AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
1 stiklinė miltų
80 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų grietinės
0.5 stiklinės cukraus
4 vienetai konservuotų persikų
1 šaukštas manų kruopų
šiek tiek vanilės
Viršui:
3 vienetai kiaušinių baltymų
5 šaukštai cukraus pudros
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išsukti su cukrumi, įplakti kiaušinį. Įmaišyti pusę miltų ir kepimo miltelius. Suberti likusius miltus ir išminkyti tešlą. Tešlą dedame į kepimo popieriumi išklotą formą ir, spausdami, suformuojame pagrindą ir kraštelius. 30 minučių palaikome šaldytuve.
2.
Įdarui varškę pirmiausia išmaišyti su cukrumi, tuomet su vanile, kiaušinių tryniais, grietine ir manų kruopomis. Įdarą sudėti ant atšaldytos tešlos pagrindo.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
4.
Konservuotus persikus supjaustyti skiltelėmis, nuvarvinti ir išdėlioti ant varškės sluoksnio.
5.
Viršui kiaušinių baltymus išplakti su cukrumi ir paskirstyti ant persikų. Kepti dar 10 minučių, kol viršus ima ruduoti.
6.
Atvėsinti orkaitėje, praviromis durelėmis, o tuomet šaldytuve.