TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-03 19:26
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-16)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-16)


Ko gero, rytą pradėsite nubudę po keisto sapno. Kai jau manysite, kad sapnas baigėsi ir atrodys, kad greitai jį pamiršite, jo motyvai vienu ar kitu būdu pasreikš tikrovėje. Neignoruokite to, kas vyksta – jei jau įsiminėte jus lydinčias vizijas, naudokitės jomis kaip kelio rodyklėmis. Neverta slėptis nuo pačios Visatos siunčiamų žinučių.



Jums prieš akis versis nuostabios galimybės. Gali būti, kad net dabartinėmis sąlygomis rasite būdų, kaip suburti, suvienyti gerus draugus. Neprisiriškite prie vieno konkretaus plano – sąlygos gali greitai keistis, o jums teks prisitaikyti. Būdami lankstūs, sugebėsite savo sumanymą pasukti dar įdomesne kryptimi, nei buvote sumanę iš pradžių.



Aiškumas – tiesiausias bilietas į supratimą, ypač kai kalbama apie prifeinius reikalus. Vienas kitam prieštaraujantys signalai ar nurodymai gali visiškai paralyžiuoti jūsų veiklą, tačiau turite užtektinai įgūdžių ir priemonių, kuriomis pasinaudoję suvaldysite situaciją. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei.



Grandiozinė idėja, kurią vis nuvydavote šalin, pagaliau sulauks pelnyto jūsų dėmesio. Gali būti, kad į jūsų svarstymus įsijungs ir jūsų antroji pusė ar geras draugas. Labai tikėtina, kad jis (arba ji) padės jums išvystyti sumanymą, supažindindami jus su naujais žmonėmis arba paskatindami ieškoti kūrybiškesnių sprendimų. Meilė ir supratimas dažnai pasireiškia ypač praktišku pavidalu. Padėkokite likimui, kuris suteikė galimybę savo aplinkoje turėti tokių puikių žmonių.



Šiandien jūsų kelyje atsitiktinai (arba ne) pasitaikys puiki galimybė pasiklausyti tikro savo srities profesionalo. Šis žmogus gali padėti jums stipriai pasistūmėti karjeroje, tad nepraleiskite tokio unikalaus šanso. Tai jums neabejotinai atsipirks.



Šiandien jums gerai seksis net keletoje gyvenimo sričių, tad pasiraitokite rankoves ir imkitės kasdienių užduočių. Jei pastaruoju metu jums sunkokai sekėsi bendrauti su artimiausiais žmonėmis, ši sumaištis turėtų jau netrukus baigtis giliu tarpusavio supratimu ir santarve, o taip pat – geresniu savo pačių poreikių suvokimu. 



Šiandien dominuos namų ir šeimos reikalai. Peržiūrėsite savo kasdienius darbus ir finansinę situaciją, ypač jei kalbama apie bendrus pinigus. Jei jaučiate, kad kažkurioje iš šių sričių užsisėdėjote, dabar pats metas pamąstyti, ko jums dar trūksta iki pilnatvės ir harmonijos. 



Sumanymas, kurį senokai brandinote,  bet dėl įvairių priežasčių atidėliodavote, šiandien grįš pas jus su trenksmu. Šiandien jus aplankys kūrybiškos įžvalgos, leisiančios įveikti kliūtis, kurios iki šiol jus pristabdydavo, tad jūsų idėja iš kalbų lygmens pajudės įgyvendinimo link. Tai, kas galbūt atrodė neįmanoma, dabar bus visiškai realu.

 



Šiandien būsite netikėtai įtraukti į pokalbį – jūsų pozicijos staiga prireiks ganėtinai aršioje diskusijoje. Taip jau yra, kad esate įtraukiami visur, kur tik kas nors aplink jus vyksta – patinka jums tai ar ne. Kiek įmanoma taktiškiau išdėstykite savo idėjas, ypač jei nujaučiate, kad jos ne visai sutampa su kitų mintimis. Ką pasėsite, tą ir pjausite.



Viskas šiandien stos į savas vietas, vos tik nurimsite. Šiandien bus sunku kovoti su savo energijos antplūdžiu, tačiau suvaldę jį tik išlošite. Pašalinkite iš savo kelio viską, kas trukdo jums susikaupti ir susitelkite į pagrindinį dienos darbą, tuomet vakare galėsite pagrįstai didžiuotis tuo, ką pasiekėte. Kai labai norite, galite viską. 



Šiandien taip pasimesite jausmuose, kad nebežinosite, kurie yra jūsiškiai, o kuriuos pasiskolinote iš aplinkinių. Lengva susitapatinti su grupe, jos nuotaika ir tuo mėgautis, tačiau reikia laiku sustoti ir atpažinti, kada tampate nebe savimi, o jus supančios minios veidrodžiu. 



Tikėtina, kad šiandien rasite senokai primirštą daiktą, kuris primins jums vaikystę ar senas šeimos vertybes. Jūsų širdis sentimentali, o protas – racionalus, taigi teks nemenkas išbandymas mąstant, ką daryti toliau. Gal net nuspręsite parduoti tą daiktą, kad tik nebereikėtų sukti dėl jo galvos? 


admin · 2020-03-16 02:00 · 622 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt