AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai morkų
3 vienetai bulvių
3 vienetai salierų stiebų
pagal poreikį vandens (arba sultinio)
1 šaukštelis imbiero (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Daržoves supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą ir užpilti vandeniu (arba sultiniu). Vandens pilti tiek, kad daržoves apsemtų. Virti, kol daržovės suminkštės.
2.
Įtarkuoti imbierą, pagardinti pagal skonį druska ir pipirais.
3.
Sutrinti elektriniu trintuvu. Jeigu sriubos norisi skystesnės, įpilti dar šiek tiek vandens (arba sultinio).
4.
Pateikiant galima pabarstyti smulkintais žalumynais pagal skonį su žalumynais ar sezamo, moliūgo sėklomis.