TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Aleksandras Jokūbas Juvenalis Pilypas Arvystas Kantvydė
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-03-14)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-03-14)


Šiandienė Mėnulio viešnagė Šaulyje padės atsakyti į kai kuriuos opius profesinius klausimus. Stebėkite aplinką! Nepaisant to, kad kosminė energija jums gana palanki, dabar rizikuojate susipykti su artimu bičiuliu ar šeimos nariu. 



Mėnulio viešnagė Šaulyje šiandien skatins jus išbandyti kažką naujo. Užuot kardinaliai keitę kasdienę rutiną, pabandykite prisiminti pagrindinius savo įkvėpimo šaltinius. Galbūt jie padėtų perkrauti vidines baterijas?



Trokštate gaivaus pavasariško vėjo savo kasdienybėje? Džiugi žinia ta, kad šiandien planetos atneš į jūsų gyvenimą malonių permainų. Labai tikėtina, jog kažkas iš autoritetingų žmonių pasisiūlys prisijungti prie jūsų sumanymų. Nesikuklinkite tuo pasinaudoti! 



Mėnulio viešnagė Šaulio žvaigždyne įkvėps jus ieškoti nuotykių kasdienybėje. Tai ypač tinkamas metas planuoti vasaros atostogas, drauge su mylimu žmogumi išbandyti naujas pramogas. Tai ne tik praplės jūsų akiratį, bet ir sustiprins tarpusavio santykius.



Nuo ankstvo ryto jums netrūks reikalų, tačiau iš prigimties būdami ypač pozityvūs bei atkaklūs, dabar net sunkiausias užduotis paversite smagiu žaidimu. Nesidrovėkite ne tokius svarbius darbus pasilikti kitai dienai. Juk kaip bebūtų, šiandien šeštadienis, tad tikrai turite teisę ir pailsėti.



Jeigu ryte jausitės lyg išlipę iš lovos ne ta koja, tai jau po pietų situacija atrodys kur kas pozityvesnė. Tai žinodami, pasistenkite pralaukti sudėtingus momentus bendraudami su artimais žmonėmis. Juk nenorite susigadinti nuotaikos visam savaitgaliui?



Nuo ankstyvo ryto turėsite galybę buitinių reikalų, tačiau kosminė energija jums ypač palanki, tad viskas klostysis kaip per sviestą. Jūsų namai – jūsų tvirtovė bei asmeninis SPA, todėl dabar ypač svarbu pasirūpinti, kad kiekvienas daiktas juose sudarytų harmoningą visumą, kurioje norėtųsi būti ir džiaugtis gyvenimu.



Visatos padedami šiandien sugebėsite atskleisti savo asmenybės unikalumą pačiomis geriausiomis priemonėmis. Dabar kiekvienas jūsų žodis skambės kaip neatremiamas argumentas, tad tai puiki proga ieškoti bendraminčių bei dalintis naujausiais sumanymais. Pirmyn!



Šiandien planetos ragins jus ieškoti papildomų pajamų šaltinių. Pasukite galvą – tikrai sugalvosite, kaip išnaudoti savo talentus šeimos labui! Negana to, dabar puikus metas atnaujinti savo gyvenamąją aplinką. Perstatykite baldus, pasikabinkite naujas užuolaidas. Net ir mažos smulkmenos dabar nuspalvins jūsų gyvenimą naujomis spalvomis!



Įsiklausykite į Visatos jums siunčiamus signalus – juose gausu vertingos informacijos, susijusios su asmeninio bei profesinio gyvenimo perspektyvomis. Tai puikus metas aptarti naujausius savo sumanymus bendraminčių grupėje, ieškoti palaikymo. Planuokite ateitį, tačiau kol kas nuo lemtingų sprendimų susilaikykite.



Drąsiai svajokite ir dalinkitės savo sumanymais, mat šiandien planetos suteiks jūsų mintims nepaprastos galios. Atrodys, kad vien panorėjus aplinkybės ims klostytis jūsų naudai, todėl nebijokite išsikelti aukštus tikslus ir nedvejodami jų siekite. Sėkmės!



Šiandien planetos ragins jus patobulinti savo profesinius įgūdžius. Taigi pasistenkite ir netrukus pastebėsite, kaip atsiveria durys, kurių iki šiol net nežinojote esant. Negana to, galite sulaukti netikėtos bičiulio paramos, kuri ne tik sušildys jūsų širdį, bet ir sustiprins tarpusavio santykius.


admin · 2020-03-14 02:00 · 592 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt