TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-04 01:22
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-03-12)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-03-12)


Keletas įtakingų planetų lems, jog šiandien visos jūsų mintys suksis vien apie finansus. Svarstysite, kur geriau investuoti turimus pinigus ar kokius savo talentus įdarbinti. Kaip bebūtų, atminkite, kad viskas, ką įgysite, ateis tik su sunkiu darbu. Venkite spekuliacijų, lošimų ar lažybų.



Nepaisant to, kad nuo ankstyvo ryto būsite kupini profesinių iniciatyvų, dienai įsibėgėjus jūsų dėmesį patrauks šeimyniniai reikalai. Labai tikėtina, kad dabar tarp jūsų ir mylimo žmogaus tvyro keletas neišspręstų klausimų ir tik nuo jūsų priklausys, ar galiausiai ši situacija baigsis emociniu palengvėjimu. Būkite dėmesingi ir pasiruošę kompromisui. Tai vienintelis kelias į sėkmę!



Mėnulio, Urano ir Veneros dermė dangaus skliaute lems, kad dirbdami šiandien vis susidursite su iššūkiais. Svarbiausia, nepanikuokite ir pabandykite į susiklosčiusią situaciją pažvelgti kaip į galimybę patobulinti savo planus, įgyti naujų įgūžių. Nebijokite keistis, tačiau kartu nepameskite iš akių pagrindinio tikslo!



Pastaruoju metu darbe patiriate įtampą? Pabandykite prablaškyti mintis užsiimdami kokia nors kūrybine veikla: pažaiskite su vaikais, pieškite, rašykite. Nors tai jūsų problemų neišspręs, bent jau turėsite pakankamai laiko atsikvėpti ir galėsite susiklosčiusią situaciją įvertinti iš kitos perspektyvos.



Dar ryte turėsite puikią galimybę atvirai pasikalbėti apie nerimą keliančius dalykus su mylimu žmogumi. Tai ypač palankus metas intymiam pašnekesiui, tad nesibaiminkite sakyti viską taip, kaip yra. Labai tikėtina, kad neišsprendę savo asmeninio gyvenimo problemų, niekaip negalėsite susikaupti svarbiems profesiniams iššūkiams. Taigi pasistengti tikrai verta!



Šiandien galite sulaukti puikių naujienų darbe. Galbūt sužinosite apie ilgai lauktą stažuotę? O gal jums paprasčiausiai pakels algą? Kad ir kaip klostytųsi diena, apimti laimės hormonų, greičiausiai sunkiai susikaupsite einamiems darbams. Nekaltinkite savęs. Pastaruoju metu daug ir sunkiai dirbote, tad dabar tikrai turite teisę pasidžiaugti.



Labai tikėtina, kad šiandien įsivelsite į audringą ginčą, susijusį su bendrais finansiniais reikalais. Galbūt kažkas niekaip negrąžina jums skolos? O gal šeimos narys ar bendradarbis nesutinka lygiomis dalimis dalintis finansine atsakomybe bendruose jūsų projektuose? Nepaisant to, kad dažniausiai renkatės taikiausią konflikto sprendimą, šiandien planetos ragins jus pakovoti už save. Drąsiau!



Šiandien įsivelsite į emocionalią diskusiją, susijusią su jūsų asmeniniais poreikiais bei aplinkinių jums keliamais reikalavimais. Kad ir kaip klostytųsi diena, pasistenkite gerai apgalvoti kiekvieną savo teiginį, kad vėliau netektų gailėtis dėl neapdairiai sugadintų santykių. Juk žodis – ne žvirblis!



Šiandien jausitės pavargę nuo gana įtemptos ir įvykių kupinos rutinos, tad ieškosite paprastų būdų atsipalaiduoti. Paskambinkite paplepėti su seniai matytais bičiuliais, nueikite į kiną, ramiai išgerkite kavos mėgstamiausioje kavinukėje. Dabar net keletas minučių skirtų vien tik sau gali padaryti stebuklą!



Šiandien ne pati palankiausia diena pristatyti savo sumanynus platesnei klausytojų auditorijai. Vien todėl, kad dabar jums netrūks entuziazmo ei kūrybinio polėkio, dar nereiškia, jog ir kiti žmonės taip jaučiasi. Taigi nurimkite ir nesijaudinkite, jeigu kol kas nesulaukiate trokštamo palaikymo. Susitelkite į savo tikslus ir leiskite rezultatams kalbėti už jus!



Keletas įtakingų planetų lems, kad šiandien bus sunku suderinti savo profesinį bei asmeninį gyvenimą. Pavyzdžiui, galite sulaukti netikėto iškvietimo į darbą ir dėl to nukentės jūsų vakaro planai su šeima. Priimdami sprendimus atidžiai apgalvokite savo prioritetus, prisiminkite vertybes.



Keletas įtakingų planetų šiandien skatins jus praplėsti akiratį ir išmokti ką nors nauja. Kaip bebūtų, aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, tad bus sunku rasti tinkamų būdų patenkinti savo poreikius. Nenusiminkite ir susitelkite į tai, ką galite padaryti, kad diena nušvistų naujomis spalvomis.


admin · 2020-03-12 02:00 · 629 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt