TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Aleksandras Jokūbas Juvenalis Pilypas Arvystas Kantvydė
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-08)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-03-08)


Smulkūs kasdieniai darbai vis dėlto turi jums didžiulę įtaką, ypač jei kalbame apie sveikatą palaikančius įpročius. Kasdien padatykite ką nors nors truputį geriau, nei vakar – tokiu būdu per tam tikrą laikotarpį stipriai pajudėsite į priekį. Ateis įkvėpimas imtis pokyčių ir finansų srityje – naujos aplinkybės supurtys jūų dabartinius įpročius tam, kad rastųsi vietos naujiems.



Nesvarbu, ar šiuo metu triūsiate ties kūrybiniu projektu, ar planuojate linksmybes – būsite susikaupę ir pasiryžę įgyvendinti savo planus kuo geriau. Tai – puiki diena siekti nuostabių rezultatų. Kažkuriuo momentu atsinaujins tam tikras jūsų asmenybės aspektas, kurį tiek ilgai laikėte „užspaudę“ savyje, kad net pamiršote apie jį. Dėl to „kaltos“ jūsų ilgalaikės ateities vizijos, kurios šiandien ypač aktyviai primins apie save. 



Jausite įtampą tarp darbinių įsipareigojimų ir namų gyvenimo. Atsakomybė ir pareigos namuose jus temps į vieną pusę, o svajonės apie puikų sumanymą darbe – į kitą. Ilgainiui ši dilema išssipręs, bet tik tuomet, kai nustosite kovoti su įkyriomis mintimis ir tiesiog užsiimsite kasdiene veikla. Ateis momentas, kai jums staiga atsivers akys ir suprasite, kad buvote taip įstrigę klaidingame mąstyme, kad to nė nepastebėjote.



Kai aplink ir taip daug neaiškumo ir neužtikrintumo, savo žinutę supaprastinkite iki mažiausio vieneto, kad ją suprastų kievienas. Kita vertus, nebus lengva save riboti, kai galvoje tiek minčių ir norisi tiek visko pasakyti ir nuveikti. Jūsų laukia puikios akimirkos su gerais draugais ar šeima, o gal net ir su nepažįstamais žmonėmis. Pakanka prisiminti, kad norint turėti draugą, reikia būti draugu.



Prieš imdamiesi didesnių pokyčių savo finansuose, leiskite mintims nurimti. Ateitis atrodys neryški, tarsi žvelgtumėt per rūką, nors nuojauta galbūt kuždės, kad turite puikių galimybių. Luktelėkite, kol aiškiai suprasite, ką reikia daryti. Gali būti, kad šiandien sulauksite jus nustebinsiančių žinių iš darbo arba patirsite tam tikrų trikdžių savo profesinėje srityje – nesijaudinkite, tai laikina.



Kad ir kokios asmeninės užduotys ar projektai pareikalaus jūsų dėmesio – būkite budrūs, nes būsite apakinti idealizmo arba tiesiog pasimetę ir daug kas jums atrodys visai ne taip, kaip yra. Kita vertus, šiandien sulauksite taip trokštamo nuotykio – kas nors pakvies jus išeiti į miestą arba sutiksite ką nors, kas įkvėps jus planuoti naują pažintinę ar darbo kelionę ir panašiai. 



Gali būti, kad jus aplankančios intuityvios mintys kažkaip susiję su jūsų sveikata ar įpročiais. Nedarykite kraštutinių išvadų, tačiau pasikliaukite savo nuojauta. Kita vertus, jei šiuo metu užsiimate veikla, kurioje dominuoja kitų žmonių pinigai ir jus slegia atsakomybė, galite tikėtis palengvėjimo. Vis vien išlikite budrūs – ne viskas yra taip, kaip atrodo. 



Labai tikėtina, kad šiandien, delikačiai padedami draugų, pagaliau pajudinsite iš vietos stambų sumanymą. Prie geros nuotaikos prisidės ir jūsų romantiški santykiai, atnešiantys jums daug netikėto džiaugsmo. Naudokitės šia pozityvia energija, įkraukite ja savo „baterijas“.



Šiandien palanki diena susitvarkyti darbo vietą ir sudarinėti profesinius planus, o taip pat patogiai praleisti laiką mylimojo ar mylimosios kompanijoje. Greičiausiai kas nors truputį sugriaus jūsų įprastą dienotvarkę, bet tai tik į naudą jums – kažkada vis tiek reikia nuo visko atsitraukti ir pailsėti.



Kur tik pažvelgsite, ten pastebėsite vertingų įžvalgų, todėl puikiai numatysite, kokių žingsnių reikėtų imtis, norint tobulėti. Tačiau kol jūsų juslės užsiėmę jums rūpimais klausimais, esate šiek tiek išsiblaškę, todėl netikėkite viskuo, ką matote ir netgi tuo, ką manote. Būkite atidūs, bet ruoškitės kūrybiškumo šuoliui – jūsų įžvalgos galia stipriai supurtys kai kuriuos jūsų darbo metodus ar įpročius, kurie iki šiol atrodė nepakeičiami.



Savus finansus reikia gerai „globoti“, bet jei esate atsakingi už kieno nors kito laiką ir pinigus, tuomet verta būti ypač atidiems. Panašu, kad piniginė situacija šiuo metu neaiški. Kita vertus, tam tikri jūsų mąstymo pokyčiai privers į daug ką pažvelgti kitomis akimis. Kad tuos pokyčius iššauktumėte, užsiimkite visiškai su finansais nesusijusia veikla, pavyzdžiui, susitvarkykite namus, ką nors padažykite, pameistraukite, perkelkite baldus. Tai įneš į jūsų gyvenimą daugiau pozityvios energijos, nei galėjote pagalvoti.



Jūsų tyra ir idealistiška natūra šiandien prasiverš visu gražumu. Jūsų fantazijos atrodys ypač realistiškos ir tai tap jūsų įkvėpimo šaltiniu. Grįžti į realybę bus paprasčiau pabendravus akis į akį su artimu žmogumi. Tikėtina, kad kaimynas ar giminaitis praneš įdomią naujieną, kuri jus nuteiks pozityviai. Būkite atviri naujoms galimybėms ir pokyčiams.

 


admin · 2020-03-08 02:00 · 608 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt