TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-26 10:39
Švelnutis varškės apkepas su baltu šokoladu
Varškės apkepas su baltu šokoladu

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų varškės (sausesnės)
200 gramų grietinėlės
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
120 gramų balto šokolado
šiek tiek vanilės
Papuošimui:
2 saujos uogų (mėgstamų)
šiek tiek kokoso drožlių

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinti karšto vandens vonelėje.

2.
Trynius atskirti nuo baltymų. Varškę, trynius, grietinėlę ir vanilę sutrinti trintuvu, tada įpilti ištirpintą šokoladą ir išmaišyti. Baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į trynių-varškės masę.

3.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, supilti varškės masę ir viršų išlyginti. Tortui kepti naudoti 22-24 centimetrų skersmens formą.

4.
Apkepą kepti 150 C laipsnių garų vonelėje. Į gilesnę formą įpilti vandens, per vidurį uždėti 20 centimetrų skersmens torto formos lanką, o ant jo dėti formą su varškės apkepu. Kepti apie 50-60 minučių, priklauso nuo orkaitės, gali užtrukti ir ilgiau.

5.
Iškepusį apkepą palikti orkaitėje visiškai atvėsti, truputėlį pravėrus dureles. Puošti mėgstamomis uogomis ir kokosų drožlėmis. Skaniausia valgyti šaltą, palaikytą šaldytuve kelias valandas.




admin · 2020-02-25 15:01 · 466 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt