TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-04 04:08
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-03-11)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-03-11)


Kai atrodys, kad svajonė jau pasiekiama ranka, galite suvokti, jog nesate pasirengę mokėti už ją nustatytos kainos. Belieka mėginti dėrėtis arba ieškoti adekvataus kompromiso. Bet kokiu atveju nenuleiskite reikalavimų kartelės ir atkakliai ieškokite geriausio varianto.



Šiandien planetos ragins jus pasikliauti savo intuicija ir patirtimi, o ne vadovautis iš anksto parengtomis instrukcijomis. Kartais jas tiesiog reikia padėti į šoną ir improvizuoti. Kiekvieną kartą, kai pamanome, kad visos situacijos yra numatomos ir iš anksto aprašomos, gyvenimas mus nustebina. Tuomet ir atsiskleidžia nuojautos galia.



Šiandien kas nors jums gali pasiūlyti dalyvauti intriguojančioje veikloje ir pristatyti visą reikalą labai viliojančiai, tačiau turinys nuo reklamos gali stipriai skirtis. Nepirkite katės maiše. Prieš nuspręsdami, įsitikinkite, kad pasiūlymas atitinka jūsų lūkesčius ir galimybes. Prastas susitarimas jums gali kainuoti labai daug!



Šiandien teks kai kam pasakyti tiesą, kuri bus labai reikalinga, bet nebūtinai maloni išgirsti. Vadovybės atstovas ar vyresnis giminaitis gali būti nepasiruošęs tokiai informacijai, todėl verta pasiruošti iš anksto ir nutaikyti tam tinkamą momentą. Pasaldinkite karčią žinią konstruktyviais pasiūlymais ir palaikymu. 



Keletas įtakingų planetų šiandien paskatins jus puoselėti santykius su brangiais žmonėmis. Trokšite padaryti jiems ką nors gera, tačiau, jeigu iš anksto lauksite grąžos, rizikuojate skaudžiai nusivilti. Juk mylime ne tam, kad gautume iš to kažką sau!



Trokšdami viską atlikti tobulai, šiandien vengsite dalintis atsakomybe ir net menkiausius uždavinius imsite į savo rankas. Kaip bebūtų, ši strategija pasiteisina ne visada. Juk turite kalnus darbo ir mažai laiko. Nesidrovėkite paprašyti pagalbos, tačiau kreipkitės tik į patikimus žmones.



Nors galimybių jūsų kelyje – kur kas daugiau nei kliūčių, niekaip negalite atsikratyti apnikusių abejonių. Iš tiesų amžinojo variklio niekas taip ir neišrado, tačiau amžinų stabdžių yra pilna visur. Atminkite, kad bet kokia užduotis iš pradžių atrodo sunkiai įgyvendinama, tačiau jeigu įsivaizduosite ją kaip nešlifuotą deimantą, turėsite daugiau motyvacijos ją įveikti. 



Šiandien rizikuojate įsivelti į aršią diskusiją prieš tai nepasidomėję visais reikiamais faktais. Taigi prieš praverdami burną gerai pamąstykite, ar verta. Taip sutaupysite savo ir kitų jėgas, nieko neįžeisite ir neįsižaisite patys. Kritiškai tikrinkite informaciją, kurią gaunate, ir tik tada jauskitės teisūs.

 



Kartais sunku pripažinti, kad jūsų idealistiškos svajonės yra labai nutolusios nuo realaus gyvenimo, bet būtent tai privalėsite padaryti šiandien. Gali būti, kad pervertinote savo ambicijas arba įgūdžius, tačiau pasitelkę įgimtą kūrybiškumą, galite situaciją pataisyti ar net gerokai pasistūmėti į priekį.



Keletas įtakingų planetų šiandien skatins jus praplėsti profesinį akiratį ir išmokti ko nors naujo. Kaip bebūtų, prieš pirkdami jus dominančios srities knygas ar kursus, pasidomėkite, ką tiksliai iš jų gausite. Nors kaina gali pranokti jūsų lūkesčius, atminkite, kad žinios – ilgalaikis lobis.



Subtilūs pokyčiai namuose šiandien uždegs kūrybinę ugnį jūsų širdyje. Galbūt norėsite spalvotų pagalvių ant sofos ar naujo storo kilimo. Šie spontaniški asmeninio stiliaus proveržiai primena, kad namai jums nėra vien tik vieta, kurioje gyvenate. Tai – vieta, kurioje atsigauna jūsų kūnas ir siela. Patobulinę savo namus, geriau jausitės ir už jų ribų.



Visata lems, kad šiandien rizikuojate tapti aršiausiais savo pačių kritikais. Viena, kai save vertinate blaiviai ar net sudrausminate, visai kas kita – bjauriai su savimi elgtis ir menkinti savo sugebėjimus. Juk žvelgdami į vikšrą niekaip nepasakytumėte, kad iš jo galėtų išaugti spalvingas drugys. Pavyks ir jums, tik nenuvertinkite savęs anksčiau laiko.


admin · 2020-03-11 02:00 · 651 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt