TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Aleksandras Jokūbas Juvenalis Pilypas Arvystas Kantvydė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-03-18)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-03-18)


Keletas įtakingų planetų perspėja, kad šiandien galite rimtai susipykti su vienu iš savo bendradarbių ar verslo partnerių. Tai žinodami, nesikarščiuokite ir neskubėkite priimti lemtingų sprendimų. Emocijoms nurimus, susiklosčiusi situacija nebeatrodys tokia baisi.



Šiandien galite stipriai susikivirčyti su mylimu žmogumi. Kad ir kokios mintys suktųsi ant liežuvio galo, pasistenkite susivaldyti. Juk žodis – ne žvirblis! Nuolankumu bei abipusiu įsiklausymu galite nuversti kalnus.



Šiandien jūsų laukia nemalonumai namie. Galbūt susikivirčysite su vienu iš šeimos narių, o gal teks skirti nenumatyto laiko ar pinigų staiga sugedusiam namų prietaisui. Mąstykite kiek įmanoma labiau pragmatiškai ir greitai viskas stos į savas vietas.



Nepaisant to, kad šiandien jūsų laukia gana įtempta darbotvarkė, net ir tokiu atveju sugebėsite atrasti laiko nuoširdžiam pokalbiui su artimu žmogumi. Džiaugsitės nuoširdžiu bendravimu ar net mažytėmis dovanėlėmis. Apie nieką negalvokite ir paprasčiausiai mėgaukitės akimirka!



Šiandien būsite linkę priimti rizikingus profesinius sprendimus. Labai tikėtina, kad drąsiai suorganizuosite vienos naujausių savo idėjų pristatymą investuotojų auditorijai arba pagaliau ryšitės pokalbiui su vadovybe dėl aukštesnės pozicijos darbe. Kad ir kas tai būtų, leiskitės nešini galingos vidinės jėgos ir galiausiai būsite gausiai likimo apdovanoti. 



Šiandien būsite ypač susirūpinę savo karjeros reikalais. Atminkite, kad dabar nederėtų pernelyg leistis į smulkmenas. Susitelkite į didelį ateities paveikslą ir pamažu kurkite planus, padėsiančius jį nutapyti. Mąstykite kūrybiškai ir nė nepastebėsite kaip viskas savaime stos į savas vietas. 



Šiandien pasijusite lyg nuo jūsų pečių būtų nusiritusi didžiulė socialinė našta. Dabar kur kas lengviau sutarsite su šeimos nariais ir kolegomis darbe. Atrodys, kad pagaliau šie jus supranta iš pusės sakinio! Pasinaudokite puikia proga pristatyti savo naujausius sumanymus ir drąsiai siekite autoritetingų žmonių palaikymo.



Šiandien jus jaudins globalios humanitarinės problemos. Daug bendrausite su įvairių sričių profesionalais, užsieniečiais, dalyvausite įdomiose diskusijose, tad tai puiki proga sužinoti kažką naujo ir praplėsti akiratį. Būkite atviri naujovėms! 



Pasaulis – pilnas galimybių ir nuostabiausia tai, kad šiandien planetos padės jums jas pamatyti. Tai žinodami, akylai sekite Visatos ženklus ir būkite pasirengę į juos reaguoti. Jeigu pastaruoju metu vis galvojate, kaip galėtumėte pagerinti savo materialinę padėtį, leiskitės vedini smalsumo ir drąsiai išbandykite naujoves.



Gali būti, kad šiandien susidursite su keletu profesinių iššūkių, tačiau, jeigu prisiminsite, kas jums padėdavo praeityje, greitai išsisuksite iš susidariusios situacijos. Meskite šalin įgimtą drovumą ir pasikliaukite savo darbine patirtimi bei žiniomis. Ženkite pirmąjį žingsnį ir netruksite pajusti kolegų bei artimųjų palaikymą.



Labai tikėtina, kad šiandien kažkas iš artimųjų paprašys jūsų nuomonės aktualia tema. Skirkite šiam žmogui dalelę savo laiko ir stebėkite kaip gerumas sugrįžta su kaupu!



Labai tikėtina, jog šiandien jums teks sugaišti nemažai laiko tam, kad ištaisytumėte kai kurias savo klaidas. Nesisielokite, planetos ne veltui parodys jūsų plano spragas. Juk tik sutvirtinę pamatus, galiausiai galėsite pastatyti nuostabiausius rūmus!


admin · 2020-03-18 02:00 · 611 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt