač jei jį praleisite su jums artimu žmogumi.



Šiandien – jūsų diena: esate visiškai pasirengę veikti ir galiausiai gauti tai, ko troškote. Turėsite gerų idėjų, kaip pagerinti savo finansinę situaciją ir pakankamai energijos, kad tai įgyvendintumėte. Vakare norėsite savo dienos patirtimi dalintis su draugais. Būtinai įsiklausykite į jų mintis – gali būti, kad jos padės pakloti pamatus kitiems jūsų darbams.



Šiandien jums ypač gerai seksis organizuoti ir koordinuoti – žmonės pamatys, iš kokio molio esate drėbti. Komunikuokite tiesiai šviesiai, veikite delikačiai ir dairykitės būdų, kuriais galėtumėt pakeisti savo ateitį čia ir dabar. Vakare naujų galimybių pamatysite ir romantinėje sferoje – su savo partneriu ar partnere išbandykite ką nors naujo.



Šiandien, ko gero, turėsite reikalų su senais pasąmonėje glūdinčiais praeities vaiduokliais. Tai nieko naujo, tačiau šį kartą jie sugrįžo su tikslu. Jie baksnoja į jūsų praeitį tam, kad apsižiūrėtumėte, ar kartais jūsų veiksmai nėra žalingi jūsų ateičiai. Galbūt reikėtų pakoreguoti ilgalaikius planus ar atsižvelgti į naujas aplinkybes? 



Grupiniai pasitarimai, komandinis darbas ir draugystė niekur nedingsta ir visuotinio karantino sąlygomis. Pasirenkite intensyviai dienai, kuri jus galbūt išsunks, tačiau tai pasitarnaus didesniam tikslui. Pasistenkite būti kolegiški, kartu su komanda įveikdami iškylančias kliūtis – jei palaikysite komandą, kritiniu atveju komanda palaikys jus. Vakare galėsite nusiraminti, pabūti vienumoje ir pasvajoti.

 


admin · 2020-03-19 02:00 · 609 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt