TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Antanina Florijonas Dargailas Mintautė Monika Vitalija
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-03-17)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-03-17)


Jūsų profesinė sėkmė šiandien priklausys nuo produktyvumo, o pastarasis – nuo jūsų nusiteikimo ir savivertės. Nesvarbu, ar šiandien siekiate, kad jus įvertintų aplinkiniai, ar jums pakanka ir vidinio pasitenkinimo, šiandien yra ta diena, kai galite didžiuotis savo galimybėmis ir atsiimti lauktą atlygį.



Šiandien į save žvelgsite kitaip – suprasite, kokie puikūs žmonės esate. Jei yra kažkokia sritis, kurioje jutote, kad jums dar reikia tobulėti, tai šiandien gausite patvirtinimą, kad viskas su jumis gerai – pamokos išmoktos. Šis laikas skirtas suprasti, kas esate ir kuo tampate.



Šiandien sustiprės jūsų sugebėjimas pastebėti net mažiausias smulkmenas savo aplinkoje, jūsų sąmonė jautriai reaguos į fizinius pojūčius. Suprasite, kad jūsų įžvalgos veda jus per gyvenimą, tad gerai įsiklausykite į išmintį, kurią jums sako pati Visata.



Šiandien jus užplūs šilti jausmai žmogui, kuris jums yra svarbus – nebūtinai tai tie ar tos, kurias mylite. Toks pozityvus požiūrio pokytis, be abejo, sustiprins jūsų santykius, net jei jus sieja tik verslas ar darbas. Geriausias būdas atsidėkoti šiems žmonėms – būti atviriems ir sąžiningiems su jais. Nustebsite pamatę, kiek daug jiems reiškia jūsų kilnūs gestai ir pasakytas geras žodis. Geriausias būdas turėti draugų – būti draugu.



Šiandien verta būti uoliems – atsipirks net mažiausias darbotvarkės punktas, jei tik jį įvykdysite nuoširdžiai ir iki galo. Didelė tikimybė, kad jūsų pastangas pastebės svarbūs asmenys, todėl taps lengviau derėtis dėl paskatinimo ar paaukštinimo.



Jūsų asmeninis augimas, kaip taisyklė, būna susijęs su menine raiška ar įkvėpimu, o šiandien tai bus ypač aiškiai matyti. Tad išplėskite savo akiratį aplankydami virtualią parodą, pasižiūrėdami spektaklio transliaciją ar dar nematytą filmą. Labai tikėtina, kad po to visiškai kitaip pažvelgsite į savo gyvenimą ir santykius su kitais žmonėmis.



Žmonės ims vis labiau palaikyti jūsų idėjas. Greičiausiai kažkas iš jūsų šeimos padės jums savo energija ir laiku. Tai jus irgi užkrės gerumu – galbūt padėsite kažkam kitam. Kad ir iš kur gėris ateitų ir į ką atsisuktų, laikykite jį bendro naudojimo dovana, kurios užtenka visiems. Svariausia – ją naudoti ir perleisti kitiems.



Šiandien planetos ragins jus kalbėti be užuolankų. Netylėkite, jeigu matote netinkamą aplinkinių elgesį – taip užsitikrinsite autoritetų palaikymą ir įgysite vertingų kompanjonų. Negana to, tai ypač palankus metas pristatyti savo sumanymus platesnei auditorijai. Pasinaudokite šiuolaikinėmis technologijomis!



Šiandien būsite gana emocionalūs ir tai atsispindės jūsų poelgiuose. Leiskite sau šiek tiek paišlaidauti dalykams, kurie jus įkvepia ir priverčia šypsotis. Pasilepinkite. Internetinėje parduotuvėje įsigykite seniai nužiūrėtą rūbą ar užsisakykite gardaus maisto į namus.



Puikiai žinote, ką reikia daryti, todėl neretai, siekdami maksimalaus rezultato, prisiimate atsakomybę ir už kitus žmones. Nurimkite. Šiandien derėtų patausoti savo pačių sveikatą ir šiek tiek sušvelninti sau keliamus rezultatus.



Namai yra ten, kur jūsų širdis, ir šiandien tą pajusite kaip niekad aiškiai. Mėgausitės galėdami praleisti daugiau laiko su artimais žmonėmis, pabendrauti su jais telefonu ar internetinėmis priemonėmis. Jausitės saugūs žinodami, kad bet kada galėtumėte kreiptis į juos pagalbos. Puiku!



Šiandien galite sulaukti vertingo patarimo, kuris padės išgryninti prioritetus bei nusistatyti naujas veiklos kryptis. Nesidrovėkite parodyti, kad nežinote visų atsakymų, ir priimdami sprendimus, remkitės grupės žmonių nuomone. 


admin · 2020-03-17 02:00 · 635 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt