TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Antanina Florijonas Dargailas Mintautė Monika Vitalija
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-15)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-15)


Keletas įtakingų planetų lems, kad šiandien trokšite skirti daugiau dėmesio artimiems žmonėms. Dėl šios priežasties, atidėkite visus neskubius darbus ir nesidrovėkite patinginiauti. Juk sekmadienis!



Šiandien planetos skatins jus labiau pasirūpinti savo sveikata. Sulėtinkite darbų tempą, gerai išsimiegokite, gerkite daugiau vandens  ar skirkite laiko pasigaminti sveikesnio maisto. Atminkite, kad didelės permainos prasideda nuo mažų drąsių žingsnelių!



Šiandien jus aplankys kūrybos mūzos, tad niekur neskubėkite ir leiskite joms pasireikšti. Rašykite dienoraštį, tapykite, modeliuokite naują namų interjerą. Tinka viskas, kas pradžiugina jūsų sielą ir suteikia gyvenimui naujų spalvų.



Šiandien Visata skatins jus iš naujo įvertinti savo prioritetus bei galimybes. Atsigręžkite į žmones, kurie kasdieniame gyvenime jums suteikia saugumo jausmą. Paskambinkite seniai matytiems giminaičiams ar geriausiems draugams.



Nepaisant to, kad šiandien jūsų mintis užvaldys kelionių planai, dabar geriausiai jausitės ne kur kitur, o savo namuose. Taigi, užuot ieškoję naujų atostogų krypčių, susitelkite į save ir leiskitės į turtingą dvasinę kelionę.



Šiandien ne pati tinkamiausia diena tvarkyti besibaigiančios savaitės darbus, mat dabar planetos ragins jus atsipalaiduoti ir pasimėgauti puikiu sekmadieniu. Jus užvaldys romantinė nuotaika, tad norėsis daugiau pabūti su mylimu žmogumi. Sugalvokite bendrų pramogų!



Šiandien būsite kaip reta jautrūs aplinkinių elgesiui. Atverkite širdį pasauliui ir mėgaukitės jo dovanomis, kitaip įsismarkavusi vaizduotė gali prikurti paranojiškų, pavydo kupinų vaizdinių. Pasistenkite įžvelgti gerąsias santykių su žmonėmis puses.



Labai tikėtina, kad šiandien sužinosite gerą naujieną, kuri jus visiškai atitrauks nuo suplanuotų darbų. Leiskite sau pasidžiaugti, tačiau kartu neužmirškite, jog nuo jūsų priimtų sprendimų priklauso ir kitų žmonių gerovė. Elkitės atsakingai!



Ieškodami atsakymų į didžiuosius gyvenimo klausimus, šiandien imsitės nestandartinių veiksmų. Jausite nenumaldomą vidinį poreikį daugiau sužinoti apie save, ypač savo kilmę ir giliausius savo mąstymo aspektus. Gal jums padės Rytų filosofija, neuromokslas arba jūsų patikimas psichologas? Mėgaukitės sunkiu, bet daug žadančiu keliu į savęs pažinimą.



Paprastai norėdami pasijusti sėkmingais žmonėmis susitelkiame į savo ego, tačiau šiandien planetos bandys jums priminti, kad džiaugdamiesi savo artimų žmonių pasiekimais taip pat galime jaustis sėkmingi. Apsidairykite aplink ir neužmirškite pagirdi vaikų ar mylimo žmogaus!



Planetos jums palankios, tad dabar greitai ir lengvai įveiksite bet kokius buitinius ar profesinius iššūkius. Tikėkite savimi ir drąsiai dalinkitės net pačiomis beprotiškiausiomis savo idėjomis – jos neabejotinai sulauks reikiamų žmonių palaikymo!



Šiandien būsite pasiryžę pertvarkyti savo gyvenamąją erdvę: perstrumdyti baldus, atnaujinti interjerą ar paprasčiausiai susitvarkyti, tačiau mylimasis ar šeimos nariai gali prieštarauti tokiam jūsų norui. Nebūkite užsispyrę ir įsiklausykite į kitų žmonių nuomones. Juk siekti kompromiso ir darnos šeimoje tikrai verta!


admin · 2020-03-15 02:00 · 617 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt