AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas vištienos filė
1/4 vieneto kopūstų
200 gramų lydyto sūrio
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek žalumynų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustyti gabalėliais, išmaišyti su prieskoniais.
2.
Puode įkaitinti aliejų, apkepinti smulkintą svogūną, tuomet apkepinti vištieną. Sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves ir trumpai apkepti, maišant. Sudėti tarkuotas morkas ir plonomis juostelėmis pjaustytą kopūstą ir pakepinti kelias minutes.
3.
Užpilti vandeniu, tiek, kad sriuba būtų norimo tirštumo, aš pilu apie 3 litrus. Užvirinti ir virti ant nedidelės kaitros apie 20 - 30 minučių, kol visos daržovės suminkštės. Sudėti lydytą sūrį ir dar kartą užvirinti.
4.
Patiekti pabarsčius žalumynų!