TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Antanina Florijonas Dargailas Mintautė Monika Vitalija
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-03-13)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-03-13)


Šiandien planetos ragins jus susitikti su seniai matytais bičiuliais ar aplankyti vaikystės vietas. Klaidžiodami nostalgiškais praeities labirintais galite prisiminti ir ne pačių maloniausių patirčių, tačiau dabar jų iš naujo neišgyvensite ir būsite linkę interpretuoti naujoje šviesoje. Kas žino,gal atrasite tokių savo asmenybės pusių, apie kurias anksčiau nė neįtarėte?



Šiandien planetos ragins iš naujo atrasti ryšį su aplinka bei jus supančiais žmonėmis. Pasistenkite pasimėgauti paprastais žemiškais dalykais: paskanaukite mėgstamiausio deserto, aplankykite seniai matytus draugus, užsiimkite įkvepiančia veikla.



Šiandien semsitės įkvėpimo bendraudami su kitų kultūrų atstovais, skanaudami egzotišką maistą ar žiūrėdami įdomiausias kelionių laidas. Žinoma, ne viskas, ką dabar išbandysite ar sutiksite, turi jums patikti, tačiau būkite tikri, kad tai praturtins jūsų pasaulį naujomis spalvomis. Puiku!



Puikiai suvokiate, kad norėdami pagerinti savo gyvenimo kokybę, privalote kažką keisti iš esmės. Galbūt gyvenimo būdą, o gal darbą? Kad ir kas tai būtų, Visata pataria – kol kas susilaikykite nuo lemtingų sprendimų. Gerai apgalvokite visus galimus pasirinkimus, kad atėjus laikui, jau tikrai žinotumėte, ką reikia daryti.



Šiandien kolegos kaip niekad pasikliaus jūsų profesiniu autoritetu, tikėdamiesi, jog išspręsite kai kurias įsisenėjusias darbines problemas. Laimei, turite reikiamą palaikymą, tad tereikia labiau pasitikėti savo jėgomis ir netrukus galėsite džiaugtis lauktais rezultatais.



Šiandien būsite ypač pastabūs netinkamam kitų žmonių elgesiui. Dėl šios priežasties rizikuojate įsivelti į audringas diskusijas ar kitokias nepatogias situacijas, susijusias net nebūtinai su jūsų asmenine gerove. Tausokite savo emocinę sveikatą!



Šiandien planetos skatins jus sulėtinti tempą ir labiau susitelkti į santykius su mylimu žmogumi. Turėsite unikalią galimybę žvilgtelėti į juos iš šalies, tad, labai tikėtina, kad surasite ilgai jus kamavusių problemų sprendimus. Klausykite savo širdies ir nebijokite veikti!



Šiandien jus taip užvaldys prasidedančio savaitgalio nuotaika, kad nuo ankstyvo ryto siuntinėsite bičiuliams kvietimus drauge praleisti vakarą ir kaip reikiant pašėlti. Būsite puikiai nusiteikę, jums netrūks vidinio žavesio, todėl galite tikėtis romantiškų pažinčių bei smagių avantiūrų!



Šiandien visą savo laisvą laiką stengsitės skirti vienam ypatingam žmogui. Nuostabiausia tai, kad dabar planetos jums ypač palankios, tad nieko nebijodami galite atidėti ne tokius svarbius darbus kitai dienai. Rūpinkitės mylimaisiais ir mėgaukitės širdį užplūdusia vidine šiluma.



Planetų padedami šiandien sugebėsite išnarplioti daugybę dienų ar net mėnesių jus kamavusią šeimyninę problemą. Jeigu pastaruoju metu vien pagalvoję apie ją norėdavote slėptis, dabar kur kas paprasčiau rinksite tinkamus žodžius ir argumentus svarbiam pokalbiui. Taigi drąsiau!



Šiandien jūsų laukia nemenkas emocinis iššūkis, tačiau dėl to pasistenktie netapti rakštimi geroje vietoje savo artimiausiems žmonėms. Nukreipkite negatyvias mintis į užduotis, kurias turite atlikti, ir pademonstruokite pasauliui, kokie esate kūrybiški bei patikimi. Sėkmės!



Labai tikėtina, kad šiandien aplinkiniai gana atkakliai bandys išsiaiškinti tolesnius jūsų ateities planus, tačiau, jeigu nenorite, turite teisę nieko jiems nesakyti. Įsiklausykite į savo vidinį laikrodį – tikrai pajusite, kada ateis tinkamiausias metas papasakoti pasauliui, ką sumanėte.


admin · 2020-03-13 02:00 · 630 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt