TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Melagiui ir tiesą sakant niekas netiki
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-09)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-09)


Labai tikėtina, kad šiandien jus pasieks intriguojanti informacija, kuri suteiks sparnus visą beprasidedančią savaitę ir gal net pakoreguos jūsų gyvenimo kelią. Leiskite sau pasvajoti, tačiau kol kas nuo lemtingų sprendimų susilaikykite. Jiems laikas dar ateis!



Aplinkybės klostysis jūsų naudai ir jeigu sugebėsite tinkamai išnaudoti savo įgimtas lyderystės savybes, sugebėsite nuversti kalnus. Šiandien ypač svarbu bendradarbiauti bei ieškoti bendraminčių. Kuo daugiau žmonių nuspręs pasekti paskui jūsų sumanymus, tuo geriau!



Šiandien planetos jums siųs gana dviprasmiškus signalus, todėl labai svarbu, kad priimdami sprendimus niekur neskubėtumėte ir atidžiai įvertintumėte visą turimą informaciją. Gali būti, kad tarp jūsų ir kolegų darbe pasitaikys smulkių nesutarimų dėl įtakos sričių bei darbų pasiskirstymo. Nesureikšminkite to ir susitelkite į tai, ką darote. Tegul pasiekti rezultatai kalba už jus!



Šiandien rizikuojate papulti į stiprų kito žmogaus įtakos lauką. Tikėtina, kad kažkas iš šeimos narių ar verslo partneris ims elgtis kaip diktatorius, tačiau nesijaudinkite – tai ilgai netruks. Kuo labiau nekreipsite dėmesio į susiklosčiusią situaciją, tuo greičiau jam nusibos kažką įrodinėti.



Visata lems, kad šiandien dirbsite ir mąstysite aukštesniu lygmeniu nei paprastai. Aplinkybės klostysis jūsų naudai, o stiprios ambicijos nuves ten, kur net nesitikėjote atsidurti. Negana to, greičiausiai sutiksite bendramintį, kurio padedami išplėtosite savo idėjas. Puiku!



Šiandien daug laiko praleisite tarp geriausių jūsų profesijos atstovų, tad vien bendraudami sužinosite daug vertingos informacijos ir praplėsite darbinius horizontus. Degsite naujomis idėjomis, o ambicijos sieks dangų. Kaip bebūtų, nors veiklos jums netrūks, viskas klostysis gana lėtai ir pirmųjų trokštamų rezultatų teks palaukti.



Šiandien Visata paskatins jus labiau analizuoti žmones, su kuriais praleidžiate daugiausiai laiko. Trokšite perprasti pagrindines jų vertybes, suvokti didžiausias gyvenimo aistras bei jums keliamus lūkesčius. Dėl šios priežasties darbe būsite ne ypač produktyvūs, tad neplanuokite jokių didelių projektų.



Keletas įtakingų planetų žada jums reikšmingų permainų ir, nuostabiausia tai, kad visos jos – tik į gera. Priimkite likimo dovanas pernelyg neanalizuojami priežasčių. Juk tik taip patirsite didžiausią atradimo džiaugsmą!



Nauja savaitė – naujos idėjos! Šiandien planetos ragins jus išbandyti inovatyvius darbo metodus, susipažinti su įdomiais žmonėmis, dalintis idėjomis bei atrasti naujų požiūrio taškų. Trokštate įkvėpimo ir tai nuostabu, tačiau tenkindami užplūdusį smalsumą pernelyg neišlaidaukite. Atminkite, kad mėnuo dar tik įsibėgėja!



Labai tikėtina, kad šiandien jums teks praleisti nemažai laiko sau neįprastoje aplinkoje. Galbūt išvyksite į komandiruotę, atsigulsite į ligoninę ar lankysite toliau gyvenančius bičiulius? Kad ir kokia vieta jūsų laukia, atminkite, jog tai puiki galimybė susipažinti su naujais žmonėmis ir praplėsti akiratį. 



Šiandien planetos pametės jums daugybę intriguojančių galimybių ir, nors nuo ryto nedegsite entuziazmu imtis naujos veiklos, neskubėkite jų atmesti prieš tai atidžiai neišanalizavę. Galbūt vertėtų apie susiklosčiusią situaciją pasikalbėti su artimu draugu ar patikimu kolega darbe? Juk patarimas iš šalies dar niekam nepakenkė!



Šiandien turėsite gerokai pasistengti, kad suderintumėte savo profesinius įsipareigojimus bei šeimos poreikius. Galbūt pažadėjote nuvežti vaiką į būrelį ir užmiršote apie svarbų susitikimą darbe? O gal turite išvykti į komandiruotę ir nežinote, kam palikti savo augintinį? Kad ir kaip susiklostytų diena, atminkite, jog yra daugybė žmonių, pasiruošusių jums atsidėkoti už kadaise parodytą dėmesį. Pasinaudokite tuo!


admin · 2020-03-09 02:00 · 620 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt